Top Eleven na Facebooku
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Top Eleven na Facebooku
Top Eleven, nogometni menadžer svog virtualnog kluba,,,, po meni sjajna igrica iako ima mnogo bugova.... Igra li ko 

Re: Top Eleven na Facebooku
Igram takodje,..po meni isto zanimljiva igrica,cisto da se malo ubije dosada dok sam na netu 

ja sam tu redovan...ak 'oces da te razvalim koju prijateljsku javi se

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
i , ja sam nivo 2 .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
tekCoDe je napisao/la:i , ja sam nivo 2 .

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
jbg ja dosad dvaput 2. i jednom 3.CoDe je napisao/la:Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
a sad nedje izmedju 5-8 mjesta...sve teze i teze igrat jos ak nemas love da kupujes tokene propadas...i ja sam u 1/8 finala lige prvaka...tu gazim sve redom..al me liga hebe

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Evo ja prije 45 min. pobijedio u 1/8 finala.Skoro sam poceo igrat.Stvarno zaraza

1947!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Mene liga stvarno hebe 8.sam a dosad uvjek bio prvi,inace sam 4.level..al zato razvaljivam u ligi prvaka...nocas igram protiv lika revans prva utakmica 1:1 na mom terenu i nocas on vodi 3:1 do 82.minute i ja izjednacim u zadnjim sekundama...imam solidnu ekipu pa ako neko hoce da odigramo koju prijateljsku nek se javi.. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja igram isto, nivo sam 3. i 5. mjesto na tabeli, mozda je dosad sezona i zavrsila nisam imo konekcije da provjerim xD... Kako god meni je igra extra samo sto mrzim ove glupe "tokenaše" nemozes igraca od njih kupit -.-
kako god najdraze mi je pravit stadion
imam tribinu 7000 kapaciteta, i sve ostalo mi je L4 L5 ili L6 
[EDIT] Sad sam lvl 4. i u ligi prvaka (sto nisam ocekivao)
kako god najdraze mi je pravit stadion

[EDIT] Sad sam lvl 4. i u ligi prvaka (sto nisam ocekivao)

⭐
- el-fighter
- Kontakt:
a kako se kupuju tokeni?SeŁŁmir je napisao/la:jbg ja dosad dvaput 2. i jednom 3.CoDe je napisao/la:Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
a sad nedje izmedju 5-8 mjesta...sve teze i teze igrat jos ak nemas love da kupujes tokene propadas...i ja sam u 1/8 finala lige prvaka...tu gazim sve redom..al me liga hebe
Znam da imas onu opciju Add Tokens, al to moras platit karticom. Ima li neki drugi nacin.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
imas opciju da platis preko mobitela....mozes kupiti 2,4 ili 9 tokena...goe iznad toga sa karticom pise ti nesto oako:"Pay by Fortumo"..tako nesto mrsko mi sad traziti...uglavnom ako ti nije zao kredita plaatis preko mobitela,a mozes i meni koji kupiti...necu se ja ljutitiel-fighter je napisao/la: a kako se kupuju tokeni?
Znam da imas onu opciju Add Tokens, al to moras platit karticom. Ima li neki drugi nacin.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- el-fighter
- Kontakt:
Koliko skine kredita za 9 tokena?Sexmachineboy je napisao/la:imas opciju da platis preko mobitela....mozes kupiti 2,4 ili 9 tokena...goe iznad toga sa karticom pise ti nesto oako:"Pay by Fortumo"..tako nesto mrsko mi sad traziti...uglavnom ako ti nije zao kredita plaatis preko mobitela,a mozes i meni koji kupiti...necu se ja ljutitiel-fighter je napisao/la: a kako se kupuju tokeni?
Velež do groba života mi moga
- Sexmachineboy
- Kontakt:
oko 2 km ja mislim,mozda malo vise...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
jbt jest mi sad mocna ekipa..prosjek ratinga negdje oko 41-42....

6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
sad cu te ja stici,ja drugi u 5. ligi nekih 50k navijaca..neki dan potrosio oko 40 miliona na pojacanja..jbt mog'o sam runija sad za te pare dovesti*p!p!t@* je napisao/la:6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu

Najjači definitivno je http://www.soccermanager.com
To je menadžer sa realnim igračima i sa, naprimjer u engleskoj ligi, ligom, FA Cupom, Carling cupom i Comunity shildom. Utakmice se igraju subotom i srijedom. Prejak menadžer Allahami
Ko želi neka proba, neće se pokajati
Usput igram i ovaj menadžer.
To je menadžer sa realnim igračima i sa, naprimjer u engleskoj ligi, ligom, FA Cupom, Carling cupom i Comunity shildom. Utakmice se igraju subotom i srijedom. Prejak menadžer Allahami

Ko želi neka proba, neće se pokajati

Usput igram i ovaj menadžer.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Mene tokeni unistavajuSexmachineboy je napisao/la:sad cu te ja stici,ja drugi u 5. ligi nekih 50k navijaca..neki dan potrosio oko 40 miliona na pojacanja..jbt mog'o sam runija sad za te pare dovesti*p!p!t@* je napisao/la:6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu

Imam 14 igraca

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.