Top Eleven na Facebooku

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Top Eleven na Facebooku

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 avg 2010, 22:24

Top Eleven, nogometni menadžer svog virtualnog kluba,,,, po meni sjajna igrica iako ima mnogo bugova.... Igra li ko :D

Feco
Kontakt:

Re: Top Eleven na Facebooku

Post Postao/la Feco » 07 avg 2010, 22:30

Igram takodje,..po meni isto zanimljiva igrica,cisto da se malo ubije dosada dok sam na netu :lol:

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 11 sep 2010, 18:09

ja sam tu redovan...ak 'oces da te razvalim koju prijateljsku javi se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 sep 2010, 18:10

i , ja sam nivo 2 .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 11 sep 2010, 18:13

CoDe je napisao/la:i , ja sam nivo 2 .
tek :o jbg ja sam 3 il 4...ak hoces mozemo odigrat koju tekmu :!: :?:
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 11 sep 2010, 18:16

Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 11 sep 2010, 18:18

CoDe je napisao/la:Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
jbg ja dosad dvaput 2. i jednom 3.
a sad nedje izmedju 5-8 mjesta...sve teze i teze igrat jos ak nemas love da kupujes tokene propadas...i ja sam u 1/8 finala lige prvaka...tu gazim sve redom..al me liga hebe :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 sep 2010, 21:44

Evo ja prije 45 min. pobijedio u 1/8 finala.Skoro sam poceo igrat.Stvarno zaraza :D :D
1947!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 sep 2010, 01:12

Mene liga stvarno hebe 8.sam a dosad uvjek bio prvi,inace sam 4.level..al zato razvaljivam u ligi prvaka...nocas igram protiv lika revans prva utakmica 1:1 na mom terenu i nocas on vodi 3:1 do 82.minute i ja izjednacim u zadnjim sekundama...imam solidnu ekipu pa ako neko hoce da odigramo koju prijateljsku nek se javi.. ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 sep 2010, 09:11

Ja igram isto, nivo sam 3. i 5. mjesto na tabeli, mozda je dosad sezona i zavrsila nisam imo konekcije da provjerim xD... Kako god meni je igra extra samo sto mrzim ove glupe "tokenaše" nemozes igraca od njih kupit -.-

kako god najdraze mi je pravit stadion :D imam tribinu 7000 kapaciteta, i sve ostalo mi je L4 L5 ili L6 :)

[EDIT] Sad sam lvl 4. i u ligi prvaka (sto nisam ocekivao) :P

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 okt 2010, 16:28

SeŁŁmir je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Igrat . cemo rulja mi povrijedzena pa tek kreno osvojoio sam 1 ligu plasiro se u 1/8 ifinala i prvi sam u ovoj ligi
jbg ja dosad dvaput 2. i jednom 3.
a sad nedje izmedju 5-8 mjesta...sve teze i teze igrat jos ak nemas love da kupujes tokene propadas...i ja sam u 1/8 finala lige prvaka...tu gazim sve redom..al me liga hebe :mrgreen:
a kako se kupuju tokeni?
Znam da imas onu opciju Add Tokens, al to moras platit karticom. Ima li neki drugi nacin.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 17:26

el-fighter je napisao/la: a kako se kupuju tokeni?
Znam da imas onu opciju Add Tokens, al to moras platit karticom. Ima li neki drugi nacin.
imas opciju da platis preko mobitela....mozes kupiti 2,4 ili 9 tokena...goe iznad toga sa karticom pise ti nesto oako:"Pay by Fortumo"..tako nesto mrsko mi sad traziti...uglavnom ako ti nije zao kredita plaatis preko mobitela,a mozes i meni koji kupiti...necu se ja ljutiti :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 okt 2010, 19:58

Sexmachineboy je napisao/la:
el-fighter je napisao/la: a kako se kupuju tokeni?
imas opciju da platis preko mobitela....mozes kupiti 2,4 ili 9 tokena...goe iznad toga sa karticom pise ti nesto oako:"Pay by Fortumo"..tako nesto mrsko mi sad traziti...uglavnom ako ti nije zao kredita plaatis preko mobitela,a mozes i meni koji kupiti...necu se ja ljutiti :mrgreen:
Koliko skine kredita za 9 tokena?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 20:45

oko 2 km ja mislim,mozda malo vise...

Dart
Kontakt:

Post Postao/la Dart » 14 okt 2010, 13:14

2.3 Km i sad je 10 tokena :D
...every little thing gonna be all right

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 okt 2010, 23:31

jbt jest mi sad mocna ekipa..prosjek ratinga negdje oko 41-42.... ;) :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 okt 2010, 23:33

6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 okt 2010, 23:36

*p!p!t@* je napisao/la:6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu :D
sad cu te ja stici,ja drugi u 5. ligi nekih 50k navijaca..neki dan potrosio oko 40 miliona na pojacanja..jbt mog'o sam runija sad za te pare dovesti :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 okt 2010, 23:37

Najjači definitivno je http://www.soccermanager.com
To je menadžer sa realnim igračima i sa, naprimjer u engleskoj ligi, ligom, FA Cupom, Carling cupom i Comunity shildom. Utakmice se igraju subotom i srijedom. Prejak menadžer Allahami :-D
Ko želi neka proba, neće se pokajati ;-)
Usput igram i ovaj menadžer.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 19 okt 2010, 23:38

Sexmachineboy je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:6 level preko 30 Miliona preko 60 K navijaca itd...Ove sezone ne napredujem sto znaci da cu ostati u 6. ligi odnosno 6. levelu :D
sad cu te ja stici,ja drugi u 5. ligi nekih 50k navijaca..neki dan potrosio oko 40 miliona na pojacanja..jbt mog'o sam runija sad za te pare dovesti :lol:
Mene tokeni unistavaju :lol: :lol: :lol:

Imam 14 igraca :mrgreen: zato i jesam slab ove sezone :(
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.