Onda imaš stari Skrill account, sada prilikom uplate ne da ako je novac namijenjen za kockanje :<VGS je napisao/la:Kartica>Skrill>Bet365Oikamid je napisao/la:Je l' kockaš iz Bosne na 365? Ako da, kako?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Onda imaš stari Skrill account, sada prilikom uplate ne da ako je novac namijenjen za kockanje :<VGS je napisao/la:Kartica>Skrill>Bet365Oikamid je napisao/la:Je l' kockaš iz Bosne na 365? Ako da, kako?

Znam sve o tome, citao sam i jutros bezveze probam sa VISA karticom izaberem opciju gambling i proslo. Ako te jos nesto interesuje javi se u pp da ne spamamo ovdje. Izvinjavam se ostalima.Oikamid je napisao/la:Onda imaš stari Skrill account, sada prilikom uplate ne da ako je novac namijenjen za kockanje :<VGS je napisao/la:Kartica>Skrill>Bet365Oikamid je napisao/la:Je l' kockaš iz Bosne na 365? Ako da, kako?
Supersport hrvatskadiplomatija je napisao/la:Ja se izvinjavam, mozda se ponavljam, zna li neko ima li neja kladionica da daje kominaciju penal, crveni karton, i da li ima neka kladionica ponudu franscuske lige na kartone i penale? hvala

Ima i na bet365 opcija crveni i penal i moze se igrati skupa kao double. Kvota na ovu tekmu sto si dao predlog je 22jopaa7 je napisao/la:Supersport hrvatskadiplomatija je napisao/la:Ja se izvinjavam, mozda se ponavljam, zna li neko ima li neja kladionica da daje kominaciju penal, crveni karton, i da li ima neka kladionica ponudu franscuske lige na kartone i penale? hvala![]()
Primjer samo
VGS je napisao/la:Paige 11.5 under @1.85
Bilan 10.5 under @1.85
Ennis 10.5 over @1.85
Ap.Limassol-Omonia 1 @1.4

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.