BVB: Transferi i glasine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: BVB: Transferi i glasine
Opet dobili ste ga na dvije godine.
Na vrijeme je kvalitet isplivao na površinu tako da ćete imati sasvim dovoljno vremena sa njim da vam pomogne u ostvarivanju nečeg konkretnog(tipa da naslov padne već ove godine).
Mislim kad gledaš sa strane ispade da malo školujete Realu igrača ali dvije su godine plus odmah je počeo igrati kvalitetno tako da nema neke žalbe.A sumnjam da bi ga Madrid prodao za bilo kakve pare pogotovo sto Dani boy ima kvarljiva koljena.
Na vrijeme je kvalitet isplivao na površinu tako da ćete imati sasvim dovoljno vremena sa njim da vam pomogne u ostvarivanju nečeg konkretnog(tipa da naslov padne već ove godine).
Mislim kad gledaš sa strane ispade da malo školujete Realu igrača ali dvije su godine plus odmah je počeo igrati kvalitetno tako da nema neke žalbe.A sumnjam da bi ga Madrid prodao za bilo kakve pare pogotovo sto Dani boy ima kvarljiva koljena.
- kraljttbvb
- Kontakt:
U pravu je Lull, 2 godine ce Hakim igrati u BVB-u i sigurno ce biti od velike pomoci. A pomoci ce i da se premosti period dok se ne nadje neki mladi, talentovani bek
Inace fina ekipa se skupila.
Meni bilo zao borbenog Sokratisa i toplo-hladnog Humelsa, a dodjose mladi i talentovani stoperi. Akanji, Diallo i Zagadou su fin zalog za buducnost
Piscek sa vec spomenutim Hakimijem je dobro odradio svoj posao
Vezni red sa Witselom i Delaney-em je beton armirani. Po meni je cak Witsel i igrac polusezone
, mada ce vecina mladjahnog Sancha preferirati za to priznanje
. Weigl se nekakav pogubio, pa od nekadasnjeg najboljeg zadnjeg veznog u BVB-u, ode na klupu
. Dahoud nije los, malo je tvrdoglav, ali je solidan, moze proci
Napad je poprilicno ustiman
Reus samo da ostane zdrav, Sancho kao nadolazeca zvijezda i trpac Paco su nocna mora za svaku odbranu. Vec sam prije spominjao da mi je Gotze propao (mada ponekad i bljesne), a i Pulisic ide njegovim stopama
Guerero, Philip i Larsen solidni, mogu proci
Ima i ovih ostalih sto ne igraju i sto bi ih se trebalo rijesiti: Wolf, Rode, Kagawa, Toljan, Isak... Da ih je sve prodati, a dovesti 2 dobra igraca za zamjene, to bilo tamam
Ps. Jedino mi je zao sto nema vise onih klauzula, pa da Bajern moze igraca od 100 miliona uzeti za 30
Treba podmladiti ekipu, a qurac vise dzaba igraca

Inace fina ekipa se skupila.
Meni bilo zao borbenog Sokratisa i toplo-hladnog Humelsa, a dodjose mladi i talentovani stoperi. Akanji, Diallo i Zagadou su fin zalog za buducnost

Piscek sa vec spomenutim Hakimijem je dobro odradio svoj posao

Vezni red sa Witselom i Delaney-em je beton armirani. Po meni je cak Witsel i igrac polusezone

Napad je poprilicno ustiman

Reus samo da ostane zdrav, Sancho kao nadolazeca zvijezda i trpac Paco su nocna mora za svaku odbranu. Vec sam prije spominjao da mi je Gotze propao (mada ponekad i bljesne), a i Pulisic ide njegovim stopama

Guerero, Philip i Larsen solidni, mogu proci

Ima i ovih ostalih sto ne igraju i sto bi ih se trebalo rijesiti: Wolf, Rode, Kagawa, Toljan, Isak... Da ih je sve prodati, a dovesti 2 dobra igraca za zamjene, to bilo tamam

Ps. Jedino mi je zao sto nema vise onih klauzula, pa da Bajern moze igraca od 100 miliona uzeti za 30

Treba podmladiti ekipu, a qurac vise dzaba igraca

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nicolas Pepe, decko iz Obale Bjelokosti, 23 godine, krilo i(li) napadac, za Lille zabija kao na traci...
Vjerovatno bi Lille trazio puno za njega, ali ja bih halalio 30-40 miliona. Za par godina ce otici za 80
A iz Francuske ko je god doveden, nije se fulalo
Vjerovatno bi Lille trazio puno za njega, ali ja bih halalio 30-40 miliona. Za par godina ce otici za 80

A iz Francuske ko je god doveden, nije se fulalo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Već sad se piše da hoće 80 za njega. Velike ribe već čekaju u redu. Mi smo se povezivali s njim u prošlosti i bojim se da smo tada propustili šansu.
Spominje se neki klinac iz Rennesa. Da Cunha čini mi se.
Argentinski mediji pišu o ponudi od 12 milijuna za štopera Boce, mlađahnog Lea Balerdija.
Spominje se neki klinac iz Rennesa. Da Cunha čini mi se.
Argentinski mediji pišu o ponudi od 12 milijuna za štopera Boce, mlađahnog Lea Balerdija.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki Stefan Buczko na tviteru objavio, a Bild prenio, da su se BVB i Celzi dogovorili oko Pulisica. 50 miliona evra, a vjerovatno bi ostao u BVB-u do ljeta.
Navodno ga je htio i Liverpul, ali se mali dogovorio sa plavcima.
Ako za igraca sa godinom ugovora uzmu 50 milki, e onda svaka cast
Mozda ga i Bajern uspije nagovoriti da dodje kod njih dzaba, nakon isteka ugovora...
Svakako ce im trebati krilnih igraca, nakon sto odu Riberi i Roben.
Navodno ga je htio i Liverpul, ali se mali dogovorio sa plavcima.
Ako za igraca sa godinom ugovora uzmu 50 milki, e onda svaka cast

Kad mu istice ugovor ? Ima li ikakvu klauzulu ?Desperado09 je napisao/la:Već sad se piše da hoće 80 za njega. Velike ribe već čekaju u redu. Mi smo se povezivali s njim u prošlosti i bojim se da smo tada propustili šansu.
Mozda ga i Bajern uspije nagovoriti da dodje kod njih dzaba, nakon isteka ugovora...
Svakako ce im trebati krilnih igraca, nakon sto odu Riberi i Roben.
- Desperado09
- Kontakt:
Official!!!
Pulišić u Chelsea za 64 mil eura, ali ostaje na posudbi u BvBu do ljeta.
Pulišić u Chelsea za 64 mil eura, ali ostaje na posudbi u BvBu do ljeta.

- Desperado09
- Kontakt:
Kakve novce smo dobili za talenta sa klupe
U 11 utakmica u ligi skupio je nešto više od 400 minuta na terenu. Oko 43 minute po utakmici u prosjeku. Još godinu i pol ugovora i dobiješ 60 + mil.
Oborio je rekord Mkhitaryana koji je u zadnjoj godini ugovora prodat za 42 mil.
Zorc zadnjih godina izvlači maksimum iz transfera. Zaslužuje statuu ispred stadiona za menadžerske sposobnosti.
Koga dovesti na ljeto? T.Hazarda, Neresa, Nelsona?

U 11 utakmica u ligi skupio je nešto više od 400 minuta na terenu. Oko 43 minute po utakmici u prosjeku. Još godinu i pol ugovora i dobiješ 60 + mil.

Zorc zadnjih godina izvlači maksimum iz transfera. Zaslužuje statuu ispred stadiona za menadžerske sposobnosti.

Koga dovesti na ljeto? T.Hazarda, Neresa, Nelsona?
Dortmund bio i ostao razvojni poligon za ostale klubove, čim neko malo ispliva Watzke odmah na pijacu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Desperado09
- Kontakt:
Za igrača koji je započeo tek 5 utakmica ne može se reći da je isplivao. Tek 16. igrač u klubu po ocjenama ove sezone. 1 gol i 2 asistencije. Talent bio i ostao. Nije ni bio niti je nosilac tima. Naravno, još uvijek je mlad i ima potencijal, ali to neka razvija u Chelseau iako msm da su veće šanse da propadne.
Istina je malo drugačija, znalo se da neće potpisati ugovor i onda mu se nije ni davala prilika jer je prioritetnije i pametnije gurati druge i onda takva mu je bila statistika kakva jest + sistem u kojem sad Dortmund igra. A drugo mora se priznati dobar posao pri prodaji, dobiti one pare za nekoga za koga znaš da neće ostati i da nema puno ugovora. Što se tiče njegovog daljeg uspjeha mislim da je došao na najbolje moguće mjesto, uz Pepa ili Tuhela, gdje će moći pokazati sav svoj potencijal.
- Desperado09
- Kontakt:
Još prošle sezone sam pisao da ga se treba riješiti na vrijeme baš kao i Weigla dok su na cijeni. Jednostavno nisam vidio onaj iskorak kod njih koji se očekivao. Ostao je na istom nivou pa možda čak i malo stagnirao. Na momente je znao bljesnuti, ali daleko od toga da za njim žalimo. Zapravo nimalo ne žalim. Više sam žalio onog papka Dembelea koji je sam rješavao tekme bez obzira na 150 miliona odštete.
Taj njegov background je nagovještavao transfer u EPL. Jezik, sponzori, talenat, zapravo cijeli paket odgovara za Otok. Chelsea sigurno neće biti na gubitku kako god Pulišić bude igrao. Barem ne na finansijskom i marketinškom planu.
Taj njegov background je nagovještavao transfer u EPL. Jezik, sponzori, talenat, zapravo cijeli paket odgovara za Otok. Chelsea sigurno neće biti na gubitku kako god Pulišić bude igrao. Barem ne na finansijskom i marketinškom planu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da se za 64 miliona moze dovesti bolja zamjena, ovaj nije ni sjena igraca od prije par godina

Chelsea je u igri za njegov potpis pobijedio velike rivale Liverpool, Arsenal i Manchester United, te minhenski Bayern.

Četvrtina milijarde eura

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da su Gotze, Lewa i Hummels imali dobre ugovore i oni bi planuli za 200 miliona.
Bayern nije bio zainteresovan za Pulisica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ucilo se na svojim greskama, ali se naucilosljivo je napisao/la:Da su Gotze, Lewa i Hummels imali dobre ugovore i oni bi planuli za 200 miliona.

Zato sam ja i komentarisao ovu vijest sa ss.ba. Nikada Bajern nije bio zainteresovan za Pulisica. Malo su stidljivo bacali poruke, da bi ga voljeli dovesti kad mu istekne ugovor, ali konkretne ponude nije bilo...Saurman je napisao/la:Bayern nije bio zainteresovan za Pulisica.
- Desperado09
- Kontakt:
Dns ponovo vijesti iz Argentine za Balerdija. 18 mil dolara ili 12 + 2 mil eura je ponuda i ugovor na 5 sezona. Navodno transfer će biti završen u narednim danima. Zbog situacije sa Akanjijem, moguće da dovedu Balerdija. Čitam po društvenim mrežama navijači prijete Burdisu zbog prodaje Balerdija u BVB.
Također, prodajom Pulišića svaki dan spominju se nova stara imena kao njegova zamjena. Dns se piše o Hakimu Ziyechu.
Također, prodajom Pulišića svaki dan spominju se nova stara imena kao njegova zamjena. Dns se piše o Hakimu Ziyechu.
-
- Kontakt:
Malo nelogicno da pored dialla ,zagadua ,akanjia koji ce se oporavit dovodite jos jednog mladog stopera a od iskusnijih imate samo topraka koji nije top klasa
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ceka se potvrda da ce Akanji odsustvovati do kraja sezone. Ako to bude istina, ovoga ce dovestischickeria je napisao/la:Malo nelogicno da pored dialla ,zagadua ,akanjia koji ce se oporavit dovodite jos jednog mladog stopera a od iskusnijih imate samo topraka koji nije top klasa

-
- Kontakt:
Kazem,malo nelogično kada se borite za titulu dovoditi umjesto stabilnog stopera jednog mladog kojemu ce trebati vremena za stabilizaciju i hvatanje europskog ritmakraljttbvb je napisao/la:Ceka se potvrda da ce Akanji odsustvovati do kraja sezone. Ako to bude istina, ovoga ce dovestischickeria je napisao/la:Malo nelogicno da pored dialla ,zagadua ,akanjia koji ce se oporavit dovodite jos jednog mladog stopera a od iskusnijih imate samo topraka koji nije top klasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.