Izvinite na off topicu al samo morao
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sve je to drama...Samo me brine da
nakon jednog kola lige prvaka najaktivnija tema bude Rudar Prijedor
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma pobjeda nezasluzena,nevjerovatno koliko imate srece..u revansu gubite sigurno(ako bude igrao vas B-tim)
malo sam vas bio podcjenio mislio sam da ce barca lagano osvojiti titulu ove godine sa nekih 15.tak bodova razlike,ali sada vidim da ce ta razlika biti manja,mozda nekih 7-8 bodova
bice zajebano ove godine,pravo ste j*beni,jos da vam je umjseto dvojca Ronaldo-Higuain dovesti dvojac Dzeko-Rooney,koji bi vas svetac zaustavio
malo sam vas bio podcjenio mislio sam da ce barca lagano osvojiti titulu ove godine sa nekih 15.tak bodova razlike,ali sada vidim da ce ta razlika biti manja,mozda nekih 7-8 bodova
bice zajebano ove godine,pravo ste j*beni,jos da vam je umjseto dvojca Ronaldo-Higuain dovesti dvojac Dzeko-Rooney,koji bi vas svetac zaustavio
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja se nisam osvrtao na Pirla kao na loseg igraca. Vec sam rekao, bilo me strah kad je god imao loptu. Pato jednostavno nije dobro igrao, to moras priznati, a za Boatenga sam rekao da je SMRAD zbog njegovih faula. Faulirao je Ozila, Marcela i Ronalda, ako se ne varam.robovi88 je napisao/la:Sa svime se u potmunosti slažem osim sa ovim da je Boateng smrad ! čovjek poe meni zasluzuje mjesto u prvoj ... ako mislis da je smrad po gruboj igri, on nije nista uradio ... ondje se Ronaldo zali da ga je u ledja lik ga nije ni dirno a tamo kraj out linije ronaldo ga pokosi jos ga rukama gurnu i btw :Brnjoo je napisao/la:Pobjeda, ja je nisam ocekivao. Kako smo samo lijepo odigrali. Iako nismo primili gol, moram reci da je za to najzasluzniji Pepe u kojeg sam najvise sumnjamo, ali kako samo on i Carvalho igraju. Talijanski mediji su najavili proboj Ibre i Pata no oni su bili nevidljivi.
Ronaldinho nikakav, Boateng smrad od covjeka, ali kad je god Pirlo uzeo loptu ja sam strahovao da ce je dodati nekome koga ni ne vidimo u krugu i da cemo dobiti gol. Dobar je Milan bio, steta sto nismo iskoristili sve te silne prilike, pogotovo Ronaldo onu stopostotnu.
Milan nije bio los, nismo ni mi, prevaga je bila u ranom vodstvu od 2:0 jer se Milan previse igrao sa Realovom taktikom i mourinhom
HIGUAIN NIJE PANJ, ON JE SJAJAN IGRAC I NAPADACU JE TESKO IGRATI SAM PROTIV DVA STOPERA JER JE JEDINI ISTURENI IGRAC! OVO NEMOJTE ZABORAVITI I OVO VRIJEDI ZA SVAKOG NAPADACA DANASNJICE KOJI JE SAM U NAPADU! CAST IZUZECIMA
Svi pričate da nije valjao Pirlo,Pato,Boateng a niko neće da se žali na Boneru ipak je ona vaš napadač![]()
Vas cijeli napad je zakazao, a sad idem po info koliko je Ronaldinho izgubio lopti
cestitke sa moje strane, zasluzena i cista pobijeda ko suza 
GunnerS je napisao/la:Večeras ako vezni red bude složan i bude radio svoje, nit ćete imat problema u odbrani nit u napadu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Moj coekGunnerS je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Večeras ako vezni red bude složan i bude radio svoje, nit ćete imat problema u odbrani nit u napadu![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
oj hljebe cuj pobIjeda....cccccc..posjeti malo ovo http://personal.inet.fi/cool/blt/gramatika.htm ...btw.jedva osvojena 3 bodaronaldo99 je napisao/la:cestitke sa moje strane, zasluzena i cista pobijeda ko suza
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 19 okt 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
hajde bolan omakelo se u pisanju....sta odma napadas 
@sexy tebe ko' da je Paja pravioSexmachineboy je napisao/la:oj hljebe cuj pobIjeda....cccccc..posjeti malo ovo http://****/ ...btw.jedva osvojena 3 bodaronaldo99 je napisao/la:cestitke sa moje strane, zasluzena i cista pobijeda ko suza
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 19 okt 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
izdvojio bi Kediru koji je dobio xxxx duela...kako je samo snažan...Xabi je profesor...Karvaljo- kakvog smo dobili igrača za 8 miliona...pa kako se samo pozicionira i jako je inteligentan i sjajno čita igru...Ronaldo ništa manje se i ne očekuje..Marcelo več sada standardno dobar kao i šmeker Ozil....uvijek neko mora slabije odigrati a večeras su to bili Argentinci ali jbg. več sljedeču če biti najbolji....
prvo mjesto je osigurano još da nam bi Kopenhagen pa da prođemo 1/8
prvo mjesto je osigurano još da nam bi Kopenhagen pa da prođemo 1/8
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:@sexy tebe ko' da je Paja praviSexmachineboy je napisao/la:oj hljebe cuj pobIjeda....cccccc..posjeti malo ovo http://****/ ...btw.jedva osvojena 3 bodaronaldo99 je napisao/la:cestitke sa moje strane, zasluzena i cista pobijeda ko suza![]()
uci se dok si mali..kasnije ce biti kasnoronaldo99 je napisao/la:hajde bolan omakelo se u pisanju....sta odma napadas
eeee gotovo je sa mojim ucenjem ostarilo se prijatelju.....

- Sexmachineboy
- Kontakt:
dobro je vidim naucilo se..ajd nema veze star si "cojik" pa ti oprastam..a da si skolarac *ebo bi ti uciteljicuronaldo99 je napisao/la:eeee gotovo je sa mojim ucenjem ostarilo se prijatelju.....![]()
Sta reci. Dominacija!! Odusevljen sam. Zasluzena pobjeda, Milan je dobro prosao. Govorili smo da treba pripaziti na Marcela jer Pato pored njega veceras nije mogao prdnuti. Sjajna tekma za njega. Khedira sjajan, Xabi standard, CR odlican, kako je samo vozao Nestu i Gatusa
Oezil isto kao i CR, odlican; Pepe i Arbeloa dobri itd. Higuain je mogao bolje ali sam je bio u vrhu pa mu je bilo potesko a Di Maria je bio dobar samo malo manje da je sebican, to ce se vremenom popraviti. Mislim da cemo sigurno biti prvi u grupi i da ove godine mozemo daleko. HALA MADRID!!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Lass zivotinja! Otrgnuo se sa lanca i igrace Milana je gledao kao dobar zalogaj! Borio se do kraja i donio nam tri nova boda!
HIGUAIN I LASS DVA NAJBOLJA IGRACA SVIH VREMENA!
Eto, izdominirasmo i Milan 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma vidi se da Di Mariji treba iskustva, podosta je sebičan i nije mu još pas ubojit i nekad izgleda pomalo izgubljen al je lik ogroman potencijal i bori se kao lav, još ko ga trenira..
.. Ugl. složio bih se da je Khedira odigrao jednu od boljih utakmica u bijelom dresu otkad je došao, tata Carvalho - pozicioniranje za 10. A svi ostali na nivou kakav smo i očekivali 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Slažem se sa boldanimBrnjoo je napisao/la:Lass zivotinja! Otrgnuo se sa lanca i igrace Milana je gledao kao dobar zalogaj! Borio se do kraja i donio nam tri nova boda!
Životinje su šta Pipita pravi prostora Oezilu i Ronaldu,a Lass bi imao mjesto u svakoj drugoj ekipi na svijetu mada ja njega očekujem na desnom beku dok se Serđo ne oporavi
Nego sada ozbiljno kako neko može srat protiv Higuaina sigurno jedan od top 5 napadača na svijetu i ne zaboravite jednu stvar igra sa Ronaldom u ekipi,a prošle sezone je bio prvi strijelac Ronney nije moga prismrdit golu za vrijeme Ronalda
Još Higuain trči,jako vrijedan na terenu,dobre pasove...itd itd...
A još jedna stvar kada sam ja govorio prije da je Marcelo odličan igrač i sigurno najpotencijalniji lijevi bek na svijetu vi se smijali pa uživajmo malo jer čovjek rastura
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube] najjaci trenutak utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.