NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Skeptičan sam što se tiče njegove kvalitete,ali iskreno nisam ga dugo gledao,nadam se da je napredovao da može pomoći.
Mrsa sretno !
Mrsa sretno !
Samo jedno ime
Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
Najavište nam Pavića ko Pepa, Popovića kao top klasu...
Vrijeme će pokazat za Mrsu
- prisonbreak
- Kontakt:
I Pavic imao fine rezultate.brig je napisao/la:Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
Nista manje bodova ne bi imali nego sada.
A Popovix je zakazao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dižete prosječnog trenera u nebesa radi jednog uspjeha. Goce je za njega Zidane osobnoprisonbreak je napisao/la: I Pavic imao fine rezultate.
A Popovix je zakazao.
SAMO ŠIROKI!
Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub. 
Mislim da imamo dovoljno domaćih igrača u kadru i da nam on ne treba jer nema kvalitetu za klub kao sto je naš, radije bi podržavao nekoga iz juniora nego nekog koji s 27 nije ništa napravio u karijeri niti će napraviti.sretan123 je napisao/la:Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub.
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
Ima pola godine da se pokaze. Ionako nemamo kvalitenog juniora na njegovoj pozicijispursman je napisao/la:Mislim da imamo dovoljno domaćih igrača u kadru i da nam on ne treba jer nema kvalitetu za klub kao sto je naš, radije bi podržavao nekoga iz juniora nego nekog koji s 27 nije ništa napravio u karijeri niti će napraviti.sretan123 je napisao/la:Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub.
SAMO ŠIROKI!
Zakazali su obojica.prisonbreak je napisao/la:I Pavic imao fine rezultate.brig je napisao/la:Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
A Popovix je zakazao.
Valjda neka 2 Gocina Makedonca u igri,moguć odlazak Marića.
Igraj Široki ti si najbolji!
Jabuka tvrdi da nasi nogometasi imaju 2.najvece place u ligi?
Nesto mi nema logike i ne slaze mi se s onim sto @hlive tvrdi da imamo tek 4.budzet lige. Doduse mozemo reci da Zrinjski sigurno ima vece place samo to ide "na ruke"
Nesto mi nema logike i ne slaze mi se s onim sto @hlive tvrdi da imamo tek 4.budzet lige. Doduse mozemo reci da Zrinjski sigurno ima vece place samo to ide "na ruke"
SAMO ŠIROKI!
Previse je to stranaca...96BadBoy je napisao/la:Valjda neka 2 Gocina Makedonca u igri,moguć odlazak Marića.
- Panta79rei
- Kontakt:
Gdje si to pročitao?? Pa šta ti očekuješ od Jurića koji uđe po 15-ak minuta svako 2. ili 3. utakmicu? Baš zato momku treba dati puno više minuta u igri. Trku i zalaganje mu nitko ne može osporiti, a golovi će doći. Krstanoviću svaka čast, ali niti bi bio pojačanje sa 36, niti mi ga se da više gledati kako pada čim mu se neko približiSkr1996 je napisao/la:Cuj juric moze kao Krstanovic... boze boze.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Panta79rei
- Kontakt:
spursman je napisao/la:Mislim da imamo dovoljno domaćih igrača u kadru i da nam on ne treba jer nema kvalitetu za klub kao sto je naš, radije bi podržavao nekoga iz juniora nego nekog koji s 27 nije ništa napravio u karijeri niti će napraviti.sretan123 je napisao/la:Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub.
O Hrkaću ne znam ništa, pa neću ni komentirati.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Na tm Pamic vec upisan u ekipu, a Enin i Mrsa nisu.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
I Mrsa je stavljenLoveSB96 je napisao/la:Na tm Pamic vec upisan u ekipu, a Enin i Mrsa nisu.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Za Mrsu su stavili juce, a za Enina jos nema nista, mozda je Pamic sarnuo a nisu iz kluba jos javno objavili !? Mada je ovaj tm dosta nepouzdan.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Stavili su Nikica jednom protiv zelje kad smo igrali u vatru pa je izgledao ko da je s marsa pao. Vi samo znate zugati na svakoga, sto su doveli mrsu? Pa kad se ozljede dvojica ko prosle godine, nema tko igrati, blamiramo se.
Volim te do kraja.96.
Nikić je igrač bez nekog znanja i za njega je odlicno sto ide dole kao i za Vukoju koji moze biti igrac..
A po prici nekih igraca bile su rijeci hvale za Mrsu da bi bio koristan da je ostao ovu jesen,evo opet se vraca nadam se da ce biti od koristi.
Enin,Hrkać i Pamić su naši novi igrači,od ostalih nije nitko zasad..
A po prici nekih igraca bile su rijeci hvale za Mrsu da bi bio koristan da je ostao ovu jesen,evo opet se vraca nadam se da ce biti od koristi.
Enin,Hrkać i Pamić su naši novi igrači,od ostalih nije nitko zasad..
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1, OzmoodPinglewood, pomocniDJUBRE, Redfire16 i 39 gostiju.