Nema to veze sa Erdoganom, Kanter je stao na stranu čovjeka kojeg 90% turaka smatra teroristom. Erdogan je tu samo da bi se Kanter predstavio i medijski eksponirao kao žrtveno jagnje. Daleko od toga da ja imam visoko mišljenje o autokrati i diktatoru u najavi.bombaysaphire je napisao/la:cavendish je napisao/la:Kako ovaj Kanter smara. Prvo umislio da je igračima pa se onda malo-malo prepucava sa najboljim igračima lige. Za jednog sportaša previše se bavi politikom pa je tako u zavadi sa vjerovatno nekih 90% turaka. Evo sad da bi se pojavio na tv-u i naslovnicama novina umislio da se sprema atentat na njega u Londonu.
Smara i previše, u pravu si . Samo ako misliš da je 90% Turaka Erdogan , onda si i tu u pravu.
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Pa to se i ja pitammiki_92 je napisao/la:pa kako kad imaju Magica i Duranta
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Da 90% turaka misli da je Gulen terorista, uopšte se brkica ne bi sekirao oko njega.cavendish je napisao/la:Nema to veze sa Erdoganom, Kanter je stao na stranu čovjeka kojeg 90% turaka smatra teroristom. Erdogan je tu samo da bi se Kanter predstavio i medijski eksponirao kao žrtveno jagnje. Daleko od toga da ja imam visoko mišljenje o autokrati i diktatoru u najavi.bombaysaphire je napisao/la:cavendish je napisao/la:Kako ovaj Kanter smara. Prvo umislio da je igračima pa se onda malo-malo prepucava sa najboljim igračima lige. Za jednog sportaša previše se bavi politikom pa je tako u zavadi sa vjerovatno nekih 90% turaka. Evo sad da bi se pojavio na tv-u i naslovnicama novina umislio da se sprema atentat na njega u Londonu.
Smara i previše, u pravu si . Samo ako misliš da je 90% Turaka Erdogan , onda si i tu u pravu.
Mozak, čudo prirode.
Izvinjavam se na offtopicu, Kanter je kompletni debil, što se vidi i iz njegovog def IQ-a.
O cemu se sve ovdje pisalo, Gulen je jos i on topic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opet sudije na djelu, kako ovo nisu vidjeli. Oladipo ocigledno prima na ofanzivnoj polovini loptu i zavrsava na defanzivnoj bez da je iko od Bullsovih igraca dirao loptu. Cisti Backcourt violation.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
L-Train je napisao/la:Pa to se i ja pitammiki_92 je napisao/la:pa kako kad imaju Magica i Duranta
https://twitter.com/BruhReport/status/1 ... 0477256704
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dokle god je Simmons bitan faktor nema od te ekipe ništa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bas me zanima:Prosjecan forumas vs Simmons 3pt contest ko bi pobijedioBrokula je napisao/la:Dokle god je Simmons bitan faktor nema od te ekipe ništa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad je Kevin Hart mogao pobijedit Greena, mogu i ja SimmonsaBosniaBoston je napisao/la:Bas me zanima:Prosjecan forumas vs Simmons 3pt contest ko bi pobijedioBrokula je napisao/la:Dokle god je Simmons bitan faktor nema od te ekipe ništa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako da neBrokula je napisao/la:Dokle god je Simmons bitan faktor nema od te ekipe ništa
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eto vidis,tip se bez LeBrona na parketu transformise u KDamiki_92 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Pa to se i ja pitammiki_92 je napisao/la:pa kako kad imaju Magica i Duranta![]()
https://twitter.com/BruhReport/status/1 ... 0477256704
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Payne postao fa, taman da umjesto bena uleti. Sta cekate?Clutch je napisao/la:Kako da neBrokula je napisao/la:Dokle god je Simmons bitan faktor nema od te ekipe ništa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne samo LeBron , tu je Kuzma -2 igrač ove godine i Rondo neko ko smiri situaciju i zna zatvoriti 4/4, očito je tto što Lonzu fali , zna sve do 3/4 i onda bude tatalni raspad , sve sama igra 1 na 1 , Ingram vs 5 ili Lance vs 5L-Train je napisao/la:Lakersi bi mogli spasti ispod crte dok se LeBron ne vrati.
OKC je stvarno dobra ekipa ove sezone. Da Westbrook postane još racionalniji, sigurno su 2/3 momčad zapada. Njegova obrana je jako dobra ove sezone, sinoć pogotovo. Skoro čitavu utakmicu je Portland imao par poena prednosti, ali stalno sam imao osjećaj da je OKC bolja ekipa što su na kraju dokazali pobjedom.
1. GSW
2.DEN
3.OKC
A dalje će bit u par pobjeda.
Nisam fan Westbrooka, al baš bi volio da čovjek uzme prsten nekim čudom, a i PG radi Lakersa i sr.anja.
1. GSW
2.DEN
3.OKC
A dalje će bit u par pobjeda.
Nisam fan Westbrooka, al baš bi volio da čovjek uzme prsten nekim čudom, a i PG radi Lakersa i sr.anja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nek Paul ostane zdrav(znam)bit ce Hou dio te grupe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kako ono nije zadnje polje Oladipa ? Nevjerovatno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://videorulebook.nba.com/archive/le ... 2-minutes/Puma je napisao/la:Kako ono nije zadnje polje Oladipa ? Nevjerovatno.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
znal neko koji bryantov rekord je dirk mogao oborit sinoc, vjerovatno vezan za boston
valjda mu jedan kos trebao, bostonovi navijaci su navijali da postigne poene
Broj poena u TD Gardenu nekog igrača sa zapada. Ne mogu podnijeti da Laker ima to, pa su zato navijaliChinaglia je napisao/la:znal neko koji bryantov rekord je dirk mogao oborit sinoc, vjerovatno vezan za boston
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.