NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
Klix..L-Train je napisao/la:koji portal?Kaunas je napisao/la:![]()
![]()
Srbijanski košarkaš Nikola Jokić ispisao je NBA historiju budući da je jedini uz Michaela Jordana postigao 39 ili više poena te ostvario 12 ili više skokova, šest ili više asistencija, tri ili više ukradenih lopti za 34 minute u igri ili manje.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
cim sam vidio "Srbijanski" znao sam da su neki nasi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Obicno taj pridjev oni furaju i naglasavaju, iako bas gramaticki nije korektan, ali bitno da jeste politicki 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa i Dodik kaže Srbijanski Srbi....
Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.lumani je napisao/la:Pa i Dodik kaže Srbijanski Srbi....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo su embiid i davis bez dvojbe bolji(cousinsa ne racunam nije odigrao utakmicu ove sezone)GOAT je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:nurk isprska capelu , legitiman je top3 centar u ligi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
marconato je napisao/la:Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.lumani je napisao/la:Pa i Dodik kaže Srbijanski Srbi....
Iz dosade ukucam u Google i fakat svaki Portal u BIH kaže Srbijanski a u Srbiji Srpski
Klix objavio ne znam od koga su preuzeli.L-Train je napisao/la:koji portal?Kaunas je napisao/la:![]()
![]()
Srbijanski košarkaš Nikola Jokić ispisao je NBA historiju budući da je jedini uz Michaela Jordana postigao 39 ili više poena te ostvario 12 ili više skokova, šest ili više asistencija, tri ili više ukradenih lopti za 34 minute u igri ili manje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa kazem ti, zato sto poprima politicku notu i BiH portali idu na to da nisu svi Srbijanci Srbi, ali to onda gubi gramaticki smisao!lumani je napisao/la:marconato je napisao/la:Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.lumani je napisao/la:Pa i Dodik kaže Srbijanski Srbi....
Iz dosade ukucam u Google i fakat svaki Portal u BIH kaže Srbijanski a u Srbiji Srpski
Ne kaze se rusijanski, nego ruski, tako recimo i srpski prije srbijanskog...
Tracy3McGrady je napisao/la:PA vec sam ti napisao, po mom misljenju jeste. PO Boox-Score pratiocima vjerovatno nije ni u 15filip13 je napisao/la:moze li se ovako postaviti pitanje,da ne bude nurkic nesto trazi ili ne,je li on trenutno u deset najboljih centara lige?
ok
lumani je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:PA vec sam ti napisao, po mom misljenju jeste. PO Boox-Score pratiocima vjerovatno nije ni u 15filip13 je napisao/la:moze li se ovako postaviti pitanje,da ne bude nurkic nesto trazi ili ne,je li on trenutno u deset najboljih centara lige?
Naravno da jeste a bio je i prošle godine,mada ovdje ima znalaca koji vide D. Jordana ispred
pretprosle sezone taj jodan je bio u 3. petorci lige,istina nurkic je od tad dosta napredovao,jirdan bas i ne
BIHpatriota je napisao/la:Definitovno su nedodirljivi franšizni igrači poput Davisa, Embiida, Cousins i Jokića, dakle atipični, savremeni centri koji ne zavise od plejmejkera, i koji su u stanju da izmisle poene i čija igra donosi rezultate timu. Davis ima problem sa skorom, ali je svakako zvjer u pitanju.
Drummond nikako ne može u TOP 10 ispred Gasola, koji je i ove godine broj jedan defanzivac na centru, najvise blokada, najmanje dopustenih poena protivniku...a i ofanzivno nije losiji od njega. Ostalo na listi se može mijenjati jer su u par deka.
kako mislis najvise blokada?
Kaunas je napisao/la:![]()
![]()
@filip
Dq, bio je dobro je kucao na ass od Paula a u životu nije sam napravio a slobodna nećemo spominjati.
Dq, bio je dobro je kucao na ass od Paula a u životu nije sam napravio a slobodna nećemo spominjati.
lumani je napisao/la:marconato je napisao/la:Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.lumani je napisao/la:Pa i Dodik kaže Srbijanski Srbi....
klub iz srbije jeste srbijanski klub jer se drzava zove srbija
lumani je napisao/la:@filip
znam,znam,samo kazem, da je bio u 3. petorci
@filip
Nisam mislio na klub, nego kada spominju igrača.
Nisam mislio na klub, nego kada spominju igrača.
Sljedeca Houston 
Zove se i Rusija, pa nije rusijanski!filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:marconato je napisao/la:
Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.
klub iz srbije jeste srbijanski klub jer se drzava zove srbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.