NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dakle slijedeću pada Terry vjerovatno.BernardBarnjak je napisao/la:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
capela na zadnjih 7 tekmi 18,3 poena i 18,1 poen prosjecno
lumani je napisao/la:@filip
Nisam mislio na klub, nego kada spominju igrača.
ok
Jel ovo samo RS?Tracy3McGrady je napisao/la:Dakle slijedeću pada Terry vjerovatno.BernardBarnjak je napisao/la:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zove se i Rusija, pa nije rusijanski![/quote]marconato je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:
Moze kada hoces da naglasis geografsku odrednicu, ali ne u kontekstu drzavnika, institucija, reprezentativaca itd.
Iz dosade ukucam u Google i fakat svaki Portal u BIH kaže Srbijanski a u Srbiji Srpski
klub iz srbije jeste srbijanski klub jer se drzava zove srbija
mislim da je pravilno srbijanski
Pogresno mislis. Gramaticki je neispravno, osim ako u Bosanskom nije od Srbin - srbijanski, Rus - rusijanski, Britanac - britanijanski, Španac - španijanski, Holandijanski...filip13 je napisao/la: mislim da je pravilno srbijanski
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 06 jan 2019, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koga boli qurac za tim na temi NBA, Boze sacuvaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hajde, iako nije tema, da razgraničimo.marconato je napisao/la:Pogresno mislis. Gramaticki je neispravno, osim ako u Bosanskom nije od Srbin - srbijanski, Rus - rusijanski, Britanac - britanijanski, Španac - španijanski, Holandijanski...filip13 je napisao/la: mislim da je pravilno srbijanski
Pridjev "srbijanski" = teritorijalno-administrativno značenje. Dakle, sve što je iz Republike Srbije.
Srpski = etničko značenje.
Eto, sad se vratite temi, a tema je NBA 2018/19.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema smisla da je samo RS, do kraja sezone ce se skroz pribliziti Milleru, a Rayov rekord ce biti guravo stici, ali nikad se ne zna kod njegaBrokula je napisao/la:Jel ovo samo RS?Tracy3McGrady je napisao/la:Dakle slijedeću pada Terry vjerovatno.BernardBarnjak je napisao/la:
- Donnie Darko
- Kontakt:
36 poena u prosjeku, impresivnofilip13 je napisao/la:capela na zadnjih 7 tekmi 18,3 poena i 18,1 poen prosjecno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:36 poena u prosjeku, impresivnofilip13 je napisao/la:capela na zadnjih 7 tekmi 18,3 poena i 18,1 poen prosjecno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Drži se tvitera...Monolog je napisao/la:Hajde, iako nije tema, da razgraničimo.marconato je napisao/la:Pogresno mislis. Gramaticki je neispravno, osim ako u Bosanskom nije od Srbin - srbijanski, Rus - rusijanski, Britanac - britanijanski, Španac - španijanski, Holandijanski...filip13 je napisao/la: mislim da je pravilno srbijanski
Pridjev "srbijanski" = teritorijalno-administrativno značenje. Dakle, sve što je iz Republike Srbije.
Srpski = etničko značenje.
Eto, sad se vratite temi, a tema je NBA 2018/19.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ti Haaga.LAZARUS2000 je napisao/la:Drži se tvitera...
HAHAHAHAHHAUA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesi li ti gledao tekmu?Sta je s momentom kad na 2 razlike na samom kraju krade loptu Lillardu i fakticki rijesava tekmu?To cemo zaboraviti?Ko ih je drzao u igri u 3/4?Tracy3McGrady je napisao/la:Cekaj, jesi ti gledao tekmu ili box-score? Covjek 4x za redom uzima divlji sut, air-ball u jednom trenutku. Utakmica treba da se rijesi on glumi Jordana.NEZALAGANJE je napisao/la:Vrlo dobra partija Westbrooka sinoc.Los u 1.poluvremenu,ali jako dobar u drugom.Bespotrebno ga kritikujes.Iako igra poprilicno losu sezonu sa stanovista brojeva ove godine,ekipa igra vrhunski,a cinjenica ja da se i on tome umnogome podredio.
Slazem se, statistika ne izgleda toliko hrdjavo, ali ono sto je radio u zadnjoj cetvrtini je za zatvora, pa vi i dalje posmatrajte, za njega, nelose procente.
Kazem ti,kakvih je partija imao ove sezone,tekma protiv POR mu je jedna od boljih.Medjutim,najbitnije od svega ja da se covjek podredio ekipi i da pobjedjuju...
R.I.P lazarus2000Monolog je napisao/la:I ti Haaga.LAZARUS2000 je napisao/la:Drži se tvitera...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ono kad nemaš šta drugo reći pa u nemoći kažeš to.. Volim te kad si tako poražen..Monolog je napisao/la:I ti Haaga.LAZARUS2000 je napisao/la:Drži se tvitera...
Kapije moćne na putu nek stoje,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.