NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
U pravu si. Zaslužuješ svu bijelu tehniku koju si "dobio" u ratu. Uživaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Samo nastavi... Čekam da spomeneš još par stvari... Ali prije svega toga. Uzmi snikers.. Ili evo dođi kod mene na posni ručak.Monolog je napisao/la:U pravu si. Zaslužuješ svu bijelu tehniku koju si "dobio" u ratu. Uživaj.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neka hvala, bojim se da bi mi tijelo završilo u (izaberi lokaciju), a želim još toliko toga da vidim. Samo vi jedite bez mene.LAZARUS2000 je napisao/la:Samo nastavi... Čekam da spomeneš još par stvari... Ali prije svega toga. Uzmi snikers.. Ili evo dođi kod mene na posni ručak.Monolog je napisao/la:U pravu si. Zaslužuješ svu bijelu tehniku koju si "dobio" u ratu. Uživaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ok ovo je najbolja rasprava na ovoj temi ikad
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jel obrijana svinja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ispod mene? Nisam gej ne nudi se.Monolog je napisao/la:Neka hvala, bojim se da bi mi tijelo završilo u (izaberi lokaciju), a želim još toliko toga da vidim. Samo vi jedite bez mene.LAZARUS2000 je napisao/la:Samo nastavi... Čekam da spomeneš još par stvari... Ali prije svega toga. Uzmi snikers.. Ili evo dođi kod mene na posni ručak.Monolog je napisao/la:U pravu si. Zaslužuješ svu bijelu tehniku koju si "dobio" u ratu. Uživaj.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije rasprava. Moja je sreća što nisam u fabrici akumulatora, inače bih... Ma, znamo svi šta bi bilo sa mnom.Sarmelino je napisao/la:ok ovo je najbolja rasprava na ovoj temi ikad
Nisam to ni rekao. Tebi sam uvijek rekao ono što mislim o tebi; ono što ti zapravo i jesi - četnik. Sad, da l' si homoseksualac ili ne - to je već druga priča. Al' realno, to bi se prodalo da valja. Četnik, pede*čina (Dantesova autobiografija). Jbt, već vidim da bi mogao zgrnuti dovoljno novca da zamijeniš tu dotrajalu bijelu tehniku koje si se dokopao u ratnom periodu. Pardon, u periodu agresije na Bosnu i Hercegovinu. Haj' sad - jedi. Nemoj ofaliti.LAZARUS2000 je napisao/la:Ispod mene? Nisam gej ne nudi se.
vidi mone al šamara 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- LAZARUS2000
- Kontakt:
E kad se sjetim 93.. Ja 5 godina, puška u rukama, nož u zubima i jurišam dok na opljačkanom vokmenu slušam Ne volim te Alija.. Malo je falilo da provalim u trezor kod Bakira..Monolog je napisao/la:Ma nije rasprava. Moja je sreća što nisam u fabrici akumulatora, inače bih... Ma, znamo svi šta bi bilo sa mnom.Sarmelino je napisao/la:ok ovo je najbolja rasprava na ovoj temi ikadNisam to ni rekao. Tebi sam uvijek rekao ono što mislim o tebi; ono što ti zapravo i jesi - četnik. Sad, da l' si homoseksualac ili ne - to je već druga priča. Al' realno, to bi se prodalo da valja. Četnik, pede*čina (Dantesova autobiografija). Jbt, već vidim da bi mogao zgrnuti dovoljno novca da zamijeniš tu dotrajalu bijelu tehniku koje si se dokopao u ratnom periodu. Pardon, u periodu agresije na Bosnu i Hercegovinu. Haj' sad - jedi. Nemoj ofaliti.LAZARUS2000 je napisao/la:Ispod mene? Nisam gej ne nudi se.
Joj hahaha
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
peak ove temeSarmelino je napisao/la:Joj hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da se vratimo na temu: Brogdon dosad u ovoj sezoni promašio samo jedno slobodno bacanje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Moderator i član sportskog foruma se prepucavaju ratnim temama , i naravno neizbježnom temom KO JE KO , na sportskoj temi , pazi sad o američkoj košarci...
Lokacija Bosna i Hercegovina , 06.01.2019 godina
Nije pamet skupa , da je gram milijarda.
Lokacija Bosna i Hercegovina , 06.01.2019 godina
Nije pamet skupa , da je gram milijarda.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
lumani je napisao/la:@filip
Dq, bio je dobro je kucao na ass od Paula a u životu nije sam napravio a slobodna nećemo spominjati.
Jesi li ga gledao ove godine?Trenutno su mu bacanja 71% , prije mjesec je bio na 75%.
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 06 jan 2019, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vozim vec 6 sati ali kad dodjem ima da pobrisem sve sto nema veze sa temom 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Da Moni smeta obrisao bi, ostavo ovo zlatoBernardBarnjak je napisao/la:Vozim vec 6 sati ali kad dodjem ima da pobrisem sve sto nema veze sa temom
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Tracy3McGrady je napisao/la:Dakle slijedeću pada Terry vjerovatno.BernardBarnjak je napisao/la:
iduce sezone i miller
marconato je napisao/la:Pogresno mislis. Gramaticki je neispravno, osim ako u Bosanskom nije od Srbin - srbijanski, Rus - rusijanski, Britanac - britanijanski, Španac - španijanski, Holandijanski...filip13 je napisao/la: mislim da je pravilno srbijanski
kako god,odosmo od teme
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ma samo brisatiSarmelino je napisao/la:Da Moni smeta obrisao bi, ostavo ovo zlatoBernardBarnjak je napisao/la:Vozim vec 6 sati ali kad dodjem ima da pobrisem sve sto nema veze sa temom
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.