FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daj Bože da samo ne bude kiše,a za sve ostalo tu je ŽELJEZNIČAR!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
odlicno pa je nisam ni kupio
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A ti onda kupuj svaku pojedinacno, vise ces pomoci klubu a manje ustediti sebi ..tik-tak je napisao/la:ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
AMAR OSIM
tik-tak je napisao/la:ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
U kojem klubu na svijetu godišnja ulaznica važi za kup takmičenja ?
Ma bilo je prije i u Želji, dvije-tri tekme. Međutim gori bi problem bio kada ne bi prošao prvo-drugo kolo. Onda bi se moglo postaviti pitanje ; '' da li sam ja te ulaznice platio ?''.
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
tik-tak@,sorry,ali ti kao da prvi put ideš na kup utakmicu(a možda i ideš),pa neznaš da godišnje i polugodišnje za tekme PL NE VAŽE za tekme KUP-a BIH!Ništa paša moj,već cenera u đep,pa biraj,hoš na JUG ili na sjever,kako ti je volja.Pozdrav
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Samo hrabro danas,kao onda u prvenstvu.Mi smo najbolji domaćin,a oni gost.
Nadam se da će igrači pružiti maksimum, ali bez pretjeranog ''srljanja''.Ispadanje im se može oprostiti,ali indolentnost i ne zalaganje nikad.Na nama je da dođemo u što većem broju i pomognemo klubu, kako podrškom tako i finansijski.Jer, prođemo li, gori protivnik se ne može dobiti,nego što jest.A proljeće je uvijek naše bilo, koji napadač i oporavak Bogičevića i to je to.Mislim da bi opet mogli do kraja. SRETNO NAM. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Nadam se da će igrači pružiti maksimum, ali bez pretjeranog ''srljanja''.Ispadanje im se može oprostiti,ali indolentnost i ne zalaganje nikad.Na nama je da dođemo u što većem broju i pomognemo klubu, kako podrškom tako i finansijski.Jer, prođemo li, gori protivnik se ne može dobiti,nego što jest.A proljeće je uvijek naše bilo, koji napadač i oporavak Bogičevića i to je to.Mislim da bi opet mogli do kraja. SRETNO NAM. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:

ZAJEDNO DO POBJEDE I PROLASKA DALJE....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Samo da napomenem da bi ova tekma trebala biti na TV-u ako se ne varam danas od 17:00 sati, pa eto ovi van Sarajeva ce moci gledati tekmu, opet kazem ako se ne varam, ali koliko znam da je bio dogovor da se obje utakmice kupa prenoste na TV-u izmedju Borca i Zelje
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne varas se, ima direktan prenos na BHT.amertiger je napisao/la:Samo da napomenem da bi ova tekma trebala biti na TV-u ako se ne varam danas od 17:00 sati, pa eto ovi van Sarajeva ce moci gledati tekmu, opet kazem ako se ne varam, ali koliko znam da je bio dogovor da se obje utakmice kupa prenoste na TV-u izmedju Borca i Zelje
AMAR OSIM
Najbolji je on, on je šampion!Seyo_TM je napisao/la:Amar Osim uputio poziv navijačima
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/am ... navijacima
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Datum je bio 10.10.1999 godineC.Ronaldo_9 je napisao/la:Datum: 24.10.1999.
Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezultat: 2:0
Datum: 24.10.2010.
Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezulta: pa nek' opet 2-0 dosta
Strijelci:
Vazda 6 min i Memic 26 min za ZELJEZNICAR
- KB-TM87
- Kontakt:
***** borac ***** banjaluku ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Eh sto reko Amar, nije mi jasno kako slabašnu Slaviju nedobismo
evo opet se nežale na povrede, valjda nebi trebalo biti iznenadjenja protiv Borca, jer imamo odličan rezultat iz Banja Luke. Jučer sam bio na treningu i dečko koji mi je baš zapao za oko je Šehić. Stvarno se jučer na treningu dokaao da je golman kvalitetan, da hoce i da može, a pored toga je i dijete Želje. Igrači su trčkarali jedno sat, pola se istezali, bilo mi mrsko njih pratiti 
>Vamos Sevilla<
- _karabaja_
- Kontakt:
Ima utakmica na tv i imao sam veliku zelju da je pogledam al nazalost na faxu do 19h.amertiger je napisao/la:Samo da napomenem da bi ova tekma trebala biti na TV-u ako se ne varam danas od 17:00 sati, pa eto ovi van Sarajeva ce moci gledati tekmu, opet kazem ako se ne varam, ali koliko znam da je bio dogovor da se obje utakmice kupa prenoste na TV-u izmedju Borca i Zelje
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Gdje je sada ona velika zastava dajte je opet na vidjelo.Zeljovac_1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]UPS je napisao/la:Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Pa ti racunaj
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: antibot, DoktorXabaras, Pact1921 i 44 gosta.