Ko je prvi?Sarmelino je napisao/la:ako obrises BB postat ces drugi najgori mod ovog pdf
Vucevic 23 skoka, kraj 3Q...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko je prvi?Sarmelino je napisao/la:ako obrises BB postat ces drugi najgori mod ovog pdf
BernardBarnjak je napisao/la:Gužva kod HrasniceBosniaBoston je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Vozim vec 6 sati ali kad dodjem ima da pobrisem sve sto nema veze sa temom
i dalje vozis??
Opustenija atmosferalumani je napisao/la:Nikad neću shvatiti ove trenere u nba. Jbt sjedi greška prva, druga, 15 on se smije boli njega neka stvar.. Jbt, Željko Obradović poludi kada vodi 20 razlike..
pa to je nba,jednostavnolumani je napisao/la:Nikad neću shvatiti ove trenere u nba. Jbt sjedi greška prva, druga, 15 on se smije boli njega neka stvar.. Jbt, Željko Obradović poludi kada vodi 20 razlike..
BosniaBoston je napisao/la:Opustenija atmosferalumani je napisao/la:Nikad neću shvatiti ove trenere u nba. Jbt sjedi greška prva, druga, 15 on se smije boli njega neka stvar.. Jbt, Željko Obradović poludi kada vodi 20 razlike..
Agresivniji walton bio ovu utakmicuL-Train je napisao/la:Sta je ovo Lonzo nulj points.
Monolog je napisao/la:AshburtonG je napisao/la:Rasprava na nivou osnovnoskolskih fazona kraja devedesetih. Uzmes dva slabije inteligentna covjeka, stavis ruku izmedju njih i kazes:" Ko prije pljune ruku, jaci je"...
Ma daleko od toga, ali samo skreces paznju na jednu takvu personu. Posto si oprezan glede ovakvih diskusija, siguran sam da si ti ubijedjen u te tvrdnje i licno vjerujem, jer sam i ja zapazio par glupavih postova, jos u vrijeme Dantesa na onoj temi o misterijama(koja se uvijek zavrsavala u pravcu religija i nacija), ali fakat nema potrebe za ovakvim raspravama. Ovo je jedan od rijetkih preostalih podforuma gdje se moze procitat konstruktivna rasprava.Monolog je napisao/la:, ni za sebe, a ni za Dantesa ne bih rekao da smo neiteligentni. Ali, on jeste ono što ja sve vrijeme tvrdim i to je x puta dokazao. Zašto bismo bježali od toga?! Dijelim mišljenje da rasprava nije za ovog foruma, ali nemojmo se lagati glede Dantesa. Odnosno, nemojte bit' slijepi pored očiju.
Nema veze,otac ga je dobro unovcio.BosniaBoston je napisao/la:Agresivniji walton bio ovu utakmicuL-Train je napisao/la:Sta je ovo Lonzo nulj points.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.