NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Zašto boxscore pokazuje da je Harden uzeo samo 2 šuta na utakmici?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Zato sto ga udvajaju i ostavljaju Capelu i druge igrače skoro samim, Maloneu je ovo glupa taktika.
Poludio u zadnje 2 minute, 3/4 trice jedna pogodjena uz faul. Njega i Jokica na drugoj strani udvajaju pa ostaje puno prostora za druge igrace.BIHpatriota je napisao/la:Zato sto ga udvajaju i ostavljaju Capelu i druge igrače skoro samim, Maloneu je ovo glupa taktika.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
21 poen Lonza 
Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 08 jan 2019, 05:18, ukupno mijenjano 1 put.
1/4 slobodna. Kakvi retardiOikamid je napisao/la:21 poena Lonza
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- camparinho
- Kontakt:
@jham kako zglobovi stavljas li leda ( halali morao sam)
Clutch city be safe rage hard!
Ne kontam xD
Jbg, ne lezi HOU jos uvijek, zadnjih 8 9 utakmica su oni uzeli, pojedini se tek nekidan vratili, Murray vec neko vrijeme igra sa sjebanim zglobovima, u gostima, sta ocekivati drugo.. Jos na to dodaj broj slobodnih koji se dodijeli bradatom i jbg, dobijes rezultat kakav dobijes...
Bitno je da je Denver u Top4 ove sezone, a iako su neki ovde prognozirali pad "cim dvije izgube" van prvih 8, Denver jos uvijek prvi...
Jbg, ne lezi HOU jos uvijek, zadnjih 8 9 utakmica su oni uzeli, pojedini se tek nekidan vratili, Murray vec neko vrijeme igra sa sjebanim zglobovima, u gostima, sta ocekivati drugo.. Jos na to dodaj broj slobodnih koji se dodijeli bradatom i jbg, dobijes rezultat kakav dobijes...
Bitno je da je Denver u Top4 ove sezone, a iako su neki ovde prognozirali pad "cim dvije izgube" van prvih 8, Denver jos uvijek prvi...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
NBA on TNT (@NBAonTNT) Tweeted:JHam je napisao/la:Ne kontam xD
James Harden did NOT have to do him like this.
#Rockets https://t.co/Udg3MB9wf4
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
A dobro, fino su napisali i ovi "nije trebao", da su obrnute uloge i da je Murray ovako odgurnuo Hardena ovaj bi za to vjerovatno dobio faul..Mada je i ovo vise po meni pokusaj prodavanja faula sudijama od strane Murraya, nego da ga je Harden "oborio s nogu"...Toliko u NBA žude za hit naslovima, tweetovima, lajkovima, da im je ovo postao "ankle breaker" a zakucavanje s igracem samo u blizini ustvari zakucavanje preko igraca.bombaysaphire je napisao/la:NBA on TNT (@NBAonTNT) Tweeted:JHam je napisao/la:Ne kontam xD
James Harden did NOT have to do him like this.
#Rockets https://t.co/Udg3MB9wf4
Meni je smjesnije sto je Harden poslije ovog padanja dobio faul "na sutu"
kad snimi Space JamRooney88 je napisao/la:Kada se James vraca ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- camparinho
- Kontakt:
Odgurnuo ga je malo, ovaj je krenuo nazad i na glavu. Nije ni blizu Curryevog, ono je toliki strah bio Jacksona koji se ispoljio propadanjem u rupu, a ovo je vise potpomognuto lijevom rukicom Hardena
Ovo je cak na kraju bila i dobra odbrana Murraya, jer je stigao i da pokusa odbraniti sut, al na kraju sudije usrase dodatnim slobodnim...camparinho je napisao/la:Odgurnuo ga je malo, ovaj je krenuo nazad i na glavu. Nije ni blizu Curryevog, ono je toliki strah bio Jacksona koji se ispoljio propadanjem u rupu, a ovo je vise potpomognuto lijevom rukicom Hardena
Ne moras pisat neki napisi slobodno nick.Ja ne bjezim od svojih rijeci,iskreno nisam ocekivo da ce Denver istrajat jer su predhodnih sezona igrali dobro pa su onda padali u krizu i ostajali bez plejofa a ove sezone je druga prica.Uostalom jel se smije pogrjesit u procjeli?Ljudi smo nismo robotiJHam je napisao/la:Ne kontam xD
23
KD i Magic isamarali Teksasane 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ingramu konacno neko rekao da napada kos
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- camparinho
- Kontakt:
To sam bas rekao drugu, mudonjski je odradio poslije. Sta je bacio si me na pod, baci me jos 10 puta eto mene opet. To je stav koji volim kod ljudi, pogotovo kosarkasa kad grizu. Nije mi nesto bio prije, al otkad sam ga upratio malo vise, svidja mi se (hvala mu na underu sinoc i 46 poena neku noc, ispostuje me vazda)JHam je napisao/la:Ovo je cak na kraju bila i dobra odbrana Murraya, jer je stigao i da pokusa odbraniti sut, al na kraju sudije usrase dodatnim slobodnim...camparinho je napisao/la:Odgurnuo ga je malo, ovaj je krenuo nazad i na glavu. Nije ni blizu Curryevog, ono je toliki strah bio Jacksona koji se ispoljio propadanjem u rupu, a ovo je vise potpomognuto lijevom rukicom Hardena
Russell Westbrook is shooting three pointers at exactly the same rate that Gregg Popovich wins NBA Championships.
Popovich has 21 complete NBA seasons under his belt and has won 5 championships -> 23.809523809 % success rate
Westbrook has shot 35/147 from three this season -> 23.809523809 % success rate
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne znam kad sam zadnji put vidio ovu statistiku, a da Curry nije najefikasnijimiki_92 je napisao/la:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.