Tako je,kako je,izvući maksimum iz svakog,ja mislim da pojedinci mogu 20-30% bolje od dosadašnjeg nivoa,red,rad,disciplina.LjoZee je napisao/la:E blago nama onda ako ćemo se osloniti na ove parmake još nekoliko mjeseci...
Bit će i 4 mjesto premija sa ovakvim pokušajima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Zeca da trenira u isto vrijeme cetvorica najboljih trenera svijeta ne mogu ga napravit da lici na igraca. Primjer samo, a ima jos parmaka.UBIPITAR je napisao/la:Tako je,kako je,izvući maksimum iz svakog,ja mislim da pojedinci mogu 20-30% bolje od dosadašnjeg nivoa,red,rad,disciplina.LjoZee je napisao/la:E blago nama onda ako ćemo se osloniti na ove parmake još nekoliko mjeseci...
Bit će i 4 mjesto premija sa ovakvim pokušajima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto raskid i sa Jazvicem, jos jedan u nizu poluamatera koje je miske doveo, sjecam se kad su misketovci pricali da je igracina iako se na prvoj tekmi moglo vidjet da lik nije profesionalni fudbaler 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tako je. Bas tako. Sve ostalo su glupodri. Ova je jako bitan faktor koji moze presudit. Ekipe padaju u 65. A ti gas. E to rade pitari.kerimatomic1921 je napisao/la:Pitari su ti najbolji primjer koliko ustvari znaci dobar kondicioni trener.plavousrcu je napisao/la:Ne znam ni jednog. Cuo sam za njih, ali mislim da se kod nas rad kondicionih previse glorifikuje.Cevap je napisao/la:Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakva je pustos ostala ne treba da nas cudi. Mene zabrinjava sto ne vidim da nam iz nizih liga neki igrac moze donijeti potrebni kvalitet. Izboriti Evropu ce biti ravno tituli. Tjesi me sto imamo trenera koji ove igrace moze napraviti boljim.FKZ1921 je napisao/la:Meni se cini da nas problem oko sklapanja tima za nastavak sezone nece biti broj stranaca,vec pare.irfo je napisao/la:Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva
Prije nego bi ikog doveo,moras isplatiti neisplacene plate za oktobar,novembar i decembar. Sve skupa,546000 km(oktobar doprinosi 96000,novembar ukupno 225000 i decembar ukupno 225000 km).
Ako ces ostatkom Sabanovog transfera rjesavati obaveze prema Zirat banci,moras naci riješenje i za ostale dugove(dobavljaci 630000 km,izvodjaci radova oko terena 315000 i 225000 km,bez duga za hibrid koji ce rjesavati NS). Ovo tim prije sto ti u martu ide zavrsno licenciranje za evropu.
Imajući ovo u vidu,nije realno ocekivati nikakva posebna pojačanja.
Realnija opcija ce biti da cemo se rjesavavati najskupljih igraca i mijenjati ih juniorima i igracima iz nizih liga.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E jesmo se raspojasali poslije pobjede nad Zrinjom 2-0 oko Jazvica. “Gazela, pravi igrac, gledaj mu koraka ko Bale, ma ne moze njega Pero Stojkic stici ni za 2 zivota...” 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
U 8 gostuje ovaj Selimović na TVSA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Selimovic fino objasnio gdje smo.
Isti ko Misimovic. Malo popljuj prethodne, malo objasni da si ti taj “spasilac” svega itd. Slican fazon za govor mislim. Vidjet cemo za 2-3 mjeseca hoce li nas u slicna g uvalit sa svim.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Rano je za poredjenje. Vidjet cemo hoce li ovaj kao ona pi*ka pobjeci pred sjednicu skupstine, kad dodje vrijeme za njegov odlazak.LjoZee je napisao/la:Isti ko Misimovic. Malo popljuj prethodne, malo objasni da si ti taj “spasilac” svega itd. Slican fazon za govor mislim. Vidjet cemo za 2-3 mjeseca hoce li nas u slicna g uvalit sa svim.
Ne vidim kako ih je popljuvao? Cak se moze reci da ih je nahvalio
-
samoposmatram
- Kontakt:
LjoZee being LjoZee (SkeMii)irfo je napisao/la:Ne vidim kako ih je popljuvao? Cak se moze reci da ih je nahvalio
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
valjda su u Upravu usli jaki ljudi. imaju pare pa neka posude, 500k-600k i eto ga. vratit ce im klub od Evrope ili transfera.FKZ1921 je napisao/la:Meni se cini da nas problem oko sklapanja tima za nastavak sezone nece biti broj stranaca,vec pare.irfo je napisao/la:Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva
Prije nego bi ikog doveo,moras isplatiti neisplacene plate za oktobar,novembar i decembar. Sve skupa,546000 km(oktobar doprinosi 96000,novembar ukupno 225000 i decembar ukupno 225000 km).
Ako ces ostatkom Sabanovog transfera rjesavati obaveze prema Zirat banci,moras naci riješenje i za ostale dugove(dobavljaci 630000 km,izvodjaci radova oko terena 315000 i 225000 km,bez duga za hibrid koji ce rjesavati NS). Ovo tim prije sto ti u martu ide zavrsno licenciranje za evropu.
Realnija opcija ce biti da cemo se rjesavavati najskupljih igraca i mijenjati ih juniorima i igracima iz nizih liga.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ne kontam raspravu oko ovih ljudi, jos smjesnije poredjenje neko koje nema logike!
Ljudi tek dosli, Senad je bio tri godine i vise, vidi se sta je uradio. Tacnije sta je uradio s igracima, armosferom, navijacima, posjetom i ostalim.
Sacekat da vidimo sta ce ljudi uraditi, odnosno ne, pa onda komentarisati. A ne da glumimo milana tarota, ovi ce ovo, ovi ce isto ono, a ljudi u klubu 15 dana jbt.
Vrijeme je pokazatelj, kao igra i rezultati. Ostalo je sve bitno al sporedno, bas lijepo receno.
Ljudi tek dosli, Senad je bio tri godine i vise, vidi se sta je uradio. Tacnije sta je uradio s igracima, armosferom, navijacima, posjetom i ostalim.
Sacekat da vidimo sta ce ljudi uraditi, odnosno ne, pa onda komentarisati. A ne da glumimo milana tarota, ovi ce ovo, ovi ce isto ono, a ljudi u klubu 15 dana jbt.
Vrijeme je pokazatelj, kao igra i rezultati. Ostalo je sve bitno al sporedno, bas lijepo receno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
ko što smo amaru vratili ...
vidjećemo ... za godinu dvije ćemo sve znati, ja više nikome ništa ne vjerujem
vidjećemo ... za godinu dvije ćemo sve znati, ja više nikome ništa ne vjerujem
- plavousrcu
- Kontakt:
Posudit ce, nema nam druge. Nisu te srece da zateknu 3 miliona na racunu kao ovi prije. Prije toga treba rastjerati ove sto ih je Ublehas doveo kamionom i pruzio im priliku da se na racun Zelje obogate. Lako je posuditi, ali kako raskinuti ugovore sa igracima koji te kostaju vise od 100.000 godisnje a ne mogu igrati u Gabeli.za_zivot_cijeli je napisao/la:valjda su u Upravu usli jaki ljudi. imaju pare pa neka posude, 500k-600k i eto ga. vratit ce im klub od Evrope ili transfera.FKZ1921 je napisao/la:Meni se cini da nas problem oko sklapanja tima za nastavak sezone nece biti broj stranaca,vec pare.irfo je napisao/la:Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva
- KongrateUK
- Kontakt:
Šta kažu pojedini, nije Selimovic toliko jak , nije, ali je jbg prosle godine kod Travnika slupao sportskog mercedesa od 400.000 KM, najskuplje uvezeno auto u državi 2016 godine
Naravno da ce uletiti finansijski i pomoći, prvenstveno Selimovic i Badžak, vec su to i uradili prvom tranšom cim je deblokiran racun, ovaj bivši direktor Sarajevo Osiguranja radi na tome da se poboljša sponzorstvo, a u toku je i provjera svih ugovora potpisanih od januara 2016 do decembra 2018, sa novim ljudima u klubu dolaze i novi sponzori, sto je i sam Šiljak potvrdio na skupštini, neko ce direkt finansijski pomoci svojim parama a neko ce namaci sponzore
I ovi problemi sa finansijama trebali bi biti okončani do aprila - maja ove godine ako se se predvidjenom dinamikom odrade neke stvari, tek toliko da sa završetkom sezone trošimo oniliko koliko imamo, što je uvijek i bio cilj, a ne da se zavaljujemo u dugove i kredite kao sto je cinila i radila prethodna uprava
Gostovanje Selimovica na TVSA - Sportski Magazin (07.01.2019.)
Naravno da ce uletiti finansijski i pomoći, prvenstveno Selimovic i Badžak, vec su to i uradili prvom tranšom cim je deblokiran racun, ovaj bivši direktor Sarajevo Osiguranja radi na tome da se poboljša sponzorstvo, a u toku je i provjera svih ugovora potpisanih od januara 2016 do decembra 2018, sa novim ljudima u klubu dolaze i novi sponzori, sto je i sam Šiljak potvrdio na skupštini, neko ce direkt finansijski pomoci svojim parama a neko ce namaci sponzore
I ovi problemi sa finansijama trebali bi biti okončani do aprila - maja ove godine ako se se predvidjenom dinamikom odrade neke stvari, tek toliko da sa završetkom sezone trošimo oniliko koliko imamo, što je uvijek i bio cilj, a ne da se zavaljujemo u dugove i kredite kao sto je cinila i radila prethodna uprava
Gostovanje Selimovica na TVSA - Sportski Magazin (07.01.2019.)
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Nadam se da ce prenijeti iskustva iz Sparsa Selimovic sto se tice omladinskog pogona. Spars je sto se toga tice top 3 u ovom dijelu evrope.
- plavousrcu
- Kontakt:
Odlican nastup predsjednika. Bez kula i gradova. Realno i iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Arma00, Austinpowers, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Helemnejse, johntravolta123, perodeformero, Rahatlokum, Redfire16, Riziko, seha77 i 130 gostiju.