Ledja i ruke otpale od lopatanjaEvolve je napisao/la:Ima li snjega haha
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja mislim da mozemo stic Zrinjski do kraja sezone, gledajuci pojacanja i sve, oni ce tesko nadomjestit Bilbiju jer kad su lose igrali on ih je vadio, Todorovic vise manje. Ako im Cabraja dode nadam se nece igrat bolje nego sto je u nas
Odlično je sto sa Sarajevom igramo dva puta na Pecari pa se i njima moguce približit na dostižnu razliku.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kako igras dva puta ? Morate osigurati trecu poziciju ....LoveSB96 je napisao/la:Ja mislim da mozemo stic Zrinjski do kraja sezone, gledajuci pojacanja i sve, oni ce tesko nadomjestit Bilbiju jer kad su lose igrali on ih je vadio, Todorovic vise manje. Ako im Cabraja dode nadam se nece igrat bolje nego sto je u nasOdlično je sto sa Sarajevom igramo dva puta na Pecari pa se i njima moguce približit na dostižnu razliku.
Pa bit cemo treciHeraklitMracni je napisao/la:Kako igras dva puta ? Morate osigurati trecu poziciju ....LoveSB96 je napisao/la:Ja mislim da mozemo stic Zrinjski do kraja sezone, gledajuci pojacanja i sve, oni ce tesko nadomjestit Bilbiju jer kad su lose igrali on ih je vadio, Todorovic vise manje. Ako im Cabraja dode nadam se nece igrat bolje nego sto je u nasOdlično je sto sa Sarajevom igramo dva puta na Pecari pa se i njima moguce približit na dostižnu razliku.
SLUZBENO: Zvonko Pamic novi igrac Sirokog, Mato Stanic i Borna Petrovic stizu na posudbu
HRHB
HRHB
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pogledaj vas raspored , dolazi vam Zrinski , ne znam kad ste ih pobijedili ? Pa i mi aj neka budete tu favoriti... a idete neugodnoj zvijezdi , po tvojoj racunici 9 bodova , onako realno 4-5 bodovaLoveSB96 je napisao/la:Pa bit cemo treciHeraklitMracni je napisao/la:Kako igras dva puta ? Morate osigurati trecu poziciju ....LoveSB96 je napisao/la:Ja mislim da mozemo stic Zrinjski do kraja sezone, gledajuci pojacanja i sve, oni ce tesko nadomjestit Bilbiju jer kad su lose igrali on ih je vadio, Todorovic vise manje. Ako im Cabraja dode nadam se nece igrat bolje nego sto je u nasOdlično je sto sa Sarajevom igramo dva puta na Pecari pa se i njima moguce približit na dostižnu razliku.
Nece ni Zeljo uzeti vise
..
Za ovu dvojicu sto su stigli na posudbu, jedino bi mi logicno bilo da postoji opcija otkupa ugovora na kraju sezone?
..
Za ovu dvojicu sto su stigli na posudbu, jedino bi mi logicno bilo da postoji opcija otkupa ugovora na kraju sezone?
HRHB
HRHB
Zadnjih 20 puta sa Zrinjskim 6-9-5 u nasu korist, o vama na Pecari je suvišno pricat, jos cekate na prvu pobjedu u prvenstvu, toliko o tome, a za zvijezdu cemo vidit, al sigurno je da smo kvalitetniji od nje. Ja kazem najmanje 7 bodova, sto ce vjerojatno bit dosta da se zadrzi treca pozicija.HeraklitMracni je napisao/la:Pogledaj vas raspored , dolazi vam Zrinski , ne znam kad ste ih pobijedili ? Pa i mi aj neka budete tu favoriti... a idete neugodnoj zvijezdi , po tvojoj racunici 9 bodova , onako realno 4-5 bodovaLoveSB96 je napisao/la:
Pa bit cemo treci
Juriću ajde i ti na posudbu negdje, bolje za tebe da se minute skupe
- Evolve
- Kontakt:
Bogme, konkurencija će biti ubitačna. Doveli smo znači, 3 veznjaka, napadača i Mrsu kao stopera. Otišli B.Vukoja,Nikić na posudbu. Nakrčeni smo u sredini žešće, pokušavam da shvatim zašto ovoliko srednjaka nam treba. Valjda ide neko još, ili na ljeto ide neko iz srednjeg reda. Neam pojma. Što se tiče ovog napadača, nemam pojma o momku tako da neću ništa pisati dok ga nevidim na terenu. Pamića ako zdravlje posluži, mišljenja sam da će biti pojačanje.
NK Široki Brijeg
Pustite vi nama malog Marića,da Osim napravi novog Tomića.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- Evolve
- Kontakt:
UBIPITAR je napisao/la:Pustite vi nama malog Marića,da Osim napravi novog Tomića.
Marić je naša zlatna koka.
NK Široki Brijeg
Kod vas talenti samo izgore,prevelik je pritisak na njih.UBIPITAR je napisao/la:Pustite vi nama malog Marića,da Osim napravi novog Tomića.
A ostanete li bez Krpica mogli bi se vi boriti za 4. a ne 3. mjesto.
MARIC I JURIC MORAJU IGRAT !
SAMO ŠIROKI!
Bogme kod nas i Kvesić i Tomić(pod Osimom) razvalili.since1948 je napisao/la:Kod vas talenti samo izgore,prevelik je pritisak na njih.UBIPITAR je napisao/la:Pustite vi nama malog Marića,da Osim napravi novog Tomića.
A ostanete li bez Krpica mogli bi se vi boriti za 4. a ne 3. mjesto.
MARIC I JURIC MORAJU IGRAT !
MIGRANTI iz METROPOLE!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ako na pripremama bude sve u redu vjerujem da ćemo uzeti drugo mjesto! Uz malo sreće pokušati napasti i prvo mjesto!? Zašto ne?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Realnosti malo UstaničeUstanikSBII je napisao/la:Ako na pripremama bude sve u redu vjerujem da ćemo uzeti drugo mjesto! Uz malo sreće pokušati napasti i prvo mjesto!? Zašto ne?
NK Široki Brijeg
Realno treba se poklopiti bas dosta stvari da dodjemo do prve pozicije, a iskreno, ne vjerujem da ce Sarajevo prosuti ovoliku prednost.... Mi idemo na kup i drugo mjesto, dogodine sa Gocom po titulu
Edit: Evolve me preduhitrio hah
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Android je napisao/la:Realno treba se poklopiti bas dosta stvari da dodjemo do prve pozicije, a iskreno, ne vjerujem da ce Sarajevo prosuti ovoliku prednost.... Mi idemo na kup i drugo mjesto, dogodine sa Gocom po titulu![]()
NK Široki Brijeg
Da vam budem iskren meni ova politika kluba nikako nije jasna. Znači pustiš par mladih vlastitih igrača na posudbu a dovedeš par tuđih igrača kod sebe na posudbu. Neka se kale i napreduju pa onda odu. Ma nabijem vas
Široki u srcu........
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, Noke995, Perotti, Zaboljesutra, Zeko87 i 31 gost.