Eh da i ja kažem koju pametnu

Moj prvi par danas jeste Inter - Totenhem 1
Kao prvo, netrpeljivost počinje od klupe. Benitez je mnogo dužan Rednapu, jer je njegovom zaslugom a posebno Totenhema kojeg je upravo Rednap preporodio, Benitez ostao bez posla u Liverpulu. Totenhem igra u ligi prvaka, dok Liverpool ne.
Druga jako važna pojava jeste nedostatak Rafaela van der Varta, kojeg je u posljednjih nekoliko utakmica Rednap koristio kao glavnog kreativca u igri. Ne može se tako brzo promjeniti igra, bez glavnog igrača. Vart je povjerenje vratio svojim golovima i asistencijama. Večeras ga neće biti i ne vjerujem da Totenhem može prko noći nešto posebno spremiti.
Treća važna stvar jeste da nakon Varta, glavnu rolu u timu preuzima Bale. Bale je prejak igrač, ali ima jednu manu u ovoj utakmici. Čuvaće ga igrač koji je za Inter odigrao 550 utakmica, naravno mislim na Zanetija. Zaneti ima utakmica u svojim nogama koliko Bale dlaka na glavi

Četvrta jako važna stvar jeste štoperski par Totenhema, koji će večeras po prvi put igrati zajedno. Naime, King i Dawson večeras ne igraju zbog povreda, pa će štoperi igrati Gallas i neko dijete.
Tako da je Inter večeras kec kao kuća
Druga sigurica večeras će biti 3+ na utakmici Twente - Werder. To uopšte nema potrebe objašnjavati, taj par će te zaokružiti već na poluvremenu
Inter - Totenhem 1 1,85
Twente - Werder 3+ 1,60
1,85x1,60= 2, 96

There got to be something for Liverpool big number nine ...