Jenkins jedva. Milutinov ne igra.Finn je napisao/la:Vesely over
Jenkins over
Milutinov over
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- diplomatija
- Kontakt:
Kakva su vam iskustva sa ovim online kerovima na premieru, je li neko igra, ja sam ih prije desetak godina derao u betshopu
diplomatija je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa ovim online kerovima na premieru, je li neko igra, ja sam ih prije desetak godina derao u betshopu

odlična
pozdrav ljudi ! Imam pitanje,sta mislite ima li sanse > igrala bih dva singla u nedelju
Betis- Real, da Betis dva dva gola
i 2 plus gg
kvote nisu lose.
Betis- Real, da Betis dva dva gola
i 2 plus gg
kvote nisu lose.
Ma milju rokni odmah, pokloni
- kladionicar03
kakvi su ovi dobici druzeOikamid je napisao/la:Ma milju rokni odmah, pokloni

kako kad, zna se roknut' i petoba na poredak i izgubit' 

- kladionicar03
na sportske listice hajde nekako ali na cuke staviti petobu neznam,imas dobre zivce prije svegaOikamid je napisao/la:kako kad, zna se roknut' i petoba na poredak i izgubit'

pa vidi, je l' više voliš znati za 30 sekundi da li si prošao ili čekati tri sata da neki debil zabije koš? 
mada naravno, to se desi samo kada sam u ekstremnom plusu i uvijek igram dobitkom od listića, besmisleno je igrati "svojim" parama.

itd

mada naravno, to se desi samo kada sam u ekstremnom plusu i uvijek igram dobitkom od listića, besmisleno je igrati "svojim" parama.

itd
- diplomatija
- Kontakt:
znaci ti ih deres pošteno, imas li neki sistem ili onako lupas pa sta bog da?Oikamid je napisao/la:pa vidi, je l' više voliš znati za 30 sekundi da li si prošao ili čekati tri sata da neki debil zabije koš?
itd
Ništa posebno, bleji u trke i igraj na osjećaj, šablona nema 
Nema tu ni previše trka svakako, za par dana ćete većinu znati napamet nakon 20 metara

Nema tu ni previše trka svakako, za par dana ćete većinu znati napamet nakon 20 metara

- kladionicar03
kao moj jedan drug,udjemo u kladionicu uplatit listic on uzme te poretke neke i cim pocinje trka on zguzva listiceOikamid je napisao/la:Ništa posebno, bleji u trke i igraj na osjećaj, šablona nema

Meni je čudno da te još nisu ugasili... Hoće to oni, čim nekog ide...Oikamid je napisao/la:pa vidi, je l' više voliš znati za 30 sekundi da li si prošao ili čekati tri sata da neki debil zabije koš?
itd
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- diplomatija
- Kontakt:
bas cudno da nema restrikcija, konkretno ja sam premier da tako kazem pobijedio u jednoj igri i naravno nakon dva mjeseca je bio kraj tomeCashMan je napisao/la:Meni je čudno da te još nisu ugasili... Hoće to oni, čim nekog ide...Oikamid je napisao/la:pa vidi, je l' više voliš znati za 30 sekundi da li si prošao ili čekati tri sata da neki debil zabije koš?
itd
Ne znam, prvi put od vas čujem za restrikcije kod njih.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hoce li neko postavit svoj tiket za veceras, da dodam jos par il dva na ovaj svoj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evo, uzmi pare.
Sto Gallinarija preko, cuvat ce ga Millsap jedan od boljih u odbrani al haj ga znaj viseOikamid je napisao/la:
Evo, uzmi pare.

ne padajte lako na slike koje se mogu izmijeniti sa html-om u roku od 2 sekunde
na primjer ovako:

na primjer ovako:

- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ja uze bas njega i foxa sa njegovog tiketa. Suti vidis da je momka krenulo veceras, proce abdSemirP je napisao/la:Sto Gallinarija preko, cuvat ce ga Millsap jedan od boljih u odbrani al haj ga znaj viseOikamid je napisao/la:
Evo, uzmi pare., sretno u svakom slucaju

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.