FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav sad Wilian oni fkt nisu normalni. Ni ideje ni plana. Covjek haman Suarezovo godiste, a ovaj za njega Pele.
27.10.2020
I sta sad neko cuo da je Klopp reko da on nije za Barcu?Evander je napisao/la:Nadjoh:
Dok je još njegov odlazak u Barcelonu bio aktuelan evo šta je Jurgen Klopp rekao o njihovim planovima koji bi Coutinha smjestili u srce veznog reda Barce:
"Eksplozivan i odlučan u tijesnom prostoru, ali Coutinhu nedostaju srce i pluća za konstantno visoke performanse u širem prostoru na sredini terena.
Naši fizički testovi, koji su simulacija utakmice, pokazali su da se Coutinho nakon dva sprinta od 60 metara nije mogao oporaviti bez pauze od pola minute u kojoj bi potpuno stao.To je bilo previše za naše taktičke zahtjeve. Sa naglaskom na konstantnu dinamičnost, Klopp je isključio Coutinha kako bi integrisao vezni red u 4-3-3 formaciji.
Prema jednom uposleniku Liverpoola, Klopp je bio iskren i surov: "Coutinho je fenomenalan naprijed, ali nikad neće biti komotan u 4-3-3 formaciji gdje bi igrao po strani; a pogotovo ako će morati igrati Iniestinu poziciju u 4-4-2 formaciji koju Valverde praktikuje u defanzivnoj fazi gdje bi krila trebala najviše da trče. Iniesta je trkač na duge staze, Coutinho to nije."
Prdenje u fenjer, stavi ga u City pa ces vidjet kako moze s pravim trenerom i pravom vizijom.
27.10.2020
Istina je da Cou pod pravim trenerom moze vise pokazati, ali je i istina da je frajer pogubljen i ocajan.
Nije do trenera sto gubi 16 lopti na utakmici , i 3 otvorene asistencije on suta , 8x ga raznose u duelima.Trener jeste problem ,malo manji nego sam igrac koji igra ocajno.
Nije do trenera sto gubi 16 lopti na utakmici , i 3 otvorene asistencije on suta , 8x ga raznose u duelima.Trener jeste problem ,malo manji nego sam igrac koji igra ocajno.
Meni je flashback sinoćnje utakmice vađenje klinaca od ziheraša.
Poruka jasna i glasna "niste vi za ovo, a i da jeste nemam ja muda vas trpiti".
Nek uče na teži način, hebo ga kup, bolje dobiti igrače za budućnost, bar kao rezerve, nego ih zakucavati za klupu i tribine nakon 45 minuta, gdje su se svi ostali igrači raspali, ne samo oni.
Šta će nam Wilian, da trčimo kontre.
Bolje da dovedu Lukasa Mouru onda.
Poruka jasna i glasna "niste vi za ovo, a i da jeste nemam ja muda vas trpiti".
Nek uče na teži način, hebo ga kup, bolje dobiti igrače za budućnost, bar kao rezerve, nego ih zakucavati za klupu i tribine nakon 45 minuta, gdje su se svi ostali igrači raspali, ne samo oni.
Šta će nam Wilian, da trčimo kontre.
Bolje da dovedu Lukasa Mouru onda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ma ja, trebao ga je ostaviti iako su lika probijali kako hoce, ne znam jel ijedan napad zaustavio.Mozda je nama kup nebitan i sto se mene tice volio bih da ispadnu ali treneru i upravi nije i naravno da ce izvaditi lika koji je najgori uvjerljivo bio.Uostalom to kakvu ce poruku primiti je do njega, ako je neki luzer pokolebace ga ovo, ako nije skontace da nije bio dovoljno dobar i da je zasluzeno izasao van, te da mora napredovati ako misli igrati u prvom timu.Istina da su svi skoro bili odron ali on je pretjerao 

Sutra do Parisa i saget se seiku sa ponudom od 200 miliona i Coutinho ili Dembele za Mbapea - The End !
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Izvor nije neki, ali ako je uopce tacno da su i pomislili da urade nesto slicno...Chelsea have rejected Barcelona's offer to swap Willian for Malcom plus cash in a deal valued at £50m, reports @JBurtTelegraph

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
imas i ovogmessilla je napisao/la:Izvor nije neki, ali ako je uopce tacno da su i pomislili da urade nesto slicno...Chelsea have rejected Barcelona's offer to swap Willian for Malcom plus cash in a deal valued at £50m, reports @JBurtTelegraph![]()
![]()
iskreno, gluplji je Chelsea jer odbija ove ponudeKaveh Solhekol @SkyKaveh
Barcelona have renewed their efforts to sign Willian, proposing deal which will see Malcom move to Chelsea. Barcelona tried to sign Willian last summer. Made 3 bids, final one worth more than £55m rejected in July. Barcelona signed Malcom instead for £38m from Bordeaux
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
mislim da svaka drzava ima svoj Avaz...miki_92 je napisao/la:imas i ovogmessilla je napisao/la:Izvor nije neki, ali ako je uopce tacno da su i pomislili da urade nesto slicno...Chelsea have rejected Barcelona's offer to swap Willian for Malcom plus cash in a deal valued at £50m, reports @JBurtTelegraph![]()
![]()
iskreno, gluplji je Chelsea jer odbija ove ponudeKaveh Solhekol @SkyKaveh
Barcelona have renewed their efforts to sign Willian, proposing deal which will see Malcom move to Chelsea. Barcelona tried to sign Willian last summer. Made 3 bids, final one worth more than £55m rejected in July. Barcelona signed Malcom instead for £38m from Bordeaux
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Coutinha sto prije prodati , jer nije igrac kakav je potreban Barci, dok stoti put ponavljam uzeti Dembelea ispred Mbappea moze samo onaj koji nema veze o fudbalu ja ne znam ko je to uradio i sta je vidio u Dembeleu bolje od Mbappea, ali to je strašno i jos jedan pokazatelj da u Barci rade ljudi koji nisu dorasli tim poslovima. Malo je glupo, ali sistem uprave Barcelone je identičan našoj državi mislim da u čitavom staffu su zaposleni ljudi preko štele i nekih veza, a sve to se polako prenosi na igrače pa vidimo da Busquets, Pique... dobivaju poboljšane ugovore umjesto da im budu bar za duplo smanjeni ili da dobiju sut kartu.
Povratak Laporte je jedini ispravan pravi put za ovaj klub. Ovi ljudi ce odlaskom Messija Barcu dovesti u rang Seville, Valencie, Bilbaa.
Povratak Laporte je jedini ispravan pravi put za ovaj klub. Ovi ljudi ce odlaskom Messija Barcu dovesti u rang Seville, Valencie, Bilbaa.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Chumi i Miranda ne bi vise nikad zaigrali u klubu da se pita iko normalan. Nikad nisam vidio vece antitalente od njih dvojice. Ako je ono zamjena Albi onda nek nam je Bog na pomoci
Pa i Dembele je ko i Mbape bio talenat ogroman u to vrijeme, ko da su ljudi u klubu vidoviti pa da su mogli predvidjeti ko ce se bolje razviti.Pretjeruje se nekad sa kritikovanjem uprave, jesu levati ponekad ali je debilno kritikovati ih zbog toga sto su izabrali Dembelea ispred Mbapea.
Nikoga ne treba prodati(od skupljih pojacanja) dok se ne probaju pod drugim trenerom i nekim(bilo kakvim) sistemom igre.
Mbappe je isto kar.ina na postavljenu odbranu. I nije ovo Fifa Manager.MrHc je napisao/la:Sutra do Parisa i saget se seiku sa ponudom od 200 miliona i Coutinho ili Dembele za Mbapea - The End !
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije mnogo velika razlika između Dembelea i Mbappea. Dembaš je tehnički potkovaniji, samo ga je ubilo to glupiranje i ona povreda kad je tek došao, ali evo sad je ozbiljniji postao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se da je ovo neka zajebancijaAlfredNobel je napisao/la:Nije mnogo velika razlika između Dembelea i Mbappea. Dembaš je tehnički potkovaniji, samo ga je ubilo to glupiranje i ona povreda kad je tek došao, ali evo sad je ozbiljniji postao.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zašto bi bila?Nitro je napisao/la:Nadam se da je ovo neka zajebancijaAlfredNobel je napisao/la:Nije mnogo velika razlika između Dembelea i Mbappea. Dembaš je tehnički potkovaniji, samo ga je ubilo to glupiranje i ona povreda kad je tek došao, ali evo sad je ozbiljniji postao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dembele se i dalje zeza po terenu, Mbape je davno odradstao ako ga poredimo s Dembeleom.
Puno je Mbape korisniji, ozbiljniji na terenu.
Ako bi ih stavili u poređenje, na teoretskom nivou, tu je negdje egal.
Puno je Mbape korisniji, ozbiljniji na terenu.
Ako bi ih stavili u poređenje, na teoretskom nivou, tu je negdje egal.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Mbappe je uvijek bio klasa iznad + je igrao lijevo krilo u Monacu dok je Dembele bio desno krilo u Dortmundu, vec tu je napravljena kardinalna greska.enobarca je napisao/la:Pa i Dembele je ko i Mbape bio talenat ogroman u to vrijeme, ko da su ljudi u klubu vidoviti pa da su mogli predvidjeti ko ce se bolje razviti.Pretjeruje se nekad sa kritikovanjem uprave, jesu levati ponekad ali je debilno kritikovati ih zbog toga sto su izabrali Dembelea ispred Mbapea.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Po cemu je ba potkovaniji? Dembele ima taj prvi korak i brzinu gdje pravi razliku i laznjak koji su vec poceli citati, na zadnjih par utakmica mu protivnicka odbrana lagano uzima lopte pri pokusaju laznjaka. Dembele nije los, ali Mbappe je drugi svijet momak ima brojke kakve ni Messi nije imao u njegovim godinama i samo budala je onomad mogla uzeti Dembelea ispred Mbappea.AlfredNobel je napisao/la:Nije mnogo velika razlika između Dembelea i Mbappea. Dembaš je tehnički potkovaniji, samo ga je ubilo to glupiranje i ona povreda kad je tek došao, ali evo sad je ozbiljniji postao.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.