FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Moze se samljeti protivnik i kad lije kisa, pogotovo u kupu.
Sjetimo se utakmice protiv Zrinjskog. Ono mi je jedna od drazih utakmica u zadnjih godinu dana.
Sjetimo se utakmice protiv Zrinjskog. Ono mi je jedna od drazih utakmica u zadnjih godinu dana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
[youtube][/youtube]čamac je napisao/la:Slušaj UPS (Uninterruptible power supply)
Jesi li ti ikad bio na utakmici polufinala Kupa UEFA. Nisi ni ti ćeš ikad biti. E vidiš ja jesam i još preko 20 milja ljudi, a sjevera nije bilo. Kako je to moguće? Nađi na youtube-u tu tekmu pa malo pogledaj šta je jug i šta je najveća navijačka tribina u državi. Na Grbavicu uvijek i vazda može stati cvaja, sa sjeverom, bez njega, sa stolicama i bez njih, sa šumom ili bez nje ali treba imati publiku. Vi ni na Zunabdan niste sjever napunili i sva ova vaša balavurdija što smara po forumima nikad nije doživila pun sjever. Vama je plafon kad vas se skupi tri milje i glumite trubadure, svršajete na nekakvu nazovi atmosferu. Nema krova nema zvuka. Ako ovako nastavite opet će se pita dijeliti po Koševu kao nekad. Prošlo je vaše vrijeme i vrijeme kad se na Koševu moralo biti viđen da bi se stan dobio ili ženu zaposlilo.
Jači od ratova, režima i partija
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
sjever nije bio pun ni protiv cluja u četvrtom pretkolu, lijepo se može vidjeti na slikama.
parola je super, samo previše baca na bodirogu
parola je super, samo previše baca na bodirogu
ma nek bacaChWilla je napisao/la:parola je super, samo previše baca na bodirogu
ovo je ipak sveto dvojstvo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Eto momci nek je sretno i neka bolji pobjedi !!
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Neka bude atraktivna neizvjesna utakmica sa puno golova i da na kraju pobijedi Željo
Još malo pa u "Dolinu"...
Još malo pa u "Dolinu"...
Znam da ima tv prenos utakmice. Ima li radio prenos Zeljo-Borac, zna li neko?
[youtube][/youtube]radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
k'o da pitare slušam 
kakvo je vrijeme,atmosfera pred tekmu?nemoj da cujem da je neko lesinare krivo pogledao 
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Vrijeme: Padala kisa sinoc, mokro je, al evo maloprije i sunce se probija....blrs je napisao/la:kakvo je vrijeme,atmosfera pred tekmu?nemoj da cujem da je neko lesinare krivo pogledao
Atmosfera: Ma doba
Lesinari: Uvijek vas pravo gledam !
Koliko ce vas doci ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
jedno 20000-25000
- Megamon
- Kontakt:
jesi to ti crna ovca pa ti ne daju sa sobomsubzero81 je napisao/la:jedno 20000-25000
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hoce mozda dlaka.subzero81 je napisao/la:jedno 20000-25000
Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
Za zivot cijeli!
ma bit ce viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
aBd i ja bi volio, ali zbog tih navedenih razloga mozda i ne budeEdinTM87 je napisao/la:ma bit ce viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
Za zivot cijeli!
Ej braco moze li neko na brzinu reci cijene karata?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
5 jug, 10 sjever, 15 zapad, valjda je tako !A_d_0 je napisao/la:Ej braco moze li neko na brzinu reci cijene karata?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, kosuljaplava i 27 gostiju.