Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Dobar
Za 5 minuta da mu ni jednom ne spuste loptu na manjeg i slabijeg igraca, nego se ispucavaju ova dva indijanca iako ih ne ide. Divljastvo prve klase.
A njemu bi nesto bilo da za 5 minuta ne napravi 3 faula.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kakvi glupi faulovi
Sam sebe sabotira

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
NBA ima daleko najgore sudije u svijetu kosarke.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ma frustracija jer nije dotakao loptu posteno 5 minuta, ima mismatch, a ignorisu ga totalno... sve je 1 na 1, indijanstina najgore.vrste..
taman kad pomislis da ide lagano preko 20, dodje ovakva cetvrtina:-)
ma yebi se i ti i levatski faul, sta lik sam sebi radi, a i nama koji ovo pratimo u gluha doba.
Propuh u reketu Blazersa, a ti Juka sjedi. 
Sta sve njemu nece svirati
koja komedija od sudija mater im ****

Sta sve njemu nece svirati

Iako je imao 6 licnih, Juka je opet odigrao odlican mec, skok do DD mu fali ali zato je imao 3 blokade, brat je ove godine na DD prosjeku, nadam se da ce Juka biti sve bolji i bolji kroz sezonu.
Odlican, samo da mu pocnu trojke ulaziti pa da uzme 2-3 po tekmi (jednu zabije i mjera).ronaldo99 je napisao/la:Iako je imao 6 licnih, Juka je opet odigrao odlican mec, skok do DD mu fali ali zato je imao 3 blokade, brat je ove godine na DD prosjeku, nadam se da ce Juka biti sve bolji i bolji kroz sezonu.
Ako bude kao prosle sezone upalio motore nekad oko nove godine mogao bi u nastavku ici sa 20-10 statistikom, ma mogao bi sada da ga pocesto ne ignorisu u napadu.
Uglavnom mnogo bolji ofanzivno, samo nastaviti u tom smjeru i raditi na svom off potencijalu.
8/8 slobodna bacanja bila sinoc. 

dobra tekma nurkica na oba kraja parketa, no uskratio je sebi jos bolju partiju kad je napravio tri brze licne, onaj reach-in u napadu je bio preglup, tim vise jer je protivnika poslao na liniju za slobodna bacanja... no cini mi se da 6-ti faul nije postojao
jbg tesko ce se to promijeniti, to je on...
jbg tesko ce se to promijeniti, to je on...
-
- Kontakt:
U top 10 centara je trenutno 100%.
Ma meni vazda zao sto nije vise iskoristen... mislim da je on netar koji moze jako cesto igrati 20-25 + poena... jednostavno, sinoc pod kos unosi onog gorostasa tako lagano... strasno...
sudijama **** majku vise, koji im je k
sudijama **** majku vise, koji im je k
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nebitno koji je, bit o je da on ove koji se ko fol broje kao bolji od njega, redovno šamara u direktnom duelu. Prije svega mislim na Capela, Towns i Jokić.TheWeekndXO je napisao/la:U top 10 centara je trenutno 100%.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Bolne tačke su mu Haso, Rođo (dok je bio zdrav), A.Davis (dobro, njega ionako niko ne može čuvati) i donekle Drummond.Tracy3McGrady je napisao/la:Nebitno koji je, bit o je da on ove koji se ko fol broje kao bolji od njega, redovno šamara u direktnom duelu. Prije svega mislim na Capela, Towns i Jokić.TheWeekndXO je napisao/la:U top 10 centara je trenutno 100%.
Ovu izvikanu mlađariju redovno jede za doručak..
Bobana jučer 2 puta raznio ramenom, odleti čovjek kao da mu je 70kg, a ne 110:)
Bobi ima minimalno 130 kg.AlphonseKauders je napisao/la:
Bolne tačke su mu Haso, Rođo (dok je bio zdrav), A.Davis (dobro, njega ionako niko ne može čuvati) i donekle Drummond.
Ovu izvikanu mlađariju redovno jede za doručak..
Bobana jučer 2 puta raznio ramenom, odleti čovjek kao da mu je 70kg, a ne 110
U pocetku se Juka nije dobro provodio ni s mladjim Gasolom, ali je vremenom postajao sve bolji protiv njega. Protiv Whitesidea je takodjer znao biti dobar, mada ga je ovaj u zadnjem mecu bas izdominirao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- StevieFranchise
- Kontakt:
Nadam se večeras bez standardna 3 faula u 4 minute iako je Horford u pitanju 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Nema on motivacije bez 2 pf u prvoj.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.