Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ek0
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ek0 » 20 okt 2010, 00:10

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 20 okt 2010, 00:16

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 okt 2010, 00:32

hahaha. Ovo će da osvane na stranicama sutra. :D Stvarno liče. :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 okt 2010, 00:47

Portillo je napisao/la:Eto, izdominirasmo i Milan :lol:
Nemoj ocat' i ti počet sa tim :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 20 okt 2010, 01:12

Bas je bilo antipaticno, kad su Real navijaci zvizdali Robinho.. Gledaj Arsenal navijaci, THATS REAL FANS!

Fans in Spain = :roll:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 okt 2010, 01:28

Da, ali za razliku od Robinha Eduardo je napustio Arenal "u miru". Robinho je zudio za velikom svotom novca i zbog toga je otisao iz Real Madrida.

Placenik.

Zbog toga danas uopste ne spada medju elitne igrace

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 okt 2010, 01:35

Brnjoo je napisao/la:Da, ali za razliku od Robinha Eduardo je napustio Arenal "u miru". Robinho je zudio za velikom svotom novca i zbog toga je otisao iz Real Madrida.

Placenik.

Zbog toga danas uopste ne spada medju elitne igrace
Dudu je ostao i bit' će uvjek u srcima navijača Arsenala zbog one povrede i zbog njegove želje da igra za Arsenal. Zbog njegove borbe i truda. Danas je ona slika obišla cijeli svijet i ono je sigurno jedan veliki plus i za Arsenal i za Dudu-a.

Dok Real i Robinho, kao što @Brnjo kaže, nisu bili kompaktini i svaki put kad se ovaj vrati na Bernabeu dobit će, zaslužene, zvižduke.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 okt 2010, 13:18

slika

svi su sretni naslovnice su pune sve je za 5....oglasio se je Mou u vezi Rooneya i rekao je da ako Rooney napusti Man UTD mada sumnja da če se to desiti ali ako se to desi da če prvo njega kontaktirati...na Marci je bila i anketa koga bi željeli vidjeti kao novog napadača...Lorente je imao 69% a Rooney 31%...
a sada mirno se pripremati za meč sa Rasingom u subotu i nastaviti ovu dobru seriju....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 okt 2010, 16:14

slika

I ova slika je pokazatelj da smo po svemu, sto bi Paja rekao, dominirali. Milan je imao samo jednu ozbiljnu sansu iz igre, i to kad je Arbeloa pustio Seedorfa, a onaj Robinhov udarac je bio preslab da bi se savladao bilo koji golman.

Pirlov slobodnjak sam ja vec vidio u golu. Da se kod nas Di Maria nije junacio, pa pokusavao petom, ili zavrsiti onu akciju sam bilo bi tu i vise. Vrijedi izdvojiti Mesutov udarac ljevicom, i onaj sam sut vidio u golu, stopostotna promasena prilika Ronalda, junacenje Di Marie kod driblanja gdje je mogao napraviti stopostotnu sansu dodavanjem bilo kojem igracu, i neprisebnog Higuaina koji je doslovno dodao Ameliji, tu bi rezultat bio i veci. Ni onaj Ronaldov sut iz prvog dijela nije jos, nesto kao i Robinhov.

Najvise zalim kad je Marcelo napravio prodor pa Pipita glavom. Ondje on nije ocekivao loptu a situacija je bila izvrsna. Da je malo vise pazio siguran sam da bi ondje bila stvorena bolja prilika nego kad je Ozil sutirao

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 20 okt 2010, 16:22

Čestitke Realovcima na sinoćnoj pobjedi !

Los Merengues
Kontakt:

Post Postao/la Los Merengues » 20 okt 2010, 16:43

Sinoć smo slavili zasluženo,Pepe i Carvalho su stavili Ibrahimovića i Pata u džep.Milan nikako nije mogao doći do gola.
Igra Reala me je sinoć zadovoljila,igramo mnogo bolje nego prošle sezone.Svaki igrač je odigrao odlično utakmicu,ako bi se pojedinci morali spominjati to bi po meni bili Higuain,Ronaldo i Lass.Lass je odigrao dosta dobro sinočnju utakmicu i zadovoljan sam njime.Jedina stvar koja me je sinoć kopkala je ta što Mourinho sinoć nije ubacio Benzemu oko 70/80 minute,kada je utakmica već bila riješena.Mogao je zamijeniti Higuaina,ali šteta.Realizacija nas je opet mučila kao i protiv Ajaxa,stvaramo odlične prilike,ali se lopta previše gnjavi oko šesnaesterca,ali sve u svemu ovo je Real kojeg već 3 godine čekam da proigra,kao i davno u eri Mijatovića-Šukera ili Zidanea-Ronalda.

Hala Madrid !
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 okt 2010, 16:48

Los Merengues je napisao/la:Sinoć smo slavili zasluženo,Pepe i Carvalho su stavili Ibrahimovića i Pata u džep.Milan nikako nije mogao doći do gola.
Igra Reala me je sinoć zadovoljila,igramo mnogo bolje nego prošle sezone.Svaki igrač je odigrao odlično utakmicu,ako bi se pojedinci morali spominjati to bi po meni bili Higuain,Ronaldo i Lass.Lass je odigrao dosta dobro sinočnju utakmicu i zadovoljan sam njime.Jedina stvar koja me je sinoć kopkala je ta što Mourinho sinoć nije ubacio Benzemu oko 70/80 minute,kada je utakmica već bila riješena.Mogao je zamijeniti Higuaina,ali šteta.Realizacija nas je opet mučila kao i protiv Ajaxa,stvaramo odlične prilike,ali se lopta previše gnjavi oko šesnaesterca,ali sve u svemu ovo je Real kojeg već 3 godine čekam da proigra,kao i davno u eri Mijatovića-Šukera ili Zidanea-Ronalda.

Hala Madrid !
jesili mislio na Kediru...pošto sumnjam da te je Lass mogao za 7 minuta impresionirati.

Los Merengues
Kontakt:

Post Postao/la Los Merengues » 20 okt 2010, 16:52

jesili mislio na Kediru...pošto sumnjam da te je Lass mogao za 7 minuta impresionirati.
-Arrgh najmrže mi je kad se ovako izbijem :oops: ,a dobro i Khedira je bio dobar,ali sam mislio na Alonsa
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 okt 2010, 16:57

Los Merengues je napisao/la:
-Arrgh najmrže mi je kad se ovako izbijem :oops: ,a dobro i Khedira je bio dobar,ali sam mislio na Alonsa
ma Alonsa netreba više ni spominjati...jer lik nezna razočarati...profesorski igra....i da ti poželim dobrodošlicu...na ovoj temi nije dosadno...a tek kad izgubimo :P al sačekajmo Novembar za to...

Los Merengues
Kontakt:

Post Postao/la Los Merengues » 20 okt 2010, 17:15

ma Alonsa netreba više ni spominjati...jer lik nezna razočarati...profesorski igra....i da ti poželim dobrodošlicu...na ovoj temi nije dosadno...a tek kad izgubimo :P al sačekajmo Novembar za to...
Alonso je Bog u fudbalu,bgm po meni najbolji zadnji vezni na svijetu,slažem se sa tobom da igra profesorski i sinoč je imao nekoliko fantastičnih ubacaja i mnogo znači našoj ekipi.Ovaj je forum dosta zanimljiv veoma posjećen i jedan od boljih foruma....ma ja ću Real voliti i podržavati uvijek navijam za Real dugih 13 godina i ne mislim odustati od toga da posjetim Santiago Bernabeu i pogledam jednu tekmu,samo pare ;)......jedva čekam Novembar i očekujem da pobijedimo Barcu,jer sada imamo dosta složnu ekipu i izvrsnog trenera,a i vrijeme je da nešto više postignemo u Ligi Prvaka !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 okt 2010, 17:22

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los Merengues
Kontakt:

Post Postao/la Los Merengues » 20 okt 2010, 17:36

Evo da i ja stavim nešto u vezi sinočnje utakmice :)

Ricardo Kaka ponovo je naišao na kritike medija iz Španjolske jer je nakon završetka jučerašnje utakmice ušao u svlačionicu Milana.

Iako ovaj događaj nije zasmetao bivše Kakine suigrače, a s nekima od njih je proveo i 6 godina u dresu Milana, ponajviše je to zasmetalo Joseu Mourinhu. Kako otkriva La Gazzetta, kaka se našao na udaru španjolskih medija jer je pri završetku utakmice između Real Madrida i Milana ušao u prostorije gdje su svlačionice, no prvo je posjetio igrače Milana, nakon čega je izašao iz njihove svlačionice te je ušao u Realovu, odakle je, kako tvrde mediji, izašlo nekoliko ljutih lica.

Jose Mourinho je odbio komentarisati Kakin ulazak u Milanovu svlačionicu, što pokazuje da je vjerovatno s tim imao nekih problema. Ni sam Kaka nije komentarisao ovo, a Clarence Seedorf je nakon utakmice rekao kako ih je Kaka sve iznenadio, ali da njegova posjeta nije nimalo ublažila njihov poraz od Real Madrida. Podsjetimo kako su mediji ranije špekulirali o Kakinom povratku u redove Milana.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 okt 2010, 17:46

Mah Kaka kao Kaka.Voli Milan covjek i sta ces, ali za Real igra najbolje sto moze. Profesionalac je.

A sto se tice Xabi Alonsa, imate pravo, on je igrac poput Xavija - nikad nema losu utakmicu i uvijek je jedan od najboljih na terenu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 okt 2010, 17:59

Real odigrao perfektno jucer a svi igraci su samo potvrdili formu u kojoj se nalaze. Ne bih isticao nikog, jer je ova pobjeda kolektiva nad starackim domom :mrgreen: Ovakav Real smo cekali, a i naravno lijep je osjecaj dobiti velikana igrom koja plijeni. HALA MADRID!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 okt 2010, 18:00

Po obicaju raste broj i samopouzdanje navijaca Reala ali tamo negdje krajem Februara i pocetkom Marta ocekujemo ponovo nagli pad i zatisje kad tradicionalno ispadnu u osmini finala!
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []