FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kakav je Maxi Gomez? Vidim svi ga hvale, valjda ima kuveta. 
Ne znam, nisam pametan. Piatek ima to nešto, fajter je veliki. Gledao sam ga par tekmi, zabio 20 golova ukupno, ali velike su šanse da je one-season wonder. Isto važi i za Jovića. Werner je jedini dokazan.
Nešto mi nijedan od njih ne miriše kao zamjena za Suareza. Iako mi je antipatičan, krenuo bih po Icardija.

Ne znam, nisam pametan. Piatek ima to nešto, fajter je veliki. Gledao sam ga par tekmi, zabio 20 golova ukupno, ali velike su šanse da je one-season wonder. Isto važi i za Jovića. Werner je jedini dokazan.
Nešto mi nijedan od njih ne miriše kao zamjena za Suareza. Iako mi je antipatičan, krenuo bih po Icardija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja bi volio Kanea ali to je nemoguca misija, previse bi kostao.
Ne trazi se zamjena za Suareza, nego neko ko je spreman sjediti na klupi i odigrati 3,4 utakmice do kraja sezone.
Niti jedno vece ime na to pristati nece, niti neki mlad igrac.
Neko iz La Lige ko ima iskustva je idealan da odradi tu ulogu.
A sto se tice zamjene za Suareza, takav trenutno na trzistu ne postoji.
Niti jedno vece ime na to pristati nece, niti neki mlad igrac.
Neko iz La Lige ko ima iskustva je idealan da odradi tu ulogu.
A sto se tice zamjene za Suareza, takav trenutno na trzistu ne postoji.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma znam da je takva situacija. Sve dok je Suarez u klubu, biće prva opcija i to je tako. Kad bi ga neko klupirao, ubrzo bi bio raskol u svlačionici. Ali, eto uzeo sam situaciju da se bira prvi centarfor, najradije bi Icardija. Može i Kane, ali ne znam koliko je on idealan za Barcin stil, ali bih ga volio vidjeti jer je klasa.
Neće niko pristati da sjedi na klupi i da dobije šansu na par utakmica s klupe, sveukupno. Jedino bi pristao mrtvi Llorente, udobnija mu je klupa u Barci, nego u Tottenhamu.
Neće niko pristati da sjedi na klupi i da dobije šansu na par utakmica s klupe, sveukupno. Jedino bi pristao mrtvi Llorente, udobnija mu je klupa u Barci, nego u Tottenhamu.

Ma ja, spominjalo se to još tokom utakmice sa Levanteom. Ako Valverde bude birao to će biti Llorente jer ga dobro poznajeBoixosNois1899 je napisao/la:Yebote evo povezuje se Fernando Llorente kao moguće pojačanje u napaduKomotno su mogli i Ibrahimovića vratiti.

Romero je stavljao neku anketu da li bi voljeli da Morata dođe, na šta je preko 70% bilo negativan odgovor.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
pitanje je vremena kad ce Vietta spominjati, al da se ja pitam, javio bi se kinezima i pitao za Bakambua..
A sto se tice buducnosti i zamjene za Suareza, sve je to nesto labavo, nit smrdi nit mirise, Werner i Maxi Gomez nekako najdokazaniji, Luka i Piatek tek poceli igrati, steta sto je Dolberg imao losu sezonu i nije nastavio da dominira kao prije.
Nazalost ja ne vidim igraca koji je slican Suarezu, onaj Pepe trpa farmerima tamo, a nije napadac, al svakako djeluje kao ozbiljan igrac.
Sve mi je to meh
Bitno da Frenkiea dovedu, kaze mu buraz da hoce u Barcu, kaze Romero da pregovori idu postepeno i u pravom pravcu, Barca spremna da plati sve sto se trazi, Frenkie hoce u Barcu, ovo ako useru, treba ih kamenovati sve redom.
Ne znam jeste li upratili interview s tatom od onog malog Navarra sto je otisao u Monaco ovo ljeto, onaj malac je brutalan talenat i igrac, kroz 2-3 sezone ce se bacati 100-150mil na njega.. Za razliku od Adame, Deulofeua, Mboule i slicnih, ovaj bas izgleda kao igracina i kao igrac kojem je glava na pravom mjestu.
A sto se tice buducnosti i zamjene za Suareza, sve je to nesto labavo, nit smrdi nit mirise, Werner i Maxi Gomez nekako najdokazaniji, Luka i Piatek tek poceli igrati, steta sto je Dolberg imao losu sezonu i nije nastavio da dominira kao prije.
Nazalost ja ne vidim igraca koji je slican Suarezu, onaj Pepe trpa farmerima tamo, a nije napadac, al svakako djeluje kao ozbiljan igrac.
Sve mi je to meh
Bitno da Frenkiea dovedu, kaze mu buraz da hoce u Barcu, kaze Romero da pregovori idu postepeno i u pravom pravcu, Barca spremna da plati sve sto se trazi, Frenkie hoce u Barcu, ovo ako useru, treba ih kamenovati sve redom.
Ne znam jeste li upratili interview s tatom od onog malog Navarra sto je otisao u Monaco ovo ljeto, onaj malac je brutalan talenat i igrac, kroz 2-3 sezone ce se bacati 100-150mil na njega.. Za razliku od Adame, Deulofeua, Mboule i slicnih, ovaj bas izgleda kao igracina i kao igrac kojem je glava na pravom mjestu.
Llorente ili Aduriz
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Suarez ako večeras zabije, biće peti najbolji strijelac Barce u historiji. 

- FCBlaugrana
- Kontakt:
Kane nikad nece zaigrati za barcelonu,
Barcelona jednostavno ne kupuje engleze...
Mogu jedino dovesti igraca za +30 godina koji je na zalasku karijere i da pristane da mozda nikako ne zaigra u barceloni... jedino akonsuarez umre nozda dobije neki minut...
Sad ulazimo u drugi dio sezone i sve utakmice su vaznije a i kup utakmice su teze, tako da nece biti u nikakvom planu...
Jedino ko hoce da mu pise na rezimeu da je igrao za barcelonu, a i mozda osvoji po koji trofej sjedeci na klupi
Barcelona jednostavno ne kupuje engleze...
Mogu jedino dovesti igraca za +30 godina koji je na zalasku karijere i da pristane da mozda nikako ne zaigra u barceloni... jedino akonsuarez umre nozda dobije neki minut...
Sad ulazimo u drugi dio sezone i sve utakmice su vaznije a i kup utakmice su teze, tako da nece biti u nikakvom planu...
Jedino ko hoce da mu pise na rezimeu da je igrao za barcelonu, a i mozda osvoji po koji trofej sjedeci na klupi
Ma nije sto Barca ne kupuje engleze, nego sto englezi rijetko odlaze iz najbogatije lige, zasto otici iz domace lige ako ces igrati za ponajbolje klubove, biti najbolje placen i imati najbolji marketing?
+ koliko ljudi u engleskoj prica neki drugi jezik?
Ima tu puno faktora, bilo je dosta igraca koji mogu zaigrati u Barci, koje je Barca vjerovatno trazila al iz x razloga nisu zavrsili u Barci, al se apsolutno slazem da Kanea u Barcinom dresu necemo gledati.
+ koliko ljudi u engleskoj prica neki drugi jezik?
Ima tu puno faktora, bilo je dosta igraca koji mogu zaigrati u Barci, koje je Barca vjerovatno trazila al iz x razloga nisu zavrsili u Barci, al se apsolutno slazem da Kanea u Barcinom dresu necemo gledati.
Mislim da ce se transfer Malcoma ubrzo ispostaviti glupljim nego i Ardinenobarca je napisao/la:Tek sad vidim da je Malcom opet na tribinama.Kako glup transfer, 40 miliona bacili na igraca koji nije u nikakvim planovima trenera.

Jos ga preoteli Romi u zadnji cas, ne mogu vjerovati kakvi su levati.Rekao bi covjek imaju ozbiljne planove sa njim kad su ga tako preoteli i na kraju lik vise po tribinama, dao bi otkaz svima koji su imali veze sa njegovim dolaskom.let3 je napisao/la:Mislim da ce se transfer Malcoma ubrzo ispostaviti glupljim nego i Ardinenobarca je napisao/la:Tek sad vidim da je Malcom opet na tribinama.Kako glup transfer, 40 miliona bacili na igraca koji nije u nikakvim planovima trenera.
Ti ljudi koji rade transfere za Barcu su smijehotresenobarca je napisao/la:Jos ga preoteli Romi u zadnji cas, ne mogu vjerovati kakvi su levati.Rekao bi covjek imaju ozbiljne planove sa njim kad su ga tako preoteli i na kraju lik vise po tribinama, dao bi otkaz svima koji su imali veze sa njegovim dolaskom.let3 je napisao/la:Mislim da ce se transfer Malcoma ubrzo ispostaviti glupljim nego i Ardinenobarca je napisao/la:Tek sad vidim da je Malcom opet na tribinama.Kako glup transfer, 40 miliona bacili na igraca koji nije u nikakvim planovima trenera.

Svake godine naprave po jedan takav, bace pare u bunar i pišaj ih

Zajebati Romu i osvetiti im se što su izbacili Barcu iz LP

Najbolji transferi su se ispostavili oni jeftini, Ter Stegen, Rakitic, Umtiti, Artur...
P. S. Veceras Couthino igra umjesto Dembelea. Haj i to da vidimo.
P. S. Veceras Couthino igra umjesto Dembelea. Haj i to da vidimo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitić, Vidal; Coutinho, Suarez, Messi.
Coutinho malo kmecio preko predstavnika i odmah prvi sastav, al hajd da ga vidimo, gore od prosle utakmice ne moze.
Nije to sastav
Nek je i Coutinho isplako prvi sastav u malo bitnijoj tekmi.

Znači samo Arthur umjesto Vidala.FCB: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Rakitić, Arthur - Messi, Suarez y Coutinho

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Objavili ovi hadalji pogrešan sastav.messilla je napisao/la:Nije to sastav![]()
Znači samo Arthur umjesto Vidala.FCB: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Rakitić, Arthur - Messi, Suarez y Coutinho![]()

Hajde nije velika greška, samo Arthur što igra.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.