FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
sancho_panza
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tooo 
Slazem se, to sam i napiso malo gore. Previse faula je svirao sudijacaire je napisao/la:Gol iz bog zna kojeg ne postojeceg faula...sramota...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ne mpoze biti penali samo moze ispast ili proci:) a stvarno su losi u prvom poluvremenu...ne pise im se dobro protiv nas 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
sancho_panza
- Kontakt:
Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
Situacija nije takva u BL, eto protiv Rudara su osteceni za 2 gola, a kuci se igralo...ako se gledaju sve utakmice Borca racunajuciu i kup Borac kuci ima 1 poraz i 3 remija, sto znaci da je sudjenje u BL vise nego dobro za goste...dok eto ovde na Grbavici nije situacija, kao na gradskom stadionu u Banja Luci...Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
momak seres... previse... cuj nepostojeci faul???? vasi igraci nikad ne simuliraju? hmm????? uostalom saudija svira faul za najmanji kontak kako nama tako i njima... bilo je isto i u BL...caire je napisao/la:Gol iz bog zna kojeg ne postojeceg faula...sramota...
a vi maleni... smjesni ste
jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
ma gigant je bash gigant... on je prica za sebe... pokazo je svoj talent i pamet u vise navrata...Megamon je napisao/la:sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji kralj
![]()
![]()
![]()
![]()
Fail?Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali
OT:
Zasluzeno smo dosli do gola,a vi sto kakite za faulove...svira isto i nama i vama.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ovaj sudija nije dobar sekunde ....
Tuga na sta nam je liga spaala ...ovakvi faulovi i ovo smijesno al et ....
Tuga na sta nam je liga spaala ...ovakvi faulovi i ovo smijesno al et ....
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
aj dajte mi link od tekme nemogu na tv-u gledat 
bate, hvala...trudis se da nam pomognes..., ali ovo neide!AdisManiacZ je napisao/la:Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
koliko ima gledalaca? ko igra bolje?
Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...tm84 je napisao/la:tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la: Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0![]()
![]()
![]()
![]()
Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!![/quote]
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftino
[/quote]
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...[/quote]
gigant ti si stvarno obican blecak kad se zavrsi utakmica ili sad pogledaj koliko je borac imo udaraca na go a koliko zeljo,pises ovdje ispšadas budala
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftino
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...[/quote]
gigant ti si stvarno obican blecak kad se zavrsi utakmica ili sad pogledaj koliko je borac imo udaraca na go a koliko zeljo,pises ovdje ispšadas budala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.