Bgm se mi lako obracunasmo sa buducim premijerligasom...
SARAJEVO SAMPION
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinaluBegAx je napisao/la:'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
Eto jos jedan razlog vise zobg cega treba Avdic igrati umjesto Jahovica na derbiju!Gigant je napisao/la:Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinaluBegAx je napisao/la:'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!i da je Avdic proradio......
Ovo se odnosi na derbi...aS_Roma je napisao/la:ako mislis na sastav protiv slobode.. ne igraju Kojasevic, Arsenijevic i Muharemovic koji si ostali u Sarajevu ...adnan_hzsa je napisao/la:ovo je po meni sastav:
......................hamzic......................
arsenijevic... gutic... torlak... muharemovic
scepanovic... dzakmic.. handzic.. kojasevic
.....................Hamzagic....................
...................... Jahovic.....................
Hamzagic kapiten, tako da ni Ihtijarevic ne igra ...
jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
Jel tebe ko sta pitao......lottdogg je napisao/la:jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
lottdogg je napisao/la:jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, plisek, supervizor, ThrillerHz i 54 gosta.