to nije maloljetnomiki_92 je napisao/la:jesamlegenda reala je napisao/la:sta ti volis starijemiki_92 je napisao/la: nisam ti ja Aerials
jesi 92 godiste
ma ne brinem ti ja previse to starije-mladje, mada u zadnje vrijeme sve je nesto 20-21 g.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa ti gledaj da potrefissljivo je napisao/la:Ne znam što se zamarate se takvim temama kad se na kraju svede sve na činjenicu šta ste lično odlučili i kakvi su vam životni uslovi (na koje niko ne može uticati). Ako ne možeš naći žensko za sebe onda jbg. ne možeš, na pogrešnom si mjestu u pogrešno vrijeme, nećeš imati djecu, jbg., život je sjeb. Ako možeš i pogrešno si procijenio, opet je do tebe, glup si bio, nisi gledo detalje, vodile te emocije i sje.bo si se, ko ti je kriv. A ako potrefiš onda super.
Ako nisi sposoban da svoj život organizuješ kako treba to ne može i ne smije biti razlog da druge sjebaješ ili im nešto namećeš da bi svoj život učinio boljim. Svak ima pravo da radi od sebe šta hoće i prema tome će doživiti do kraja, uz patnju ili ne, nebitno. Svakako, do tebe je i nekad se treba pomiriti sa stvarima koje su izvan našeg dometa da bi bar starost dočeko normalan.
Nea lika da se nije zaljubio u kurvu, da nije bio u vezi s nekom polovnjacom, iz bilo kojeg razloga, iz dosade, ili dobra koka, dobro se je.be sve to stoji, onda ti sebi pocnes pravit u glavi kako da to prihvatis vamo tamo (to ako bas zagrizes) i onda kad te preuzmu emocije pogines brate ako odlucis i to ti je to. Ako si coj'k kojem je svejedno "ili tako je kako je" onda te libo, meni nije, i to je samo moj stav. Ne da ga nekom namecem
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 jan 2019, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
HaramSarmelino je napisao/la:bil jeOsim13 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:![]()
Hvala ti za ovo brt GOAT video
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
hmmm
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
pa rekao sam ti da nisam Aerialslegenda reala je napisao/la:
to nije maloljetno
nego vidi Alema mijenja Secka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mislim da imam rješenje za onaj adminov problem sa komentarima, al bojim mu se obratiti ban mi nw gine
miki_92 je napisao/la:pa rekao sam ti da nisam Aerialslegenda reala je napisao/la:
to nije maloljetno![]()
Pusti Sinana kad raskines sa plovnjacom lakse ces prebolit
aleme kome si prod'o akaunt 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
trenutno su na temi 2 navijaca houstona previse
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
trebali bi ja i hendo na jedan dan akaunte zamijeniti, for shit n gigglesharden je napisao/la:aleme kome si prod'o akaunt
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
prijavljeni su ti postoviSarmelino je napisao/la:trenutno su na temi 2 navijaca houstona previse
nadam se da ce ti i moderatora skinuti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
bedahilu na 2 pdfa sam moderator, ja napredujem dok vi hejtateharden je napisao/la:prijavljeni su ti postoviSarmelino je napisao/la:trenutno su na temi 2 navijaca houstona previse
nadam se da ce ti i moderatora skinuti
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ma ogi se zaigro u fotosopuOsim13 je napisao/la:A **** te tepsija pa ono trandža, jes dobro urađen isto original
Zarathustra
e moj Aleme ja ne zalim sebe sto bi zalio za njimaalemsa je napisao/la:
Pusti Sinana kad raskines sa plovnjacom lakse ces prebolit
mada mi je bilo zao kad me ova biseksualka izvozala jer nisam imao dovoljno vremena da dam sud o tom eksperimentu
jel **** ogi onu trandzu KarleušuMoggi je napisao/la:ma ogi se zaigro u fotosopuOsim13 je napisao/la:A **** te tepsija pa ono trandža, jes dobro urađen isto original
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
ma zamjenio sam te s hardenom vi ste meni istimiki_92 je napisao/la:pa rekao sam ti da nisam Aerialslegenda reala je napisao/la:
to nije maloljetno![]()
neka ga, na NBA je pravo dosadan ovdje ima zanimljivih postova
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobar si onda, emotivno stabilan, nes poginutmiki_92 je napisao/la: e moj Aleme ja ne zalim sebe sto bi zalio za njima![]()
mada mi je bilo zao kad me ova biseksualka izvozala jer nisam imao dovoljno vremena da dam sud o tom eksperimentu
Procjenio sam iz dijagnoze
Jes brt a prije nje onu Katarinu što smo je sinoć spominjaliPenaltiky je napisao/la:jel **** ogi onu trandzu KarleušuMoggi je napisao/la:ma ogi se zaigro u fotosopuOsim13 je napisao/la:A **** te tepsija pa ono trandža, jes dobro urađen isto original
zato imam jarana koji se zaljubi za mjesec dana i onda deprimira mjesecima kad dobije dvicualemsa je napisao/la:Dobar si onda, emotivno stabilan, nes poginutmiki_92 je napisao/la: e moj Aleme ja ne zalim sebe sto bi zalio za njima![]()
Procjenio sam iz dijagnoze
zadnji put lik poceo sebi umisljati da mu bivsa salje svoje prijatelje da ga prate sta radi a ustvari ga cura nabila nogom i nastavila zivjeti svoj zivot kao da njega nikad nije ni bilo
nisam mu smio reci da umislja, dice budala ruku na sebe kakav je nestabilan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.