BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
E ne mogu da vjerujem. Dzumhur igra sam protiv sebe. To jest igrao je, sad se Monfils razigrao. Prvi set se nije smio izgubit. Povrijedjen igrac je bio. Jedva hodao.
Hoce i dns napisati da je ihrao protiv vanzemaljca, frajer ce uzeti 4 gema u 3 seta sramota
Damire pa ovo je jarane Blamaža danas
Ovo je jedan od najsramotnijih Damirovih poraza otkako je profesionalac
Nema se sta drugo reci...
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuch dva krompira jebote.
Loše loše,jako loše.
Loše loše,jako loše.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damire, neka te je sramota za ovaj današnji meč. I Damire do nekih novih i boljih vremena, ako više ikad dođu, sramotno i bijedno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo je sramno, nezahvalno. Hajmo Baša!
Dva metra lopta ide u aut on je udara. Oh yebem ti dan!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za BH tenis AO završi prije nego što je i počeo. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Idite igrajte remija yebo vas grob nosalantni obojicu. Mirza se na ovom turniru oprostio od ozbiljnog tenisa u svom zivotu, a onaj mali ce jos ovu godinu landarat na touru i nek ganja fufice po seheru i srbijanskoj prijestolnici 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
joj bruke ljudi dragi
sta je ovo
sta je ovo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tip je mlaćuga obična, msm na Damira. 
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Pozdrav za one sto su neki dan kad smo raspravljali branili Dzumija i tvrdili da je ozbiljan teniser hahah..
sa stilom decko gubi nema sta.. Nema veze ranking sto on dobija levate da uzme neki turnir u Rusiji kad nas bruka ovako na velikoj sceni. Dugo mi necemo imat pravog i ozbiljnog tenisera. Dugoo 
Čuj frajer uzeo četiri gema polupovrijeđenom Monfilsu
U šta li je on sprcao ovu pauzu između dvije sezone samo da mi je znati, mislio sam da ne može gore od prošle sezone al' evo on nastavlja u istom ritmu i ove godine.
U šta li je on sprcao ovu pauzu između dvije sezone samo da mi je znati, mislio sam da ne može gore od prošle sezone al' evo on nastavlja u istom ritmu i ove godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nefisa u Singapuru dobila Naomi Brady koja je trenutno 254., a renking karijere joj je bio 76. mjesto. Rezultat je glasio 62 63. Bravoo!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Lijepo. No nije mi jasno gdje joj se pogubise oni bodovi iz septembra(12),novembra(7),april (Tucepi 4).Ti si pisao , a ja kontao da nisu azurirali . Medjutim i na WTA Ranking 847 (14.01.2018) , a 537 (17.12.2018) . Bas cudno ? Ima li neko da zna , bio bi zahvalan ? Osvojila 5 bodova , Svajcarkina Perrin (3) vjerovatno protivnica za jos 4 boda . Tesko , ali ko zna.forgempp je napisao/la:Nefisa u Singapuru dobila Naomi Brady koja je trenutno 254., a renking karijere joj je bio 76. mjesto. Rezultat je glasio 62 63. Bravoo!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
To su ITF bodovi pa ce se vratit, kasnije se upisuju, tako sam nešto načuo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvalaforgempp je napisao/la:To su ITF bodovi pa ce se vratit, kasnije se upisuju, tako sam nešto načuo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Samozdravlje imas pozdrav od Nefise i evo objasnjenje :Samozdravlje je napisao/la:Hvalaforgempp je napisao/la:To su ITF bodovi pa ce se vratit, kasnije se upisuju, tako sam nešto načuo.
Od 2019. Imaju dvije liste. Prošlu ja jesam završila 537. Ali posto je novi režim onda se ranking malo promijenio. Ima lista koja boduje samo 15000 i zove se transition tour lista i tu sam oko 20. Mjesta. Ima lista WTA gdje počinju bodovi od 25000 pa prema 60000 i dalje prema sve većih fondovima sve do Grand slama. Posto tu imam samo tri boda jer sam igrala samo tri turnira 25000 nemam bolji ranking i to je taj 847. S tim da ja sa dobrim statusom na 15000, ovo sto sam oko 20tog mjesta ulazim u glavne turnire 25000 jer po novom sistemu ima 5 mjesta rezervisano za najbolje sa transition toura (15000) i to je to.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samozdravlje imas pozdrav od Nefise i evo objasnjenje :
Od 2019. Imaju dvije liste. Prošlu ja jesam završila 537. Ali posto je novi režim onda se ranking malo promijenio. Ima lista koja boduje samo 15000 i zove se transition tour lista i tu sam oko 20. Mjesta. Ima lista WTA gdje počinju bodovi od 25000 pa prema 60000 i dalje prema sve većih fondovima sve do Grand slama. Posto tu imam samo tri boda jer sam igrala samo tri turnira 25000 nemam bolji ranking i to je taj 847. S tim da ja sa dobrim statusom na 15000, ovo sto sam oko 20tog mjesta ulazim u glavne turnire 25000 jer po novom sistemu ima 5 mjesta rezervisano za najbolje sa transition toura (15000) i to je to.
- Prvo hvala. Sta god znacili ovi pozdravi , pozdrav i nasoj Nefisi i tebi od cika @Samozdravlje
- Znaci to su te najavljene promjene u ITF .
- Kaze ima "samo" 3 boda ,samo je za one koji ne mogu razumjeti koliko je to ulozenog truda,znoja,novca i vremena .Bit ce ako Bog da puno vise tih bodova(vec ih je 8 min.).Bitno je da je Nefisa srecna i da je zdravlje posluzi i bit ce sve ok. Djeluje da je mentalno vrlo jaka , sto je za sportistu jako bitno,pogotovo sto dolazi iz ovakve drzave , drage nam BiH. Hvala njoj i svim djevojkama i mladicima koji predstavljaju BiH sirom svijeta. Eto i Singapur zna da postoji zemlja BiH(zahvaljujuci Nefisi).Jelena,Nefisa,Dea,Nerman(?),Darko svi oni ambasadori BiH.
- Nefisi jos jednom cestitke na novih 5 WTA-bodova,a aBd bit ce jos,pa ne leti ni Perrin(vidim dobila).Sretno Nefisa.
- @HeraklitMracni hvala , drug si (znam nije prvi put). Sticajem okolnosti kasno lijezem. Pozdrav.
- Prvo hvala. Sta god znacili ovi pozdravi , pozdrav i nasoj Nefisi i tebi od cika @Samozdravlje
- Znaci to su te najavljene promjene u ITF .
- Kaze ima "samo" 3 boda ,samo je za one koji ne mogu razumjeti koliko je to ulozenog truda,znoja,novca i vremena .Bit ce ako Bog da puno vise tih bodova(vec ih je 8 min.).Bitno je da je Nefisa srecna i da je zdravlje posluzi i bit ce sve ok. Djeluje da je mentalno vrlo jaka , sto je za sportistu jako bitno,pogotovo sto dolazi iz ovakve drzave , drage nam BiH. Hvala njoj i svim djevojkama i mladicima koji predstavljaju BiH sirom svijeta. Eto i Singapur zna da postoji zemlja BiH(zahvaljujuci Nefisi).Jelena,Nefisa,Dea,Nerman(?),Darko svi oni ambasadori BiH.
- Nefisi jos jednom cestitke na novih 5 WTA-bodova,a aBd bit ce jos,pa ne leti ni Perrin(vidim dobila).Sretno Nefisa.
- @HeraklitMracni hvala , drug si (znam nije prvi put). Sticajem okolnosti kasno lijezem. Pozdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.