Da je i ovo Foles dobio mislim da bi FO Eagles-a dobro razmislio kog QB-a se riješiti...
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Spasi Jeffery karijeru Wentz-u
Da je i ovo Foles dobio mislim da bi FO Eagles-a dobro razmislio kog QB-a se riješiti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Saints
nakon 0-14 mislio sam to je to nek se svi jeb....
ali hvala Bogu vratili se i malo srece na kraju.
protiv Rams je sada 50/50 utakmica.
protiv Rams je sada 50/50 utakmica.
Otiđi na bilo koji stadion i naletit ćeš na debila, to se neki narativ stvorio da ćeš se poslije utakmice na Lincu vratiti razbijene glave. U početku sezone je netko na Foxboroughu kada su igrali protiv Chiefsa polio Tyreekea Hilla pivom, mogu samo misliti rantanja da su to fanovi Eaglesa napravili, odmah na vješanje i to sve zbog toga jer su prije sto godina bacali grude na djeda mraza.jestamaji je napisao/la:niks brees, SB će biti goff-mahones
@winters , otiđi jednom u filadelfiju na utakmicu i biće ti sve jasno
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jučer mi je bila "lazy sunday", čitav dan sport i TV. Tako sam odgledao pobjedu Patriota i nisam imao srca da ženi saopštim da ću gledati još jednu tekmu
a danas gledam rezultat. 14:0 pa zijan. Nevjerovatno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da je Kelcea pa hajd, on je zaslužio i više od togaWinters je napisao/la:Otiđi na bilo koji stadion i naletit ćeš na debila, to se neki narativ stvorio da ćeš se poslije utakmice na Lincu vratiti razbijene glave. U početku sezone je netko na Foxboroughu kada su igrali protiv Chiefsa polio Tyreekea Hilla pivom, mogu samo misliti rantanja da su to fanovi Eaglesa napravili, odmah na vješanje i to sve zbog toga jer su prije sto godina bacali grude na djeda mraza.jestamaji je napisao/la:niks brees, SB će biti goff-mahones
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zašto imaš grudge protiv Travisa?rio_Ferdy88 je napisao/la:Da je Kelcea pa hajd, on je zaslužio i više od togaWinters je napisao/la:Otiđi na bilo koji stadion i naletit ćeš na debila, to se neki narativ stvorio da ćeš se poslije utakmice na Lincu vratiti razbijene glave. U početku sezone je netko na Foxboroughu kada su igrali protiv Chiefsa polio Tyreekea Hilla pivom, mogu samo misliti rantanja da su to fanovi Eaglesa napravili, odmah na vješanje i to sve zbog toga jer su prije sto godina bacali grude na djeda mraza.jestamaji je napisao/la:niks brees, SB će biti goff-mahones
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Antipatičan lik, arogantan, hajd taj vaš i nekako, al ovom na faci vidiš to, ne volim nešto takve likoveWinters je napisao/la:
Zašto imaš grudge protiv Travisa?
Mahomes mi je ok recimo, dosta skroman, isto kao i Wilson, prilično down to earth tipovi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima nas ovdje dosta, rio_ferdy i ostala raja sto drzimo uz Patriote... ali sto vise razmisljam o tome, ne znam kako mogu dobit KC - pogotovu na Arrowheadu.
Patsi nisu bili dobri koliko su Chargersi bili losi. Oni nisu spremili odbranu za jedini offense plan koji imamo - a to je "smallball" sto bi rekli u Basketu. Screen pass za yard ili dva poslje scrimmage-a, a ispred su bikovi, Gronk i Develin koji idu u blok i poklone White-u jos 4-5 yardi. To je 5-6 yardi u prvom downu i otvara ti se playbook za naredna dva downa. Nema tu neki deep threat, Gronk je imao svega jedan target... a valjda KC zna to sto je ocigledno. Mozda su i Chargersi skontali i napravili HT adjustments, jer u drugom poluvremu nismo prismrdili red zoni (sad da li su malo mogu digli sa gasa ne znam).
Pass rush je bio dobar, Rivers cesto nije imao vremena a njega kad istjeras iz pocketa vec si napravio dosta toga. Dok recimo kad istjeras Mahomesa, on mi izgleda jos opasni.. A Patsi nece imat nekog za Kelcea, Hill ce navjerovatnije bit na Gilmoreu koji je naravno 10 puta sporij sto nije neka bruka sad, ali opet match-up u korist KC-a. Uzmes jos taj home field za Chiefse i saberes to sve, dodjem do toga da Patsi nemaju sta trazit protiv njih.
Odbrana im se dosta popravila, protiv Coltsa im je bila vrhunska.
Patsi nisu bili dobri koliko su Chargersi bili losi. Oni nisu spremili odbranu za jedini offense plan koji imamo - a to je "smallball" sto bi rekli u Basketu. Screen pass za yard ili dva poslje scrimmage-a, a ispred su bikovi, Gronk i Develin koji idu u blok i poklone White-u jos 4-5 yardi. To je 5-6 yardi u prvom downu i otvara ti se playbook za naredna dva downa. Nema tu neki deep threat, Gronk je imao svega jedan target... a valjda KC zna to sto je ocigledno. Mozda su i Chargersi skontali i napravili HT adjustments, jer u drugom poluvremu nismo prismrdili red zoni (sad da li su malo mogu digli sa gasa ne znam).
Pass rush je bio dobar, Rivers cesto nije imao vremena a njega kad istjeras iz pocketa vec si napravio dosta toga. Dok recimo kad istjeras Mahomesa, on mi izgleda jos opasni.. A Patsi nece imat nekog za Kelcea, Hill ce navjerovatnije bit na Gilmoreu koji je naravno 10 puta sporij sto nije neka bruka sad, ali opet match-up u korist KC-a. Uzmes jos taj home field za Chiefse i saberes to sve, dodjem do toga da Patsi nemaju sta trazit protiv njih.
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo chargersi prvo poluvrijeme zone odbrana 7 dbova rastureni prekasno su adjustmente odradili cim su presli na man i vise blitzali bolje je islo.Amarinho je napisao/la:Ima nas ovdje dosta, rio_ferdy i ostala raja sto drzimo uz Patriote... ali sto vise razmisljam o tome, ne znam kako mogu dobit KC - pogotovu na Arrowheadu.
Chiefsi ce to sve analizirati i uz njihov pass rush koji je prestrasan i napad koji je jos bolji realno patriote ne bi trebale imati sanse ali to je vec toliko puta receno i bilo netacno da...
Plus chargersi su trebali biti ti koji ce zaustaviti dinastiju pa im je deduka Bill ocitao coaching lesson.
Andyu same gace padaju kad vidi BilaAmarinho je napisao/la:Ima nas ovdje dosta, rio_ferdy i ostala raja sto drzimo uz Patriote... ali sto vise razmisljam o tome, ne znam kako mogu dobit KC - pogotovu na Arrowheadu.
Max Allegri
nisi me shvatio, u pitanju je postavka prosjeka a ne tamo neki debil. FYI ja sam bio 3 puta u zadnjih 10 godina u filadelfiji na eaglesima i znam o čemu pričam. ima puno gorih stadiona za dobiti po nosu, ja sam vidio svojim očima kako u dawg poundu prebiju bills fana i onda dođe obezbjeđenje i izbaci jadnika sa tribine itd (ko normalan ide u dawg pound u gostujućem dresu....)... ali nikada nisam vidio da navijači zvižde svome timu kada poslije 28:14 bude 28:31 i lopta za tvoj tim .. .a zviždalo je pola stadiona. btw philla je u tom trenutku razvaljivala i bila prva u NFC east (i na kraju i tu tekmu dobila). takvu debilnost ne možeš doživiti ni na jednom drugom NFL stadionu. a da je samo to bilo bi dobro .... najsmrdljiviji tim u NFLu ikad. ja sam bio tamo prvi puta kad im je ronde zatvorio stadion (i smrzo se ko guzica i od tada neću više nikada na tekmu na maziji).. pročitaj malo šta se dešavalo poslije te utakmcie .... smradovi smrdljivi su eaglesi. FUJ! fullstop!!!Winters je napisao/la:Otiđi na bilo koji stadion i naletit ćeš na debila, to se neki narativ stvorio da ćeš se poslije utakmice na Lincu vratiti razbijene glave. U početku sezone je netko na Foxboroughu kada su igrali protiv Chiefsa polio Tyreekea Hilla pivom, mogu samo misliti rantanja da su to fanovi Eaglesa napravili, odmah na vješanje i to sve zbog toga jer su prije sto godina bacali grude na djeda mraza.jestamaji je napisao/la:niks brees, SB će biti goff-mahones
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Murray je prenizak za QB u pro fudbalu tako da nesto sve mislim kako mu je ovo blef za bolji ugovor u MLB-u.
Ovo je genijalno, jesta ti si najveći bog ovdje eto.jestamaji je napisao/la:nisi me shvatio, u pitanju je postavka prosjeka a ne tamo neki debil. FYI ja sam bio 3 puta u zadnjih 10 godina u filadelfiji na eaglesima i znam o čemu pričam. ima puno gorih stadiona za dobiti po nosu, ja sam vidio svojim očima kako u dawg poundu prebiju bills fana i onda dođe obezbjeđenje i izbaci jadnika sa tribine itd (ko normalan ide u dawg pound u gostujućem dresu....)... ali nikada nisam vidio da navijači zvižde svome timu kada poslije 28:14 bude 28:31 i lopta za tvoj tim .. .a zviždalo je pola stadiona. btw philla je u tom trenutku razvaljivala i bila prva u NFC east (i na kraju i tu tekmu dobila). takvu debilnost ne možeš doživiti ni na jednom drugom NFL stadionu. a da je samo to bilo bi dobro .... najsmrdljiviji tim u NFLu ikad. ja sam bio tamo prvi puta kad im je ronde zatvorio stadion (i smrzo se ko guzica i od tada neću više nikada na tekmu na maziji).. pročitaj malo šta se dešavalo poslije te utakmcie .... smradovi smrdljivi su eaglesi. FUJ! fullstop!!!Winters je napisao/la:Otiđi na bilo koji stadion i naletit ćeš na debila, to se neki narativ stvorio da ćeš se poslije utakmice na Lincu vratiti razbijene glave. U početku sezone je netko na Foxboroughu kada su igrali protiv Chiefsa polio Tyreekea Hilla pivom, mogu samo misliti rantanja da su to fanovi Eaglesa napravili, odmah na vješanje i to sve zbog toga jer su prije sto godina bacali grude na djeda mraza.jestamaji je napisao/la:niks brees, SB će biti goff-mahones
de ne rise svegati, živa istina je da su se vazda tako ponašali i ponašaće se dok postoje, tu nema.lijeka osim relokacije

Ma ne serem ja ništa, meni je ovo iskreno genijalno. Razumijem kada ljudi ne vole Patriotse, ljudi dominiraju zadnjih petneast godina i tu se nakupi svega kroz vrijeme ali onda pročitam ovo tvoje i oduševim se. Zviždali vlastitoj ekipi kada su gubili, smrde, opet smrde, čitam do odkako sam napisao prvi post na forumu. "Navijaš za najsmrdljiviju ekipu u ligi", teško je vjerovati da je ovoliko hejt nakupljen samo zbog toga, kao da su ti pobili cijelu familiju pa bi rekao ali ako je stvarno zbog onoga što si nadrobio onda još jednom svaka čast, neću te više nikada ništa pitati vezano za to.jestamaji je napisao/la:de ne rise svegati, živa istina je da su se vazda tako ponašali i ponašaće se dok postoje, tu nema.lijeka osim relokacije![]()
Teško se odlučiti što je bolje, smrdljivi Eaglesi, onaj tip što svakih par mjeseci ima potrebu ismijavati i pisati da je college football sranje ili cheateri, dajte nešto novo ljudi pobugu.
Cheateri su najgori, tu barem nema dileme

- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni su Eaglesi uvijek bili mrski ali imam respekt neki prema njima jer su uvijek ponosna i tvrda ekipa za dobiti. Tesko skidaju gace i to je karakteristicno kroz historiju za neke ekipe koje su old school iz NFC-a. NFC East i NFC North to su mi drage historijski divizije gdje ekipe nece nikada imati neke relokacije.
nikad ne reci nikad, to su ameri, tu nema logike, samo $$$
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vander Esch na probowl. Ta-daaaaa
Pticurine iz phille
Pticurine iz phille
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kada smo već kod preseljenja timova, sljedeći na redu bi mogli biti Billsi...
Nakon naredne sezone moraju odlučiti da li ostaju u Buffalu ili se sele. Pegula je rekao da od preseljenja nema ništa, međutim NFL želi što veći profit, a po svim parametrima (prodaja karti, Fan-Shop itd itd..) Billsi su na posljednjem mjestu...
NFL cilja na Toronto, kako bi opet ostali u AFCE, no CFL predstavlja prepreku, tako da će offseason 2020. biti veoma zanimljiv...
Nakon naredne sezone moraju odlučiti da li ostaju u Buffalu ili se sele. Pegula je rekao da od preseljenja nema ništa, međutim NFL želi što veći profit, a po svim parametrima (prodaja karti, Fan-Shop itd itd..) Billsi su na posljednjem mjestu...
NFL cilja na Toronto, kako bi opet ostali u AFCE, no CFL predstavlja prepreku, tako da će offseason 2020. biti veoma zanimljiv...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.