ti momci su bili jednu tekmu od finala bez njega i Haywarda. baš ono, ne znaju, glavno da on zna kad je imao top3 igrača svih vremena kraj sebe.miki_92 je napisao/la:koliko ja znam Kyrie zna kako je biti sampion
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i, koji to sampion nije imao podrsku
sta je to Kyrie bio vodonosa pa ne zna kako se igra playoff
ima puno pravo da kaze ovo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
jel ti nisi gledao PO prošle sezone? "young guys" su bili 1 tekmu od finala protiv istog tog Jamesa, a ne znaju kako je teško doć do finalamiki_92 je napisao/la:i, koji to sampion nije imao podrsku
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
probudio sam se tek, tako da možda ne čitam kako trebamiki_92 je napisao/la:i, koji to sampion nije imao podrsku
jesil to upravo nazvao LeBrona podrškom
Odspavaj još malo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
pa ocigledno je da ne znaju jer zadnjim put kad sam provjeravao nisu igrali finaleLillard je napisao/la:jel ti nisi gledao PO prošle sezone? "young guys" su bili 1 tekmu od finala protiv istog tog Jamesa, a ne znaju kako je teško doć do finalamiki_92 je napisao/la:i, koji to sampion nije imao podrsku
ima puno pravo da kaze ovo![]()
na kraju krajeva spocitavaju mu kao ne moze biti lider, covjek izjavi ovo, odmah ide, kako ce on to reci
pa ko ce ako nece on, da nece mozda Terry Rozier
@Donnie odspavaj
Stvarno Doncic prevara. Kad sa 19 godina nisi uspio da slomis u clutchu jednu od najboljih ekipa svih vremena pa kada ces sine? Nikakav kosarkas od njega. Bijednih 26 poena...
@ep
Sta kazes na ovaj raspad LAL bez Jamesa?
Imali ste tri druga pika na tri drafta i sta bi? Jednog vec sutnuli, a i ova dvojica na putu za volej. I onda dodjes ismijavati organizaciju kao sto su Spursi.
Imali ste tri druga pika na tri drafta i sta bi? Jednog vec sutnuli, a i ova dvojica na putu za volej. I onda dodjes ismijavati organizaciju kao sto su Spursi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smijesna fransiza odkad je stariji Buss preminuoBelmin6 je napisao/la:@ep
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I to sutnuli su najboljeg od te trojiceBelmin6 je napisao/la:@ep
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Smiješna franšiza će opet prije do prstena nego Boston koji godinama gradi nekakve pikove, trejdove, **** materine. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije pola godine je rekao dvije godine, tako da ima još godina i po da se Ingram probudi jednog dana i bude igračina za Ben Simmonsa.Tracy3McGrady je napisao/la:I to sutnuli su najboljeg od te trojiceBelmin6 je napisao/la:@ep
Samo nebo je granica, bit će bolji od Duranta.
- IlCapitano
- Kontakt:
Neće niko. Lider ne proziva i ne svaljuje krivicu na ostale.miki_92 je napisao/la:pa ocigledno je da ne znaju jer zadnjim put kad sam provjeravao nisu igrali finaleLillard je napisao/la:jel ti nisi gledao PO prošle sezone? "young guys" su bili 1 tekmu od finala protiv istog tog Jamesa, a ne znaju kako je teško doć do finalamiki_92 je napisao/la:i, koji to sampion nije imao podrsku
ima puno pravo da kaze ovo![]()
na kraju krajeva spocitavaju mu kao ne moze biti lider, covjek izjavi ovo, odmah ide, kako ce on to reci
pa ko ce ako nece on, da nece mozda Terry Rozier
@Donnie odspavaj
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sampion a dok mu james nije doso ekipa mu uzimala prvi pick na draftu.Popisam se na takvog sampiona.miki_92 je napisao/la:koliko ja znam Kyrie zna kako je biti sampion
23
Pa isto to mozes reci za Jamesa, dok nije otisao Wadeu na noge nije znao sta znaci biti sampion?GOAT je napisao/la:Sampion a dok mu james nije doso ekipa mu uzimala prvi pick na draftu.Popisam se na takvog sampiona.miki_92 je napisao/la:koliko ja znam Kyrie zna kako je biti sampion
gdje je svalio krivicu na njih, rekao im je da se dozovuIlCapitano je napisao/la: Neće niko. Lider ne proziva i ne svaljuje krivicu na ostale.
hocemo se praviti ludi i reci da to nikad ni jedan lider uradio
Hajde molim te nemoj da padaju teske rijeci.James svaki put igro PO i igro finale sa prosjecnim igracima i ti to poredis????JHam je napisao/la:Pa isto to mozes reci za Jamesa, dok nije otisao Wadeu na noge nije znao sta znaci biti sampion?GOAT je napisao/la:Sampion a dok mu james nije doso ekipa mu uzimala prvi pick na draftu.Popisam se na takvog sampiona.miki_92 je napisao/la:koliko ja znam Kyrie zna kako je biti sampion![]()
23
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Kyrie je vrhunski kosarkas, u ovom trenutku jedan od top 10 igraca NBA (za mene barem), ali frajer nema izrazene liderske sposobnosti kao neki drugi igraci. Gotovo pa da sam siguran da sa ovom ekipom Dallasa ni Irving ne bi bio nista bolji od Doncica, barem ato se tice pobjeda. Doncic ima izrazene liderske sposobnosti, vece od Irvinga. Mada igrom i kvalitetom tezak je put, ali ne i nemoguc za Doncica da ga stigne na individualnoj kvaliteti.Lillard je napisao/la:ti momci su bili jednu tekmu od finala bez njega i Haywarda. baš ono, ne znaju, glavno da on zna kad je imao top3 igrača svih vremena kraj sebe.miki_92 je napisao/la:koliko ja znam Kyrie zna kako je biti sampion
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Majstore, osim što je blago retardirano navijat za jednog igrača, kad već to radiš, moraš znat da je ovo klasična LeBron izjava. Mali milion puta je tražio pojačanja, žalio se na saigrače, itd.GOAT je napisao/la:Hajde molim te nemoj da padaju teske rijeci.James svaki put igro PO i igro finale sa prosjecnim igracima i ti to poredis????JHam je napisao/la:Pa isto to mozes reci za Jamesa, dok nije otisao Wadeu na noge nije znao sta znaci biti sampion?GOAT je napisao/la: Sampion a dok mu james nije doso ekipa mu uzimala prvi pick na draftu.Popisam se na takvog sampiona.![]()
A svaku titulu je osvojio u paru sa dva all-stara od kojih je jedan superstar.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veceras u 8 u krevetDonnie Darko je napisao/la:Prije pola godine je rekao dvije godine, tako da ima još godina i po da se Ingram probudi jednog dana i bude igračina za Ben Simmonsa.Tracy3McGrady je napisao/la:I to sutnuli su najboljeg od te trojiceBelmin6 je napisao/la:@ep
Samo nebo je granica, bit će bolji od Duranta.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.