NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Čuj menadžer izašao u susret klubu,a sad bi nakon pola godine da pokupi igrače iz kluba,e jesi im pomogao brate mili...Daj jednog igrača koji je svako pola godine ili godinu mijenjao ekipu i napravio zavidnu karijeru?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
crvenobijeli
- Kontakt:
I sad mu je menadzer deni odnosno dominantanTopnikus je napisao/la:Deni mu je nekad bio menadzer nisi upucen ocigledno.crvenobijeli je napisao/la:Izgleda celik skupio pare, ili ce deni iskesirat![]()
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
Svi su tu novi djekic kurtalic kadic enes ostaje dok trojici nema ici bez para
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Bio je dobar igrac dok je igrao kod nas, neznam u kakvoj je sad formi, ali talenta ima...shaman7 je napisao/la:Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
Osmic nas opet izradi. Lijepo je ovo sto su svi tu da klub nije pustio ove bez para.
Ok igrac, a kao sportista ne obecava bas.shaman7 je napisao/la:Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
Kako sam cuo voli i popit, a neposredno prije neg sto nas je napustio on i par kolega su istjerani iz stana u kojem su zivili. Potpuno ga devastirali
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Evo upravo su zvali enesa dođe po papire. Koji idioti
Idu i ova trojica u narednim danima.
Combicu kakve su prognoze za ovu polusezonu? Imal nade da budemo medju prve tri ekipe?
Druze moj ima tu puno veci problem od pozicije na tabeli.
Kapetan kad kormilari brodom ili kapetan pilot avionom kada izgube kurs zna se sta slijedi. E tako i kapetani ovog naseg broda vec tri godine ga gube i njemu se polako blizi kraj. Dole su svi lončići polupani.
Kapetan kad kormilari brodom ili kapetan pilot avionom kada izgube kurs zna se sta slijedi. E tako i kapetani ovog naseg broda vec tri godine ga gube i njemu se polako blizi kraj. Dole su svi lončići polupani.
Boze me sacuvajzvijezda1 je napisao/la:Evo upravo su zvali enesa dođe po papire. Koji idioti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Cirkus sad cujem sutra je na razgovoru.
To ako je tacno zabranit pristup blizu stadiona. Ima par juniora koji stvarno obecava ju ubjedljivi su u svojoj ligi i sigurno ce razigravat za pl i te momke treba propratit i dat im podršku,.SMR187 je napisao/la:Ok igrac, a kao sportista ne obecava bas.shaman7 je napisao/la:Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
Kako sam cuo voli i popit, a neposredno prije neg sto nas je napustio on i par kolega su istjerani iz stana u kojem su zivili. Potpuno ga devastirali
- ASD
- Kontakt:
Jel on iz Modrice ili iz Gradačca?SMR187 je napisao/la:Ok igrac, a kao sportista ne obecava bas.shaman7 je napisao/la:Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
Samo nemoj reći da mu je menadžer dominantanSMR187 je napisao/la:Ok igrac, a kao sportista ne obecava bas.shaman7 je napisao/la:Kakav je Melvin Osmic, ako se ne varam nije davno bio kod vas. Godiste obecava, a kao igrac?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Moramo dernut Veleza i vratit im za onaj sramotni poraz od 7:0 i nek idu ti igraci gdje hoce nek djeca igraju ispast svejedno necemo.... dzaba placat ove menedzerske igrace...

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Pecelj nije otisao sa celikom u tursku znaci da su nasi dosli pameti, dosta je igraca islo dzabe.osmic je iz modrice, nije on kapacitet za veleza, mislim da vam nece bit od velike pomoci al mora neko i na klupu...
Zvali Enesa zato sto Enes danas na razgovoru trazio povecanje plate al ja da se pitam ja bi sve te zadrzo sto zele ic i na tribine laganozvijezda1 je napisao/la:Evo upravo su zvali enesa dođe po papire. Koji idioti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.