Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jel ide ko na vojka luzeri
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se mene tiče mogu uvijek biti u 8h. Što ranije to boljemiki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h
FOHDonnie Darko je napisao/la:Što se mene tiče mogu uvijek biti u 8h. Što ranije to boljemiki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
**** mater matematiku mi u 8 stavi, ne mogu faksa nac, a ne racunatmiki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sta studiras, nisam upratio?Sarmelino je napisao/la:**** mater matematiku mi u 8 stavi, ne mogu faksa nac, a ne racunatmiki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h
tfcoelho41 je napisao/la:Sta studiras, nisam upratio?Sarmelino je napisao/la:**** mater matematiku mi u 8 stavi, ne mogu faksa nac, a ne racunatmiki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ljude koji stavljaju ispite u 8h
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja se prepo da nije farmacija. Čestitam na izboru. Jel HIT/IZO/AGR/PT? Možeš i u PM odg.Sarmelino je napisao/la: tf
auf dem weg zum übermenschen müssen alle bisherigen moralischen werte umgewertet werdenASD je napisao/la:Ja za tebe mislio da drzis do morala.
Zarathustra
sta on tebi ima u pm odgovarat, piši ovde kad zna bog nek i narodcoelho41 je napisao/la:Ja se prepo da nije farmacija. Čestitam na izboru. Jel HIT/IZO/AGR/PT? Možeš i u PM odg.Sarmelino je napisao/la: tf
nemoj da moram dovodit maestra na cat
Zarathustra
Kolega budući inženjer, moramo se pripazit, boli vas qrac modži nisu osimu ni do koljenaMoggi je napisao/la:sta on tebi ima u pm odgovarat, piši ovde kad zna bog nek i narodcoelho41 je napisao/la:Ja se prepo da nije farmacija. Čestitam na izboru. Jel HIT/IZO/AGR/PT? Možeš i u PM odg.Sarmelino je napisao/la: tf
nemoj da moram dovodit maestra na cat
aj al me uštuknu kičma bokte dragi ebo dva sata se ne mogu maket, sad ev uspio malo hodam ko sims
Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
Übermenschen ist ein Mann, der Männer liebt.Moggi je napisao/la:auf dem weg zum übermenschen müssen alle bisherigen moralischen werte umgewertet werdenASD je napisao/la:Ja za tebe mislio da drzis do morala.
Osim hat potenzial fur den Ubermenschen.
smijem li te korrigieren maloASD je napisao/la:Übermenschen ist ein Mann, der Männer liebt.Moggi je napisao/la:auf dem weg zum übermenschen müssen alle bisherigen moralischen werte umgewertet werdenASD je napisao/la:Ja za tebe mislio da drzis do morala.
Osim hat potenzial fur den Ubermenschen.
ima da doktoriram njemacku civilizaciju na nietzscheu
Zarathustra
PropuhMoggi je napisao/la:aj al me uštuknu kičma bokte dragi ebo dva sata se ne mogu maket, sad ev uspio malo hodam ko sims
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kako otvaram i zatvaram novcanikOsim13 je napisao/la:PropuhMoggi je napisao/la:aj al me uštuknu kičma bokte dragi ebo dva sata se ne mogu maket, sad ev uspio malo hodam ko sims
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.