Momak nije kvalitet, 90% utakmica u kojima je dao golove su 3 za 3 ili na guranje sudija, ali da ima kvalitetnih igraca u toj ligi ima.fukaratz je napisao/la:pregovaramo i mi sa nekoliko igraca iz TK klubova.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Ne znam zasto to naši ne mogu ili ne znaju ili ne smiju ili...
Serbecic ode u Radnik pa u Rosenborg, Mulahusejnovic u Zrinjski pa u Maribor itd. To samo u skorije vrijeme sto je bilo sve momci sa TK.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima sigurno, onaj Nukic je dosao u City iz Slavena. Dobro to nije neka bas niza liga vec Federalna ali je bolji igrac od 50% onih koji igraju ovu..
Najbitnije je da te ima ko uvaliti.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Igrao je i Nukic 2,3 sezone Drugu Sjever, pa jednu sezonu 1LFBiH i onda dosao u City. Trumic ti je isto prošlu sezonu igrao u Drugu ligu. Zvijezda je godinama dovodila igrače iz te lige dok su bili u PL recimo legendarni Amir Hamzic je nakon sto je bio najbolji igrac te lige dosao u Gradacac.tuzlak1987 je napisao/la:Ima sigurno, onaj Nukic je dosao u City iz Slavena. Dobro to nije neka bas niza liga vec Federalna ali je bolji igrac od 50% onih koji igraju ovu..
MES QUE UN CLUB!
-
intercontinental
- Kontakt:
Ima dobrih igraca u 2. Federalnoj ja bi iskreno volio vidjeti kapitena Gradine Andrića u Slobodi, prejeben igrac
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ali Hamzica ne mozes dovodit u taj kontekst. Covjek je bio vani prije toga, u Anziju bas podavno...vrh igrac bioWandelanoite je napisao/la:Igrao je i Nukic 2,3 sezone Drugu Sjever, pa jednu sezonu 1LFBiH i onda dosao u City. Trumic ti je isto prošlu sezonu igrao u Drugu ligu. Zvijezda je godinama dovodila igrače iz te lige dok su bili u PL recimo legendarni Amir Hamzic je nakon sto je bio najbolji igrac te lige dosao u Gradacac.tuzlak1987 je napisao/la:Ima sigurno, onaj Nukic je dosao u City iz Slavena. Dobro to nije neka bas niza liga vec Federalna ali je bolji igrac od 50% onih koji igraju ovu..
Niko, niko, samo Sloboda
Sve odlicno napisano ko ce dovesti mladoga igraca u Slobodu jer ove sad interesuje ko je babo od igraca a ostalo nije vaznoBrcanskamalta je napisao/la:Zato sto imas nesposobne ljude u klubu...Nije ni Darka prodala Sloboda,nego drugi ljudi,koji imaju slif za to,pa repka i td....Ko ce dovesti te momke,Karic...jos bolje pitanje,ko ce ih gurnut u vatru....imas dva-tri momka,strasan potencijal,griju klupu kod nas.....umjesto da im se daje sansa maltene u svakoj utakmici...Ako smo se okrenuli proizvodnji i prodaji....Smajic ima jos do ljeta fore,ne proradi li treba mu betonirat klupu....betonirat...Sansu dati nekome drugom.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Serbecic ode u Radnik pa u Rosenborg, Mulahusejnovic u Zrinjski pa u Maribor itd. To samo u skorije vrijeme sto je bilo sve momci sa TK.
Ne mozes previse igraca iz nizih liga. Adzem, Prses, Vidovic, trojica u prvih 11. Plus mladi Beganovic i Smajic i povratnik Muminovic. Vise od pola ekipe. Nadam se da cemo dovest igraca koji ce bit pojacanje a ne samo broj. U suprotnom nikog i ne dovodit
Niko, niko, samo Sloboda
Upravo tako katarakta, ili dovesti kvalitetnog napadaca i krilo, ili uopste ne dovoditi igrace nego nastaviti s cim i sada raspolazemo. Nema smisla gomilati igrace na pozicijama, ako bas ne odskacu od ovog sto sada imamo.
Jedan grad, jedna ljubav!
Treba produzit ugovore svim vaznijim igracima prije svega.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Mislim da bi dobra stvar bila da vratimo ovog Brckalica koga je Zvijezda otpustila. Veoma zahvalan igrac, odigrao sjajnu polusezonu, a nama ionako treba rezervni defanzivac i da se rijesimo Doktora i slicnih.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Doktora se nemoš riješit da Momčila Đujića istetovira.bhpremierliga12 je napisao/la:Mislim da bi dobra stvar bila da vratimo ovog Brckalica koga je Zvijezda otpustila. Veoma zahvalan igrac, odigrao sjajnu polusezonu, a nama ionako treba rezervni defanzivac i da se rijesimo Doktora i slicnih.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Te seoske ekipe dole skoro sve imaju po jednog igraca koji daje preko 10 golova.Wandelanoite je napisao/la:Momak nije kvalitet, 90% utakmica u kojima je dao golove su 3 za 3 ili na guranje sudija, ali da ima kvalitetnih igraca u toj ligi ima.fukaratz je napisao/la:pregovaramo i mi sa nekoliko igraca iz TK klubova.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Nesto penali, nesto dogovori i eto statistike
Jedan ode, drugi ga zamijeni.
Pogotovo ove u dnu tabele, Bosna Kalesija skoro svake sezone ima dobrog strijelca, a uvijek pri dnu.
**** od igrača i nije stoperbhpremierliga12 je napisao/la:Mislim da bi dobra stvar bila da vratimo ovog Brckalica koga je Zvijezda otpustila. Veoma zahvalan igrac, odigrao sjajnu polusezonu, a nama ionako treba rezervni defanzivac i da se rijesimo Doktora i slicnih.
Niko, niko, samo Sloboda
Samuraj Brčkalić je bek po vokaciji.katarakta je napisao/la:**** od igrača i nije stoperbhpremierliga12 je napisao/la:Mislim da bi dobra stvar bila da vratimo ovog Brckalica koga je Zvijezda otpustila. Veoma zahvalan igrac, odigrao sjajnu polusezonu, a nama ionako treba rezervni defanzivac i da se rijesimo Doktora i slicnih.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja nam luda vodi stranicu? Objave su mu lolcina
Prije 2 dana slika brata od Salihovica i nekog momka i pise "Momci koji vedre i oblace, na pomen plate se samo slatko nasmiju"
Prije 2 dana slika brata od Salihovica i nekog momka i pise "Momci koji vedre i oblace, na pomen plate se samo slatko nasmiju"
Zna li neko jel ima danas u 14.00 utakmica na pomocnom protiv Zvijezde.
Imahondas je napisao/la:Zna li neko jel ima danas u 14.00 utakmica na pomocnom protiv Zvijezde.
samo Sloboda
Ok i hvala
Imal ko na utakmici da nam prenese utiske ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kad igrate vi u Hercegovini utakmice? Koji datumi i protiv koga?
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.