Vidim da je zanat ispekao u VitezuPonos Torina je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Vidim da je zanat ispekao u VitezuPonos Torina je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Kod mene je ja msm ušla u EU 1.7.2022Ponos Torina je napisao/la:Laz da BIH ulazi u EU 1.7.2022![]()
![]()
![]()
![]()
Albanija i Srbija ulaze u EU 2020 i opet 2022![]()
![]()
![]()
Strpio sam se da dodjem do 1.7.2022 da bi na kraju vidio da BIH ne ulazi u EU i da sam ga popusio.![]()
I sta se mijenja stim, jesu li EU igraci "domaci" i imal jos kakvih promjenaPonos Torina je napisao/la:Evo usla BIH u EU 16.06.2023
Ovo sto su oni pisali da ulazi 1.7.2022 je dezinformacija,tog datuma dobijaju clanstvo i mora se cekati jos jedna godina do 16.06.2023 da postane clanica EU..
Eu su domaci ostali stranci,ali izgleda da nije kod svakoga ista godina ulaska u EUklasik je napisao/la:I sta se mijenja stim, jesu li EU igraci "domaci" i imal jos kakvih promjenaPonos Torina je napisao/la:Evo usla BIH u EU 16.06.2023
Ovo sto su oni pisali da ulazi 1.7.2022 je dezinformacija,tog datuma dobijaju clanstvo i mora se cekati jos jedna godina do 16.06.2023 da postane clanica EU..
Neko je provalio da ulazi u EU 1.07.2022 ali to nije istina,tog datuma su dobili clanstvo a 8-9 mjeseci kasnije je postala clanica EU..Kad budem imao vremena napravit cu screenshot.TonySosa je napisao/la:Jesul dobili članstvo ili su postali članica?
Bio je oficijelni update prije par dana pa su sredjeni transferi i kod nas(barem vecina).franklampard8 je napisao/la:Ima li negdje ovih updateovanih transfera nase lige?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.