He he he saljivdzijo stara. Hvataj se googlea i postavljaj oitanja na kvizu, a guraj supljake da je sve iz glave ti.filip13 je napisao/la:nekoIzMostara je napisao/la:Irving medu top 10 igraca trenutacno. Al nema sposobnost da bude lider na terenu, tj. Da kao najbolji igrac tima osvoj prsten. Kao druga opcija da, kao prva ne. Moje misljenje.japa je napisao/la:Nisam htio da se prica okrene na Jamesa i njegove zasluge vec sam to spomenuo samo kako bi naglasio ko su yebeni Tatum, Rozier ili ko vec da glume zvijezde jednake Irvingu naglasavajuci sta je doticni sve napravio u karijeri i koliko je bitan igrac. Naravno da bi trebala da postoji neka hijerarhija ipak treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi..
Logično da je tvoje mišljenje čim si ti napisao post
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
He he he saljivdzijo stara. Hvataj se googlea i postavljaj oitanja na kvizu, a guraj supljake da je sve iz glave ti.nekoIzMostara je napisao/la:nekoIzMostara je napisao/la:Irving medu top 10 igraca trenutacno. Al nema sposobnost da bude lider na terenu, tj. Da kao najbolji igrac tima osvoj prsten. Kao druga opcija da, kao prva ne. Moje misljenje.japa je napisao/la:Nisam htio da se prica okrene na Jamesa i njegove zasluge vec sam to spomenuo samo kako bi naglasio ko su yebeni Tatum, Rozier ili ko vec da glume zvijezde jednake Irvingu naglasavajuci sta je doticni sve napravio u karijeri i koliko je bitan igrac. Naravno da bi trebala da postoji neka hijerarhija ipak treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi..
Logično da je tvoje mišljenje čim si ti napisao post
Logično da pitanja tražim na netu,nisi valjda pomislio da ih znam napamet?stotine i stotine statističkih podataka?
Ja ih znam napamet, u zavičaju me zovu Hodajući Digitron.
Za pripadnike majorizirane nacije sam pak Hodajući Kalkulator.
Za pripadnike majorizirane nacije sam pak Hodajući Kalkulator.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- djoleprijedor
- Kontakt:
Večeras sudar titana 
Napokon da i on pokaze ono sto se ocekivalo-Scof1eld je napisao/la:Nikad bolji Dlo
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Kada bi Zhou Qi igrao u Houstonu.BosniaBoston je napisao/la:Zhou Qi 40 minuta sljedecu tekmuOikamid je napisao/la:Šest igrača u rotaciji ostaje?
Harden
bradata prevara 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
U maju nek ovako odigra pa onda da se kafica pijeharden je napisao/la:bradata prevara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ljudi se boje doslovno doc u bilo kakav kontakt s njime,kidao sam se 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja se večeras samo Bartona bojimJHam je napisao/la:Večeras sudar titana
Mens sana in corpore sano.
Do 5.mjeseca ce se tri puta polomit ako ovako nastavi.BosniaBoston je napisao/la:U maju nek ovako odigra pa onda da se kafica pijeharden je napisao/la:bradata prevara
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogo bi brada ove godine oborit rekord za trice u sezoni
#Punoljetstvo
Koliko mu fali?BosniaBoston je napisao/la:Mogo bi brada ove godine oborit rekord za trice u sezoni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
fali mu 206 ostalo 42 tekme a ubacuje 4.9 trica prosjecno i jos ce ih sad uzimat bog zna kad nema one dvojiceBrokula je napisao/la:Koliko mu fali?BosniaBoston je napisao/la:Mogo bi brada ove godine oborit rekord za trice u sezoni
#Punoljetstvo
Evo i ja baš gledam, Houstonu je ostalo 39 utakmica. Teško teško, možda će biti drugiBosniaBoston je napisao/la:fali mu 206 ostalo 42 tekme a ubacuje 4.9 trica prosjecno i jos ce ih sad uzimat bog zna kad nema one dvojiceBrokula je napisao/la:Koliko mu fali?BosniaBoston je napisao/la:Mogo bi brada ove godine oborit rekord za trice u sezoni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece on igrati ako ne mogne dat doprinose, Beasley se pokazao dogodine bi mogao i starter biti ako Harris nastavi sa povredama...djoleprijedor je napisao/la:Ja se večeras samo Bartona bojimJHam je napisao/la:Večeras sudar titana
Rekli su da veceras svi igraju za GSW, vjerovatjo i Cousins
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bizli i Moris su definitivno igrači na koje se može računati,i za opcije u prvoj petorci.Daće Bog da Porter bude zdrav iduće sezone,pa da upadne na 3-ku.Barton,po meni ni u kom slučaju ne može da bude starter i da ima ovlasti koje si dopušta nekad.JHam je napisao/la:Nece on igrati ako ne mogne dat doprinose, Beasley se pokazao dogodine bi mogao i starter biti ako Harris nastavi sa povredama...djoleprijedor je napisao/la:Ja se večeras samo Bartona bojimJHam je napisao/la:Večeras sudar titana
Rekli su da veceras svi igraju za GSW, vjerovatjo i Cousins
Uzima Denver večeras
Mens sana in corpore sano.
Nema Cousinsa večeras.Eventualno u petak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.