https://www.instagram.com/p/BlJAAgNDxYa/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bože sacuvaj, samo znam da je Naida veci Željovac nego on, dala bi sve da on opet zaigra za Želju, njoj je najviše vokri, vjeruj
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Uvijek sam gotivio Jamaka kao velikog fudbalskog znalca, ali kad vidim koga vodaKongrateUK je napisao/la:Bože sacuvaj, samo znam da je Naida veci Željovac nego on, dala bi sve da on opet zaigra za Želju, njoj je najviše vokri, vjeruj![]()
Srdjan Stanic pitarski ker
Mislis kao sto su tebe trebali pitat da li ce napustiti klub, suspendovati Blagojevica i sl.Bezideja je napisao/la:Ma jok, trebaju vas s foruma pitati da li ce Stanica vratit. Bez vaseg misljenja nista jbga..Azpi je napisao/la:Cekaj sad su svi majmuni sto komentarisu ista oko kluba, treba samo kupovati karte i ici na tekme i sutiti, misljenje nikakvo dati ako sam dobro shvatio?
Nismo znaci vise ni udruženje gradjana, nego eto sad ono sve sto su oni radili od registracije racuna pa do odlaska prosle uprave je zabranjeno raditi, jer to nije uredu to nisu navijaci to su majmuni?
Fantastična logika
Ono kao sto si se pitao za sve od dana registracije?
Logicno da Cu i ja i peti deseti dati misljenje o stanicu, nije sjeverna Koreja ona koju ste spominjali za proslu upravu pa da se sad ne smiju komentarisati moguca pojacanja
Bas me zanima sto ne rece da se ne smije komentarisati graovac, sto on nije primjer a ne stanic
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nije sjeverna koreja niti je ikad trebala biti a bila je nazalost.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sreća pa ga Zeničani isplatiše.KongrateUK je napisao/la:Jamaku izgleda isplatili potraživanja, nema veze, idemo dalje, makar ce se sada dobro posvadjati sa ženom zbog toga sto je ostao u ZE.![]()
Mene vraćanje Jamaka i Stanića neodoljivo podsjeća na sve greške koje je prethoda Uprava radila. Jamak i sa nekoliko godina manje nije bio neki trkač. Sad mu je Čelik onako, taman.
- KongrateUK
- Kontakt:
Jedno je raspravljati se a drugo je pljuvati i hrakati sve redom kao sto pojedinci ovdje rade
Bavite se skroz nebitnim stvarima, krenulo nam je nabolje a vi podgrijavate neke stare price, nista o pojacanjima, pripremama, ciljevima i tako to daj samo da se koljete izmedju sebe
Haris Dilaver? Damir Sadikovic? Nedim Hadzic? tri moje želje
Bavite se skroz nebitnim stvarima, krenulo nam je nabolje a vi podgrijavate neke stare price, nista o pojacanjima, pripremama, ciljevima i tako to daj samo da se koljete izmedju sebe
Haris Dilaver? Damir Sadikovic? Nedim Hadzic? tri moje želje
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ne podgrijava priče neko ko nema ni 200 postova za skoro 9 godina, već upravo suprotno.
A zapravo bavim se pojačanjima, nadovezao se na tvoj komentar o Jamaku. Mislim da Jamak nije dobar za Želju, koliko god malo para tražio.
Ne sumnjam da će Amar složiti dobru ekipu i zapravo siguran sam da će doći 2-3 baš jaka igrača za naše lige.
A zapravo bavim se pojačanjima, nadovezao se na tvoj komentar o Jamaku. Mislim da Jamak nije dobar za Želju, koliko god malo para tražio.
Ne sumnjam da će Amar složiti dobru ekipu i zapravo siguran sam da će doći 2-3 baš jaka igrača za naše lige.
- KongrateUK
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe @logme vec na ove gore, tacnije na ovog sa lopatom na profilnoj kojem je svaki drugi post podjebavanje i neki pokušaj uvlacenja u prepucavanje i prepirke
Jamak kakav god bio u ovom trenutku bio bi pojačanje, buduci na situaciju u veznom redu i vise nego dobro dosao a nebi igrao za neke velike pare, ali sta je tu je, okrecemo se drugim rjesenjima, meni bi recimo Dilaver kao zamjena Krpicu ako ostane ili za igru sa dva špica bio odličan, Sadikovic u veznom takodjer a malog Hadzica dovesti radi nekih drugih stvari, mlad, perespektivan a Željovac
Jamak kakav god bio u ovom trenutku bio bi pojačanje, buduci na situaciju u veznom redu i vise nego dobro dosao a nebi igrao za neke velike pare, ali sta je tu je, okrecemo se drugim rjesenjima, meni bi recimo Dilaver kao zamjena Krpicu ako ostane ili za igru sa dva špica bio odličan, Sadikovic u veznom takodjer a malog Hadzica dovesti radi nekih drugih stvari, mlad, perespektivan a Željovac
Zadnja izmjena: KongrateUK, dana/u 15 jan 2019, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kad spominjete te bivše igrače reko da vidim šta je sa Kamberom kad ono on kapiten četveroplasirane ekipe Mađarske. Jest' da ima 35 godina, ali mogao bi dati ruke u ovom periodu stabilizacije ekipe ali jbga ne može se dovesti. 
Prvo pojacanje bi bio Bekric al ima ugovor jbga 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Eno na lobotomiji niču accounti ko gljive, vidim niko ne podrzava pljuvaca Osima pa se stvori novi acc koji podrzava pljuvanje
kakav jad.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Klub je od 2015 bio sve osim udruzenja gradjana. Komentarisanje i polemisanje ok, ali da trazite da se vi i mi kao navijaci nesto pitamo, to nema smisla. Udji u upravu pa predaji zahtjeve. Meni je nenormalno da forum ili saka navijaca trazi nekakvo pravo glasa i da se mijesaju gdje im nije mjesto.Azpi je napisao/la:Cekaj sad su svi majmuni sto komentarisu ista oko kluba, treba samo kupovati karte i ici na tekme i sutiti, misljenje nikakvo dati ako sam dobro shvatio?
Nismo znaci vise ni udruženje gradjana, nego eto sad ono sve sto su oni radili od registracije racuna pa do odlaska prosle uprave je zabranjeno raditi, jer to nije uredu to nisu navijaci to su majmuni?
Fantastična logika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- svrakino1921
- Kontakt:
@osobaodpovjerenja 
Hoće li i kad sletiti kakvo normalnom pojačanje na Grbavicu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba dovoditi kao sto su prosli dovodili. Samo radi broja i da se zadovolje analni planinari. Nase najvece pojacanje je juce odrzalo pres i objasnilo mnogo toga. Stanic je dobra prinova, moze pokriti vise pozicija.LjoZee je napisao/la:Hoće li i kad sletiti kakvo normalnom pojačanje na Grbavicu?
Ne radi broja vec potrebe. Nema sa koje strane ne puse.plavousrcu je napisao/la:Ne treba dovoditi kao sto su prosli dovodili. Samo radi broja i da se zadovolje analni planinari. Nase najvece pojacanje je juce odrzalo pres i objasnilo mnogo toga. Stanic je dobra prinova, moze pokriti vise pozicija.LjoZee je napisao/la:Hoće li i kad sletiti kakvo normalnom pojačanje na Grbavicu?
- plavousrcu
- Kontakt:
Boljih i slobodnih kod nas nema. Cekat cemo siguran sam da se zavrsi prelazni rok u Evropi. Pocetkom februara ocekujem nove igrace.LjoZee je napisao/la:Ne radi broja vec potrebe. Nema sa koje strane ne puse.plavousrcu je napisao/la:Ne treba dovoditi kao sto su prosli dovodili. Samo radi broja i da se zadovolje analni planinari. Nase najvece pojacanje je juce odrzalo pres i objasnilo mnogo toga. Stanic je dobra prinova, moze pokriti vise pozicija.LjoZee je napisao/la:Hoće li i kad sletiti kakvo normalnom pojačanje na Grbavicu?
Ma nije to tako strašno što se tiče igračkog kadra, jedan veznjak definitivno, stoper i krilo ne bi bilo loše. Ostalo je, po meni, manje više ok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi imamo jedno iole normalno krilo. Zajmovic i Zec kao da ne postoje svakako.Raonffa je napisao/la:Ma nije to tako strašno što se tiče igračkog kadra, jedan veznjak definitivno, stoper i krilo ne bi bilo loše. Ostalo je, po meni, manje više ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.