Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
evo zapate,zasluzili su jedan gol da ga **** 

Dobar ovaj Lazarov
Jel šalje neko na račun na premijeru u zamjenu za kredit ? 2-3 markice da imam šta ispratit večeras
- Lightbringer
- Kontakt:
ajde lens go i pet kornera na romu 

- kladionicar03
ovaj hayward smece od igraca postao,ovo veceras nek mi bude prvi i zadnji put na listicu.
Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
Sto ne dopunis a bonom, nema provizije.mirsad993 je napisao/la:Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
I ovo 99% prošlo, čeka se samo Nole. Drugi dan zaredom. Fino. Probat će se i večeras...Adebayor je napisao/la:
Kvota 3,85
prepisao, uplatio 10km, hvala druzeAdebayor je napisao/la:I ovo 99% prošlo, čeka se samo Nole. Drugi dan zaredom. Fino. Probat će se i večeras...Adebayor je napisao/la:
Kvota 3,85
Nema na čemurimke210 je napisao/la:prepisao, uplatio 10km, hvala druzeAdebayor je napisao/la:I ovo 99% prošlo, čeka se samo Nole. Drugi dan zaredom. Fino. Probat će se i večeras...Adebayor je napisao/la:
Kvota 3,85

Ako neko ima da igra poker na wwin, cash game a ne freerollove neka mi se javi na privatnu poruku...
Pozz...
Pozz...
Ma inače dopunjavam A bonom ali sinoc nisam imao gdje uzet A bon bilo kasno htio Australian Open da odigram i uze x bon, sad nezz kad će proraditi ne pise do kad će im trajati toVGS je napisao/la:Sto ne dopunis a bonom, nema provizije.mirsad993 je napisao/la:Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
Iskoristi na premier, moze i tamo.mirsad993 je napisao/la:Ma inače dopunjavam A bonom ali sinoc nisam imao gdje uzet A bon bilo kasno htio Australian Open da odigram i uze x bon, sad nezz kad će proraditi ne pise do kad će im trajati toVGS je napisao/la:Sto ne dopunis a bonom, nema provizije.mirsad993 je napisao/la:Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
Mislim da se vise nikako neće moći xbon koristiti na wwinumirsad993 je napisao/la:Ma inače dopunjavam A bonom ali sinoc nisam imao gdje uzet A bon bilo kasno htio Australian Open da odigram i uze x bon, sad nezz kad će proraditi ne pise do kad će im trajati toVGS je napisao/la:Sto ne dopunis a bonom, nema provizije.mirsad993 je napisao/la:Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
Sto ne dopunis a bonom, nema provizije.[/quote]mirsad993 je napisao/la:Do kad će trajati ovo na wwinu zna li ko, da se ne može x bonom uplatiti, zafrka se uze sinoc a pročitao da neće raditi od ponedjeljka
Ma inače dopunjavam A bonom ali sinoc nisam imao gdje uzet A bon bilo kasno htio Australian Open da odigram i uze x bon, sad nezz kad će proraditi ne pise do kad će im trajati to[/quote]
Iskoristi na premier, moze i tamo.[/quote]
Kako se otvara na premier? Dal u kladionici ili preko neta?
Mozes online otvoriti ali mislim da prije uplate moras verifikovati u kladionici licne podatke.
VGS je napisao/la:Mozes online otvoriti ali mislim da prije uplate moras verifikovati u kladionici licne podatke.
Nema potrebe icu u poslovnicu,sve preko neta ide
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Što mi ovaj Thiem skače po živcima...
da li iko zna je li moguce slati pare drugim igracima na wwinu kao na premieru? ako jeste, kako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.