Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moggi je napisao/la:sta on tebi ima u pm odgovarat, piši ovde kad zna bog nek i narodcoelho41 je napisao/la:Ja se prepo da nije farmacija. Čestitam na izboru. Jel HIT/IZO/AGR/PT? Možeš i u PM odg.Sarmelino je napisao/la: tf
nemoj da moram dovodit maestra na cat
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Maestro eno ih pisu na Ogijevoj temi bez Modzijeve dozvole
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Druze ne mogu citati sve. Dosta strani ste sinoc popunili.Sarmelino je napisao/la:Maestro eno ih pisu na Ogijevoj temi bez Modzijeve dozvole
Nemoj mi se ljutiti salio sam se ovi dana na tvoj racun.
Ali i dalje stoji da je Modzi Legenda
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
dobar je sarmel samo mu nevalja presjenik unije študenata
nisam pratio nove u zadnje vrijeme al dao si mi ideju za havatarASD je napisao/la:Jel nam norveski idol objavio sta edukativno?Moggi je napisao/la:da nisam voltaren rokno sad bi pjevo borbene
Zarathustra
Pa nemam dres sa brojem 6rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma malo derdiyoka zezam, znam da se on ne ljutiOsim13 je napisao/la:Mašala Rio thats the spirit
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neka online stranica za kupovinu dresova? Nebitno jel BiH ili iz Kine salje... Ne mora biti orginal, za termina mi treba samo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Trebao si uzeti u premier kladionici kad se dijelilo.harden je napisao/la:Neka online stranica za kupovinu dresova? Nebitno jel BiH ili iz Kine salje... Ne mora biti orginal, za termina mi treba samo
jel se to spremas da ides kod merkel u deutschland?ASD je napisao/la:Übermenschen ist ein Mann, der Männer liebt.Moggi je napisao/la:auf dem weg zum übermenschen müssen alle bisherigen moralischen werte umgewertet werdenASD je napisao/la:Ja za tebe mislio da drzis do morala.
Osim hat potenzial fur den Ubermenschen.
Moraces taj deutsch jos malo popraviti
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prodacu ti svoj B2 certifikat. Prepravi ime samoASD je napisao/la:Ne!Maestro je napisao/la:[
jel se to spremas da ides kod merkel u deutschland?![]()
Ali da, naucio sam za B1, samo ne koristim.
Ici cu vjerovatno do C1.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
**** DE, kad Hendo zivi tamo.SMR187 je napisao/la:Prodacu ti svoj B2 certifikat. Prepravi ime samoASD je napisao/la:Ne!Maestro je napisao/la:[
jel se to spremas da ides kod merkel u deutschland?![]()
Ali da, naucio sam za B1, samo ne koristim.
Ici cu vjerovatno do C1.Polozio a nikad ne odoh u DE
Kad bi otiso tamo, prvom sansom bi za AfD glasoASD je napisao/la: **** DE, kad Hendo zivi tamo.![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bolje se ubiti nek se petljati sa Sandžaklijkom, samo čekam kad će me propucati njeni burazeri.
Derdiyok moj jeste zayebani štae ovo vako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Moras prvo plemensku dozvolu nabaviti.Osim13 je napisao/la:Bolje se ubiti nek se petljati sa Sandžaklijkom, samo čekam kad će me propucati njeni burazeri.
Šta je biloOsim13 je napisao/la:Bolje se ubiti nek se petljati sa Sandžaklijkom, samo čekam kad će me propucati njeni burazeri.
Najprije ćeš u Sandžaku naći našu poštenu nego ovdje i u Tuzli.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.