NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne javi se menadzerčina više, izgleda da je zauzet trazenjem novih klubova za svoje supertalente. Ipak su njegovi igraci igrali u drugom najvecem klubu iz eresa Rudar Prijedoru. Predpostavljam da ce preko foruma pisati ljudima i slati upite. Borac Samac je dobar, blizu je i ne ljute se zbog festi.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Pa ja, ne dajes im ti platu. Najlakse je rec 'rokni ih na tribinu' ne razmisljajuci o tome da li klub ima para da placa igrace koji ne igrajubezbrige je napisao/la:Zvali Enesa zato sto Enes danas na razgovoru trazio povecanje plate al ja da se pitam ja bi sve te zadrzo sto zele ic i na tribine laganozvijezda1 je napisao/la:Evo upravo su zvali enesa dođe po papire. Koji idioti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
Dominantan
- Kontakt:
Nah1d je napisao/la:Ne javi se menadzerčina više, izgleda da je zauzet trazenjem novih klubova za svoje supertalente. Ipak su njegovi igraci igrali u drugom najvecem klubu iz eresa Rudar Prijedoru. Predpostavljam da ce preko foruma pisati ljudima i slati upite. Borac Samac je dobar, blizu je i ne ljute se zbog festi.
Tu sam Nahide
upiti poslani, stvari realizovane idemo dalje nema sta.
Omalozavanje klubova sa tvoje strane je besmisleno..trebas gledati i otici na Banju kako pomoci novcem,znanjem,ciscenjem...
Kad se ponovo zakacis na WIFI tu sam
Nema igraca bez para i cao zdravo... gdje to ima das igracima na ruke potpises godinu dana i on na polusezoni ode iz kluba bez prebijene marke naknade??? Uz to mu klub kao Zvijezda valja jer niko za njega nebi ni cuo dok igra za neki saban klub... sve te menedzere treba podalwko od kluba drzat...
vidis combicu sta nam i menedzeri uz nasu ovoliku patnju rade...zato od sad brani nasu Zvijezdu...i ljude sto se bar bore nesto da naprave
Eto i Jacimovic pravi se pametan a mi ga trpili na pocetku sezone kad gola nije mogo dat... sad se pravi pametan nije ni dosao na trening... kakav je to odnos prema radnom mjestu,? Ma garant i njemu menedzer isprao mozak
vidis combicu sta nam i menedzeri uz nasu ovoliku patnju rade...zato od sad brani nasu Zvijezdu...i ljude sto se bar bore nesto da naprave
Eto i Jacimovic pravi se pametan a mi ga trpili na pocetku sezone kad gola nije mogo dat... sad se pravi pametan nije ni dosao na trening... kakav je to odnos prema radnom mjestu,? Ma garant i njemu menedzer isprao mozak
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 15 jan 2019, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidim suspendovan Jacimovic gdje je uopste?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jel spreman transfer u Leotar Trebinje?Dominantan je napisao/la:Nah1d je napisao/la:Ne javi se menadzerčina više, izgleda da je zauzet trazenjem novih klubova za svoje supertalente. Ipak su njegovi igraci igrali u drugom najvecem klubu iz eresa Rudar Prijedoru. Predpostavljam da ce preko foruma pisati ljudima i slati upite. Borac Samac je dobar, blizu je i ne ljute se zbog festi.
Tu sam Nahide,
Omalozavanje klubova sa tvoje strane je besmisleno..trebas gledati i otici na Banju kako pomoci novcem,znanjem,ciscenjem...
-
Dominantan
- Kontakt:
Ne jos.,nemam kontakte u VELIKIM klubovima radim samo sa manjim ...Nah1d je napisao/la:Jel spreman transfer u Leotar Trebinje?Dominantan je napisao/la:Nah1d je napisao/la:Ne javi se menadzerčina više, izgleda da je zauzet trazenjem novih klubova za svoje supertalente. Ipak su njegovi igraci igrali u drugom najvecem klubu iz eresa Rudar Prijedoru. Predpostavljam da ce preko foruma pisati ljudima i slati upite. Borac Samac je dobar, blizu je i ne ljute se zbog festi.
Tu sam Nahide,
Pa znaci za tebe je Husara Mamić. Kakvi igrači takav menadžer. Heheh
Al ajd, odakle su i dobri su u sustini...
Al ajd, odakle su i dobri su u sustini...
Kakav si menadzer neces nikad ni radit s velikim. Okacit ces nas grb na zid i pricat unucima kako si cak jednom imao priliku da proguras igraca u bivseg premijerligasa Zvijezdu iz Gradacca 
Jacimovicu za svaki propusten trening odbit pola plate, pa nek kuka Dominantnom u krilu dok sjedi na tribini
Jacimovicu za svaki propusten trening odbit pola plate, pa nek kuka Dominantnom u krilu dok sjedi na tribini
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja vam kazem da idu jos cetvorica. To normalan klub moze sprijeciti al mi u trenutnoj situaciji NE. Jer mi nemamo para da sastavimo 12-13 igraca a kamoli da placamo nekog da sjedi na tribinama.
Tako da ce se sa ovim igracima natezati jos par dana i na kraju ih pustiti.
Vi morate shvatiti da smo mi trenutno jedan od losijih klubova u 1 Federalnoj skoro u svim segmentima. Imali smo samo srece da malo rezultatski oskacemo. Al ako ovako nastavi i odu nosioci igre(sto ce se desiti) mi polako pocinjemo tonut. Jer realno se vidi probas ubacit vise djece jer mislis da to moze pa ti kuci Rudar sprci šesticu.
Nek su i Enesa otjerali pleme im sprcim svakako su sposobni nac bolje igrace.
Tako da ce se sa ovim igracima natezati jos par dana i na kraju ih pustiti.
Vi morate shvatiti da smo mi trenutno jedan od losijih klubova u 1 Federalnoj skoro u svim segmentima. Imali smo samo srece da malo rezultatski oskacemo. Al ako ovako nastavi i odu nosioci igre(sto ce se desiti) mi polako pocinjemo tonut. Jer realno se vidi probas ubacit vise djece jer mislis da to moze pa ti kuci Rudar sprci šesticu.
Nek su i Enesa otjerali pleme im sprcim svakako su sposobni nac bolje igrace.
- ASD
- Kontakt:
Kaze Brckalic da je bio najbolji igrac ekipe u prvom dijelu sezone.
Nije mi lik los, onako borben je igrac, ali mislim da ta izjava nije ni blizu realna.
Nije mi lik los, onako borben je igrac, ali mislim da ta izjava nije ni blizu realna.
I nije. Al je bar u mojim ocima jedan od najvrijednijih. Pravi borac.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Denise ako skupis novac pecelja, skupi nesto i za jacimovica 
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bravo momci dobra predstava danas mogu kad hoce svakog dernut
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Druga postava slobode i juniori, s obzirom da je 1 utakmica nakon 2 treninga ovo je dobro..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
dobra tekma....prljaca,vulic,kadric,petrovic,pecelj,kurtalic,djekic,neka 8 valjda na probi los posve visak kila ne moze pasa odigrat,sarkanovic,jusufbasic,saric...aljkanovic,terzic,kadic,turbic,mehic,unkic,hasukic
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Broj 8 je Alija Sendelj, slab igrac nije mogao u Drugoj ligi sjever u Miricini.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Treca postava Slobode. Cak ni sve rezerve nisu igrale. Da niko ne ode(a idu sigurno) treba nam jos najmanje trojica. Napadaca ce najteze bit naci. Volio bih Facu ponovo vidjet u Zvijezdi ali druge pozicije vise skripe. Nebi me cudilo da Dugi ponovo zavrsi kod nas. Enes se u ovoj ekipi MORAO ostavit. Ganjaju spica, želja vecine je Haracic ali mislim da od tog nema ništa.
D ekipa Slobode igrala plus se prica dogovoreno bilocombe je napisao/la:Treca postava Slobode. Cak ni sve rezerve nisu igrale. Da niko ne ode(a idu sigurno) treba nam jos najmanje trojica. Napadaca ce najteze bit naci. Volio bih Facu ponovo vidjet u Zvijezdi ali druge pozicije vise skripe. Nebi me cudilo da Dugi ponovo zavrsi kod nas. Enes se u ovoj ekipi MORAO ostavit. Ganjaju spica, želja vecine je Haracic ali mislim da od tog nema ništa.
Bez ironije. Ako nisi dovoljno upucen uzmi zadnje kolo Premier lige i procitaj 18 Slobode. A onda procitaj ko je danas igrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.