Ma dobro al' nisu oni toliko loši, različiti su tipovi igrača i mogu nam koristiti, nisu zaboravili igrati preko noći. Malo raja previše gleda ekipu kroz onih zadnjih mjesec-dva jesenjeg dijela gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća od igrača na terenu do čistačice u klubu.LjoZee je napisao/la:Mi imamo jedno iole normalno krilo. Zajmovic i Zec kao da ne postoje svakako.Raonffa je napisao/la:Ma nije to tako strašno što se tiče igračkog kadra, jedan veznjak definitivno, stoper i krilo ne bi bilo loše. Ostalo je, po meni, manje više ok.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zajmovic je meni uvijek bio vise los nego dobar. Zec ko i nesto odigra, ali kad mu se cefne. Nisu oni za Zelju. Mislim jbg sad kad moras trpiti zbog raznig razloga, ali da je normalna situacija ne bi loptu dodavali pored terena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja mislim da bi Zajmovic bio jako dobar na poziciji napadaca. U slucaju odlaska Krpica, samo stavimo Zajmovica na spica a Stanica na krilo ako vec nemamo izbor dobrog napadaca.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Onaj osjecaj kad si miran kad je u pitanju Zeljo i kad legnes spavat razmisljas o Zelji pozitivno a sve zbog jednog covjeka koji je u klubu, trener Amar Osim. 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pogledajte emisiju na hrt1, Igor Štimac o trenutnom stanju Hajduka, kakvi ga ljudi trenutno vode i sta misli o svemu. Dosta poveznice ima s nasim peridom od 2015, dok nisu otisli ovi strucnjaci. Jako, jako dobar intervju, ko moze vratiti nazad da gleda emisiju - U svom filmi:Igor Štimac 
- KongrateUK
- Kontakt:
Kakav Graovac ko god da je ga je lupio, saznadoh da frajera placa i klub i njegova agencija, ispao bi najplaceniji igrac lige kada bi dosao, godinama ga uzimala agencija i sada istekao neki rok pa ga i oni dijelom placaju, brat bratu cetiri mjesecne place naše da se sastave nebi bile dovoljne za jednu njegovu
Zajmovic igra krilnog napadača a ne centralnog, mislim da je proslo vrijeme da guramo igrace na pozicije na kojima ne igraju, znamo sta nam je to donijelo u bliskoj proslosti, treba nam klasican centralni napadac, imamo igrace poput Zajmovica i Zeca koji mogu igrate te krilne napadace ali samo Krpica koji igra tog centralnog
A svi bi se mogli blago receno jako iznenaditi sto se tice pojačanja i novih igraca
Zajmovic igra krilnog napadača a ne centralnog, mislim da je proslo vrijeme da guramo igrace na pozicije na kojima ne igraju, znamo sta nam je to donijelo u bliskoj proslosti, treba nam klasican centralni napadac, imamo igrace poput Zajmovica i Zeca koji mogu igrate te krilne napadace ali samo Krpica koji igra tog centralnog
A svi bi se mogli blago receno jako iznenaditi sto se tice pojačanja i novih igraca
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Iznenadio sam se za Stanica i bogalja Bogicevica nemoj vise Boga ti 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj zaboraviti da je Amar stavljao Zebu kad je bio najbolji na lijevo krilo. Isto je radio s Bekricem dok je bio najbolji centralni vezni, a zavrsi na krilu. Istina svaki put mu je to bio pogresan potez koji se nije svidjao navijacima al je on uzimao trofeje.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ma polako, Amar ako kaze da treba tako, onda tako treba, ne znam sta se sikirate, svaki put kada je dosao napravio je rezultat, nego vidite kako neke hvata kriza, ni +15 im nije dovoljno, lijepi strah 
Zeba i Bekric i mogu igrate te pozicije, pogledaj tm
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ti se salis da si ovo napisao?KongrateUK je napisao/la:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- KongrateUK
- Kontakt:
Zeba je u Olimpiku igrao istureno lijevo krilo, Bekric u Zrinjskom protiv nas odigrao na desnom zadnjih desetak minuta, sta ti nije jasno?Azpi je napisao/la:Ti se salis da si ovo napisao?KongrateUK je napisao/la:
Zeba i Bekric i mogu igrate te pozicije, pogledaj tm![]()
![]()
Ma sta mi ne bude jasno ja Cu pogledati na tm ne briniKongrateUK je napisao/la:Zeba je u Olimpiku igrao istureno lijevo krilo, Bekric u Zrinjskom protiv nas odigrao na desnom zadnjih desetak minuta, sta ti nije jasno?Azpi je napisao/la:Ti se salis da si ovo napisao?KongrateUK je napisao/la:
Zeba i Bekric i mogu igrate te pozicije, pogledaj tm![]()
![]()
Samo ako moze objasnjenje posto nema na TM sta je istureno krilo?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Moze igrati na krilu al 10 minuta.Oni su najbolji na centralnom veznom, a ostalo samoubistvo 
- KongrateUK
- Kontakt:
Poštedi me nekih stvari da nebi razvezao jezik
Kažem da mogu izgurati na tim pozicijama, ja koliko znam Amar je jedino Kvesica par puta zbog puke potrebe gurao na desno krilo i ako je lijevo, Zeba u Olimpiku znao igrati lijevo krilo par puta i ako je po prirodi klasicni veznjak, ista stvar i za Bekrica, protiv nas (3:3) igrao kao desnik bek, usao negdje zadnjih petnaestak minuta i do kraja odigrao na toj poziciji
Kažem da mogu izgurati na tim pozicijama, ja koliko znam Amar je jedino Kvesica par puta zbog puke potrebe gurao na desno krilo i ako je lijevo, Zeba u Olimpiku znao igrati lijevo krilo par puta i ako je po prirodi klasicni veznjak, ista stvar i za Bekrica, protiv nas (3:3) igrao kao desnik bek, usao negdje zadnjih petnaestak minuta i do kraja odigrao na toj poziciji
Razumijem ja tebe o cemu ti pises, al ja pisem o periodu kad su obojica bili u Želji i kad su pruzali najbolje utakmice. Ono sto je Amar u to vrijeme radio s ovom dvojicom je bilo uzasno. Da li su igrali na toj poziciji zbog povreda igraca je drugi par carapa.
- KongrateUK
- Kontakt:
Razumijem i ja tebe
Ja ovo ovom drugom, hoce da ga ja ucim taktikama i znacenju pojma fudbal - football, ide 'ebi se ba
Ja ovo ovom drugom, hoce da ga ja ucim taktikama i znacenju pojma fudbal - football, ide 'ebi se ba
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedno je kad rokade prave Kostici i bakraci a drugo kada Amar mijenja pozicije igracima...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ugusio je i Svraku i Zebu na tom "lijevom krilu". Bespotrebno. Tada su im karijere i pocele padati. Dok su igrali na svom mjestu i bili su najbolji. Svraka i do repke dodje. Doduse mi od Visce nemamo normalno lijevo krilo.kerimatomic1921 je napisao/la:Jedno je kad rokade prave Kostici i bakraci a drugo kada Amar mijenja pozicije igracima...
Srdjan Stanic pitarski ker
Vjerovatno je Amar vidio na TM da mogu igrati lijevo krilo pa ih tamo stavio 
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Anpa, Arma00, avalPacidoroP, boki86, Brkooo, GIBRA, lakilone, Levin, NazorUso, OnoNa, Pact1921, perodeformero, Plavamamba, Railwayman30, SAMOREALN0, Vanja8, WeekendOffender i 108 gostiju.