Tako se to radi...Orjuna je napisao/la:Andrija Drljo u Dinamu. Otimačina ispod radara. .ebo ih Mamić
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Umjesto da uzmemo milion za njega za 5 godina eto dadosmo ga dzaba. Yebali vas menadzeri i dinamo
SAMO ŠIROKI!
Uvijek sačekajte ovo, sačekajte ono.. Ide li još itko od mlađih put Zagreba?penke je napisao/la:Ljudi bolje je ovako,sacekajte ljeto polako
...
.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 11 jan 2019, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
- siroki1991
- Kontakt:
Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
Ovo je višestruko dobar potez, tko to ne kuži nema veze sa bilo čime oko kluba .Široki će itekako profitirati ako se momak bude ispravno razvijaosiroki1991 je napisao/la:Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
Zar ne može stipendiski potpisati?siroki1991 je napisao/la:Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
...
Moze li mi netko objasnit kako bi trebali profitirat?
Zanima me,nisam upoznat. Jedino ako bi imali onu naknadu za treniranje kad ga kasnije prodaju,a i to mislim da ne bi jer nije bio 3 godine kod nas. Druga stvar akp ce to vratit kroz druge igrace i takve stvari
Zanima me,nisam upoznat. Jedino ako bi imali onu naknadu za treniranje kad ga kasnije prodaju,a i to mislim da ne bi jer nije bio 3 godine kod nas. Druga stvar akp ce to vratit kroz druge igrace i takve stvari
SAMO ŠIROKI!
Ma ko da to zna da Drljo ujutro može otići bilo gdje za 3000 KM po sezoni treniranja u ŠB ili ako ide vanka 3000€ po sezoni, što bi bilo 10-ak tisuća KM, a ovako si uzeo solidnu odštetu, dogovorio pozitivne stvari u budućnosti i samo moliš Boga da postane igrač. To što neki misle da mi takvog talenta možemo držati 5 godina za 800-1000 KM mjesečno i tada ga prodati za neku cifru nema pojma o relacijama u nogometu.ljutinar je napisao/la:Ovo je višestruko dobar potez, tko to ne kuži nema veze sa bilo čime oko kluba .Široki će itekako profitirati ako se momak bude ispravno razvijaosiroki1991 je napisao/la:Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
Upravo ste vas obojica pogodili bit ovoga transfera...
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 11 jan 2019, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Upravo to,sta mislite da tim nekim ljudima sto vode ovo sve da rade kontra sebe i partnera?kksiroki je napisao/la:Ma ko da to zna za Drljo ujutro može otići bilo gdje za 3000 KM po sezoni treniranja u ŠB ili ako ide vanka 3000€ po sezoni što bi bilo 10-ak tisuća KM, a ovako si uzeo solidnu odštetu, dogovorio pozitivne stvari u budućnosti i samo moliš Boga da postane igrač. To što neki misle da mi takvog talenta možemo držati 5 godina za 800-1000 KM mjesečno i tada ga prodati za neku cifru nema pojma o relacijama u nogometu.ljutinar je napisao/la:Ovo je višestruko dobar potez, tko to ne kuži nema veze sa bilo čime oko kluba .Široki će itekako profitirati ako se momak bude ispravno razvijaosiroki1991 je napisao/la:Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
Upravo ste vas obojica pogodili bit ovoga transfera...
Ove ce se stvari vidjeti i osjetiti na ljeto
Samo jedno ime
- Panta79rei
- Kontakt:
Ma daj, pa cijeli stadion je ljetos skandiralo kontra Šilića, a sad odjednom on zna šta radipenke je napisao/la: Upravo to,sta mislite da tim nekim ljudima sto vode ovo sve da rade kontra sebe i partnera?
Ove ce se stvari vidjeti i osjetiti na ljeto
Ali da ne trčim pred rudu, tek ćemo vidjeti šta je dogovoreno u ovom dealu sa Drljom. Ali sigurno nije povoljnije za nas nego za Dinamo.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Nema Šilić veze s ovimPanta79rei je napisao/la:Ma daj, pa cijeli stadion je ljetos skandiralo kontra Šilića, a sad odjednom on zna šta radipenke je napisao/la: Upravo to,sta mislite da tim nekim ljudima sto vode ovo sve da rade kontra sebe i partnera?
Ove ce se stvari vidjeti i osjetiti na ljetoNije nikako dobro ako će nam sad svaki perspektivni igrač ovako otići iz OP, a klub bi trebao živjeti od prodaje igrača
![]()
Ali da ne trčim pred rudu, tek ćemo vidjeti šta je dogovoreno u ovom dealu sa Drljom. Ali sigurno nije povoljnije za nas nego za Dinamo.
Plan je rekao bih i za duže staze i siguran sam da će nam se isplatiti u dogledno vrijeme polako
Samo jedno ime
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
Mali je mogao otic za sitnis da se islo na neki "drugi" nacin, slazem se nisam ni ja za rasprodaju i besplatno davanje igraca, spominje se dobre cifre za Drlju, ali tko garantira kasnije da ces ga ti moc prodat za tu cifru kad cjelokupna liga u qurcu s tim transferima,ovako ces fino zaradit,ogradio si se narednim transferom, ali i poslao poruku svima u PL, ipak se ovdje nesto radi, svi ce hrlit u nas kamp,ionako si pokupio svu djecu u okolici,sad ce nadam se jos vise.Pogledaj transfer Sabanadzovica iz Zelje,talent,stari ovo ono pa za 450000 ode..mi smo koracima ispred ostalih, nasa skola daje rezultate i nadam se da ce ubuduce jos vise..Panta79rei je napisao/la:Ma daj, pa cijeli stadion je ljetos skandiralo kontra Šilića, a sad odjednom on zna šta radipenke je napisao/la: Upravo to,sta mislite da tim nekim ljudima sto vode ovo sve da rade kontra sebe i partnera?
Ove ce se stvari vidjeti i osjetiti na ljetoNije nikako dobro ako će nam sad svaki perspektivni igrač ovako otići iz OP, a klub bi trebao živjeti od prodaje igrača
![]()
SaMo ŠiRoKi !!!!
Ja se samo nadam da imamo postotak i to dobar za njega. Ako je tako onda je to odlicno. Nece ga Dinamo sigurno za male pare pustit
SAMO ŠIROKI!
Fićo u posjeti klubu,da je više ovakvih igrača danas kao nekad što iskreno i pošteno vole svoj klub,legendi kluba sve najbolje.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
LaganiniEvolve je napisao/la:Šta ima dečki. Jesmo kraju sa novostima ?
It's better when it's live
- UstanikSBII
- Kontakt:
Biće neke novosti hahaha
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Domagoj Franic napustio Radnik... Kako bih volio da smo ga prije uspjeli angazirati, cak je i kolega sa SBFans radio intervju ali dzaba 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Dilajla1946, iliyaa8, NazorUso, Riziko, Rule_hz, Sogandolma21, Venom i 65 gostiju.