amell je napisao/la:zbog rome,milana i slicnih sljedecih godina u LP italijani ce imati jednog predstavnika i to prvaka koji ce igrati u trecem pretkolu LP![]()
![]()
![]()
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
amell je napisao/la:zbog rome,milana i slicnih sljedecih godina u LP italijani ce imati jednog predstavnika i to prvaka koji ce igrati u trecem pretkolu LP![]()
![]()
![]()
po prikazanim igrama,realan zakljucakgeronimo je napisao/la:Amel u elementu.
![]()
![]()
ja , mislim da s ovim dobivamo slijedece utakmice ! a vi ?the scouser je napisao/la:A gledaj taktike bukvalno "po strani"Monolog je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH.MOZAK je napisao/la:Ostavimo taktiku po strani..kod kornera!
Evo formacije za treninga..ovu bagru na gol pa ih gadjat![]()
GunnerS je napisao/la: Jednostavno, Wilshere, Chamack i Nasir su več uhodan tandem, veoma dobar![]()
geronimo je napisao/la:GunnerS je napisao/la: Jednostavno, Wilshere, Chamack i Nasir su več uhodan tandem, veoma dobar![]()
![]()
AdisManiacZ je napisao/la:Imal prenos utakmice, nemam bht, daj link. Hvala
ekii je napisao/la:Kako ti se selo zove?
AdisManiacZ je napisao/la:zivim u danskoj
ekii je napisao/la:Dobro zivis u Danskoj,ali odnekud si morao doci u Dansku?
amerosm je napisao/la:Kako iz izvora bliskih upravi kladionice Bwin saznajem, pocetkom narednog mjeseca ce se uvesti nova ponuda u toj kladionici. Bit ce omoguceno svim navijacima u BiH da okusaju svoju srecu na ponudi pod imenom "Teorija zavjere", gdje ce navijaci moci kladiti na koji je nacin FK Zeljeznicar dosao do pobjede. Posebne ponude bit ce omogucene navijacima FK Sarajevo, po znatno povoljnijim kvotama, nego za ostale navijace u BiH. Nakon svake utakmice FK Zeljeznicar, manager istog kluba gospodin Amar Osim saopstice, koja je "Teorija zavjere" bila u pitanju, a isplata ce se vrsiti odmah nakon saopstenja gospodina Amara Osima.
Postao/la Rizah dana 20 okt 2010, 22:37
Kada porastem želim biti Gareth Bale
Samo moje uši da imam
haha,legendeArsenalisation je napisao/la:Postao/la Rizah dana 20 okt 2010, 22:37
Kada porastem želim biti Gareth Bale
Samo moje uši da imam
miky_hz je napisao/la:Ma sta cemo te mi zezati,ti si zeznula sama sebe cim navijas za RealAjla-CR7 je napisao/la:pozdrav svima ja sam nova clanica ovog foruma..nadam se da cemo se zezati i da navijate za real madrid
NoName je napisao/la: Ajla, imamo mi ovdje i Hodžu, vidim online je, pa nek ti šta na brzinu prouči
ma upravo tako...OTNYS_YNWA je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ma sta cemo te mi zezati,ti si zeznula sama sebe cim navijas za RealAjla-CR7 je napisao/la:pozdrav svima ja sam nova clanica ovog foruma..nadam se da cemo se zezati i da navijate za real madrid
AjlaCR7 je napisao/la:Što se ti javljaš!!? Harry će to uraditi za mene.Bosco je napisao/la:Tu ti samo MinistaR može pomoći, i admin naravno.AjlaCR7 je napisao/la:hary, ti mi jedini ovdje djeluješ normalan, jel možeš molim te banirati ovog machineboy???? Biću ti veoma zahvalna, ne mogu ga trpiti, gad šovinistički, nikad u životu taj žensko nije vidjeo!!!! Budi srce i uradi mi ti, molim te!!??
Željovka, oprosti nisam te razumjeal odmah, necu ja nista, samo da me ovaj ludi sa slikom pe*era popusti malo!! Čuj što bi ga banirali, halo bolan, smetaš mi!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bosco je napisao/la:Pa ako je Harry nije Potter da ga banuje kad nema ovlasti tuko.
Vraca se na velika vrata.Cuo sam da ce novi trener mozda biti Raijkard ili Pelligrini.
Raijkard je overrated. Bio je los u Sparta, bio je los u Galatasaray.. Znam da je pobijedio kad je bio trener u Barcu, ali to je lako kad je imao Dream team.
Pelligrini.. Baaah.. Nisam siguran da moze pricati engleski. Inace nije mogao pobijediti niti jedan pehar u Real(Alcorcon, Lyon )
Najbolje bi bilo Oneill. On je "tough", i iz englez. Bio je dobar u Celtic, bio je dobar u Aston Villa, i zna engleski nogomet.
Inace..Biti ce tesko protiv Napoli. Hamsik, Lavezzi, Cavani.. Nice team.
Devil je napisao/la:Vraca se na velika vrata.Cuo sam da ce novi trener mozda biti Raijkard ili Pelligrini.
Raijkard je overrated. Bio je los u Sparta, bio je los u Galatasaray.. Znam da je pobijedio kad je bio trener u Barcu, ali to je lako kad je imao Dream team.
Pelligrini.. Baaah.. Nisam siguran da moze pricati engleski. Inace nije mogao pobijediti niti jedan pehar u Real(Alcorcon, Lyon )
Najbolje bi bilo Oneill. On je "tough", i iz englez. Bio je dobar u Celtic, bio je dobar u Aston Villa, i zna engleski nogomet.
Inace..Biti ce tesko protiv Napoli. Hamsik, Lavezzi, Cavani.. Nice team.![]()
D1n0 je napisao/la:Ma kakav Pique, Bayern nema ni pare za Safet Nadarevic
Bayern mora vidjeti svoju talent-skola, i vididi da nema talent kosto su radili sa Muller, Badsturber, Contento, Kroos...
Nail for Real je napisao/la:from mader faker amerikaMegamon je napisao/la:Where are you from?
sarajlija89 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Pa ako je Harry nije Potter da ga banuje kad nema ovlasti tuko.
hahahahahahahaha
Dylan Dog je napisao/la:what's up niggauselfiple je napisao/la:hola!, I am new here at http://www.sportsport.ba
My name is John.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.