JHam je napisao/la:Večeras sudar titana
Beasley.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JHam je napisao/la:Večeras sudar titana
rekli su prije 7 dana da debituje protiv clipersaSiamoNoi je napisao/la:Nema Cousinsa večeras.Eventualno u petak.

D Rose mjesto LouaBernardBarnjak je napisao/la:
fali mu 209BosniaBoston je napisao/la:fali mu 206 ostalo 42 tekme a ubacuje 4.9 trica prosjecno i jos ce ih sad uzimat bog zna kad nema one dvojiceBrokula je napisao/la:Koliko mu fali?BosniaBoston je napisao/la:Mogo bi brada ove godine oborit rekord za trice u sezoni
Dobio je Westbrook. Tad se posralo po rekordu ekipe u kalkulacijama za nagradu, tako da, Harden je definitivno MVP.TonySosa je napisao/la:Houston na 25-18, ako predju 50 i Harden zadrži slične brojke onda definitvno MVP.
U suprotnom, nije ga ni Kobe dobio, a trebao je.
Pa može mu se progledati kroz prste jer je kao imao Triple Double u prosjeku mada je to potpuno nebitno meni (pošto sam ja napisao), dok je Amerima očito bitno.Donnie Darko je napisao/la:Dobio je Westbrook. Tad se posralo po rekordu ekipe u kalkulacijama za nagradu, tako da, Harden je definitivno MVP.TonySosa je napisao/la:Houston na 25-18, ako predju 50 i Harden zadrži slične brojke onda definitvno MVP.
U suprotnom, nije ga ni Kobe dobio, a trebao je.
Daj nemoj zaje.bavati.Pa on je jedan od glavnih razloga zasto je MIN u banani.Aktivirao se zadnjih par tekmi.Da vidimo do kad ce ga to drzati...Oikamid je napisao/la:Da sam Towns kopao bih rukama i nogama da idem iz Minnesote
TonySosa je napisao/la:Jel večeras LeBron prestiže Jordana po poenima?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.