FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 20 okt 2010, 22:11

tanzla je napisao/la:Težak protivnik u kupu, najteži mogući trenutno, al' možemo mi to proći, imamo Šefa kakvog niko nema. :mrgreen: Raduje me što će se napunit stadion, fudbalska atmosfera, lova Klubu, nama navijačima dernek zagarantovan, i kud ćete bolje. :mrgreen:
& ' ? " " $ ТВ преноса ' у ? " се у 17, а % $ $ " $ 20 ¥. Ја ? & / ? у ' сусрету, ? " $ се $ & ' на ", & % је то ? у ' ове $. $ је $ % - - у " ? ? - & за трофеј у & – " је $ $ ".
Volim što je samouvjeren, ovako smo i mi bili pa se opekli. I u jogurt treba puhati. :lol:

Ovi izgleda nisu puhali u jogurt! :lol:
:lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 20 okt 2010, 22:16

uuuuuu što mu ga šuknu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 okt 2010, 22:20

ellaxaz je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Težak protivnik u kupu, najteži mogući trenutno, al' možemo mi to proći, imamo Šefa kakvog niko nema. :mrgreen: Raduje me što će se napunit stadion, fudbalska atmosfera, lova Klubu, nama navijačima dernek zagarantovan, i kud ćete bolje. :mrgreen:
& ' ? " " $ ТВ преноса ' у ? " се у 17, а % $ $ " $ 20 ¥. Ја ? & / ? у ' сусрету, ? " $ се $ & ' на ", & % је то ? у ' ове $. $ је $ % - - у " ? ? - & за трофеј у & – " је $ $ ".
Volim što je samouvjeren, ovako smo i mi bili pa se opekli. I u jogurt treba puhati. :lol:

Ovi izgleda nisu puhali u jogurt! :lol:
:lol:

E od danas pušu. :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 okt 2010, 22:22

Tri puta pušu!
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 20 okt 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 okt 2010, 22:22

bile su dvije hiljade, a navijalo se nije nikako. jel sad u redu? :mrgreen:

idi popij mlijeko, pišaj i lezi da spavaš.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 20 okt 2010, 22:23

jesi naveo 5 utakmica, il se nemos sjetit? slobodno imas pomoc prijatelja. Pozovi koga oces :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 20 okt 2010, 22:23

stvarno sam mislio danas trknuti do grb da pogledam na srecu nisam
a na tv sam cuo samo ovo jeb em sarajevo horde zla borac mater pe dera p icku
kakve notarije izlaze iz usta navijaca
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 okt 2010, 22:25

e nek' vala nisi. bolje i tebi i nama, svi sretni :mrgreen: a još si uštedio pare.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 20 okt 2010, 22:28

ccc jesi vidio moj tik-tak kakve grozote i prostote, da je ruzno slusat. Fuj, jelde? Kakvi su to navijaci koji psuju, to nigdje na svijetu nema samo kod Manijaka. Sreca pa se nerazumijes u druge jezike, gadila bi ti se navijacka scena citava u svijetu.
G A Z I
Željo sve do pobjede

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 okt 2010, 22:34

Čestitke na zasluženoj pobjedi i na prolazu dalje. Mi smo odigrali ispod očekivanja. Nama ostaje prvenstvo gdje mislim da realono možemo do titule, sad još više, sa obzirom u ranoj fazi ispadanja u kupu, znamo svi koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta, pa na jednom frontu, po običaju kiksnu. Sretno u derbiju sa Sarajevom i vjerujem da ćemo vam se revanširati za ovaj poraz u prvenstvu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 20 okt 2010, 22:39

plava_pruga je napisao/la:ccc jesi vidio moj tik-tak kakve grozote i prostote, da je ruzno slusat. Fuj, jelde? Kakvi su to navijaci koji psuju, to nigdje na svijetu nema samo kod Manijaka. Sreca pa se nerazumijes u druge jezike, gadila bi ti se navijacka scena citava u svijetu.
pa i gadi mi se
ali ovakav primitivluk
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 20 okt 2010, 22:44

ellaxaz je napisao/la::lol:
ciji ti je to citat u potpisu?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 okt 2010, 22:46

nasborik je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi i na prolazu dalje. Mi smo odigrali ispod očekivanja. Nama ostaje prvenstvo gdje mislim da realono možemo do titule, sad još više, sa obzirom u ranoj fazi ispadanja u kupu, znamo svi koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta, pa na jednom frontu, po običaju kiksnu. Sretno u derbiju sa Sarajevom i vjerujem da ćemo vam se revanširati za ovaj poraz u prvenstvu.
Hvala na čestitkama. :D

Za ovo podvučeno. Posle ovog danas teško da ćete nam se revanširati. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 20 okt 2010, 23:03

"KERLINATOR IV"
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 okt 2010, 23:12

tanzla je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi i na prolazu dalje. Mi smo odigrali ispod očekivanja. Nama ostaje prvenstvo gdje mislim da realono možemo do titule, sad još više, sa obzirom u ranoj fazi ispadanja u kupu, znamo svi koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta, pa na jednom frontu, po običaju kiksnu. Sretno u derbiju sa Sarajevom i vjerujem da ćemo vam se revanširati za ovaj poraz u prvenstvu.
Hvala na čestitkama. :D

Za ovo podvučeno. Posle ovog danas teško da ćete nam se revanširati. :mrgreen:

sto se mene tice ne morate nista vracat , ja sam vam halalio

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 okt 2010, 23:24

Nakon blijedi izdanja protiv Celika i Slavije ova pobjeda je pravo osvjezenje i pozitivno sam iznenadjen relativno dobrom igrom.Borac je nasa najbolja ekipa,a mi smo je potpuno nadigrali u svakom elementu igre.Igrali smo pametno i strpljivo i sto se kaze sve nam se poklopilo na kraju.

Kerla i Visca su dva nasa najbolja igraca,a nesto vise od 40 godina imaju zajedno :mrgreen: moramo uzeti barem milion na njima :mrgreen: veceras su opet bili odlicni.Bekovi bolji nego inace,Culum dobar kao i Zeba.Prema Lazaru sam dosta skeptican,ali ruku na srce veceras je bio iznenadjujuce dobar.Ovi ostali solidni ugl. niko nije zakazao.

Ovakvo sudjenje bi zelio na svakom nasem gostovanju i nikad se ne bih zalio.Bilo je domacinskog navlacenja,ali nista manje nego u BL.

Neki 5000 na stadionu i odlicna,zdrava :mrgreen: atmosfera,sjever bolji nego inace.Slijedi derbi nadam se da ce proci bez incidenata,a prognozirati rezultat je nerealno.Ocekujem pobjedu naravno :mrgreen:
AMAR OSIM!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 okt 2010, 23:31

Odlicno ste odigrali i razbili Borac koji je djelovao kao seoska ekipa,bez ijedne akcije za 90 minuta. Danas sam prognozirao 3-1 za Zeljeznicar,ali Borca je jos vece blamaze spasio kraj utakmice. Da je bilo jos 15 minuta,primili bi 5-6 golova kakav je nalet bio.

Bravo!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 okt 2010, 23:34

Neprilagodjen je napisao/la:Odlicno ste odigrali i razbili Borac koji je djelovao kao seoska ekipa,bez ijedne akcije za 90 minuta. Danas sam prognozirao 3-1 za Zeljeznicar,ali Borca je jos vece blamaze spasio kraj utakmice. Da je bilo jos 15 minuta,primili bi 5-6 golova kakav je nalet bio.

Bravo!
jesi li jos uvijek pri misljenju da je ovo sve vec isplanirano od prosle godine i da je sve dio dogovora? :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 20 okt 2010, 23:35

tik-tak je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:ccc jesi vidio moj tik-tak kakve grozote i prostote, da je ruzno slusat. Fuj, jelde? Kakvi su to navijaci koji psuju, to nigdje na svijetu nema samo kod Manijaka. Sreca pa se nerazumijes u druge jezike, gadila bi ti se navijacka scena citava u svijetu.
pa i gadi mi se
ali ovakav primitivluk
sreca pa ti sutis kad vi pjevate: **** **** zelju tooog.....
i ono zeljo zeljo hebemo te mi, pusis nam ga ti.
SRECA mamina on suti nece da psuje rodila ga majka.
nemoj ti ici ni na jednu utakmicu molim te.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 20 okt 2010, 23:36

elSaik je napisao/la:Valjda je sad jasno zašto je Car prvi napadač.
Meni još nije jasno. Tjera me s tribina njegova "igra". S dva metra neometan šuta glavom direktno u golmana. Fula mrtvi zicer svaku utakmicu. Imo je danas odličnih poteza, pogotovo asistencija za treći, ali je najtuplji napadač ikad. Realizacija -1000. Ne d'o Bog da fuli zicer na derbiju, a da ne pobijedimo, malo bi koga utješilo što se bori, hrve, gradi...

KERLA SEMIR UNOSI NEMIR!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Pact1921, Plavamamba, ristagrad i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []