Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
mozda, ali samo MOZDA ima veze na cijem se terenu igraUPS je napisao/la:Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.![]()
E sad sto je to cijepanje a ono nase nije to vjerovatno samo ti znas
![]()
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Gigant je napisao/la:Cisto malo zagrijavanja pred derbi))
Za Grbavicu se sprema invazija Hordi i mislim da smo tu u prednosti kad bi igraci mogli pratili Horde bilo bi najmanje 3-0 barem smo toliko jaci!
- Megamon
- Kontakt:
Necu vise pricati u prazno,sacekat cu nedjelju i tek tada komentarisati.tako da cujemo se u nedjelju na ovoj temi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
A na cijem ste vi terenu igrali??? na tudjem..... mozda?zlaya_tm87 je napisao/la:mozda, ali samo MOZDA ima veze na cijem se terenu igraUPS je napisao/la:Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.![]()
E sad sto je to cijepanje a ono nase nije to vjerovatno samo ti znas
![]()
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo ultra njanje. Likovi vam nose oružje i pucaju. A nama nešto pričate jadnici. Kad se nešto desi onda će biti kuknjava, jadni pitari, niko ih ne voli
Sve po zaslugama
Sve po zaslugama
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
kako si ti naporan.. imas li ti drustveng zivota ili si smao na forumu. idi malo vani zigu sta. dodji sebi malo.. socijaliziraj se... ja mislim da su od tebe svi ruke digli u porodici.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nek si mi reko, ja imam 1,87 postova dnevno a ti 1,5. Ti si laf, živiš punim plućima i okolo dijeliš lekcije a ja sam učenik
Obično su ti najgrlatiji najveće fute
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ako Bog da očejujem pobjedu protiv gradskog rivala ! hladno 0 : 2 
Pobjedu za rođendan !
Nije nam rođendan, ali nemamo ništa protiv poklona 
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Krvotok je napisao/la:Nije nam rođendan, ali nemamo ništa protiv poklona
Zar toliko drkate po nasoj temi,da na svaki nas komentar morate nesto odgovorit ?
Oni su smijesni,oni su plavi ...
Izduvaj šabane...deci je napisao/la:Krvotok je napisao/la:Nije nam rođendan, ali nemamo ništa protiv poklona
Zar toliko drkate po nasoj temi,da na svaki nas komentar morate nesto odgovorit ?
Oni su smijesni,oni su plavi ...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ko o čemu **** o poštenju !nikad_izvini je napisao/la:Samo ultra njanje. Likovi vam nose oružje i pucaju. A nama nešto pričate jadnici. Kad se nešto desi onda će biti kuknjava, jadni pitari, niko ih ne voli![]()
Sve po zaslugama
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Samo preporuka strumficima da u nedjelju pripreme mobitele, bice zanimljivo 
e hordasi..da vas pitam ba kakav su strajk imali u vas igraci? znam da je nesto u vezi placa od prosle godine il tako nesto? jel to rijeseno i kako je rijeseno? i kakva je uopste sitvacija sad u klubu sto se tice para,kako je bleki dosao i nova uprava?
-PAJA Fan Club!!
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Mi sa vama na sake al ste bjezali na Skenderiji,a prvi put tamo ste potezali nozeve!Sjecas li se jado prosle sezone protiv Borca kad ste prebili nekog lika na jugu jedan lik iz vase prve ekipe kad su izudarali momka trci sa nozem po jugu i trazi nekog kome ba vi pisete o oruziju?Sjecas li se kako su vam neke vodje postrojene da ne imenujem ovdje likove na sred krmetnjaka?formance je napisao/la:Ko o čemu **** o poštenju !nikad_izvini je napisao/la:Samo ultra njanje. Likovi vam nose oružje i pucaju. A nama nešto pričate jadnici. Kad se nešto desi onda će biti kuknjava, jadni pitari, niko ih ne voli![]()
Sve po zaslugama
Sejtan je izgleda u formi
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Kakav ti za promjenu odi po nekad na neku utakmicu svog zeljA pacenicenikad_izvini je napisao/la:Nek si mi reko, ja imam 1,87 postova dnevno a ti 1,5. Ti si laf, živiš punim plućima i okolo dijeliš lekcije a ja sam učenik![]()
-
bekrija1990
UPS je napisao/la:
Sejtan je izgleda u formimeljovci cuvajte se
Da je anoreksija ista valj'o, ostao bi u Želji
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Trenutno korisnika/ca: boki86, budzak, Jet2Holiday, Lecler, Tatamata1946 i 40 gostiju.