Sexmachineboy je napisao/la:ja sam rekao svaka cast navijacima ali klub(uprava i trener)nemaju dusu,ako me razumijete..i zbog toga nikad nebih mogao navijati za real jer nepostujem klubove koje samo novac zanima..navijacima svaka cast

,posebno zbog robinja juce,tako mu i treba..

Ejj znas li ti da je klub Raulu platio 6 mill eura..imao je jos jednu godinu mogli su raskiniti ugovor i da ode, ali posto je legenda kluba dobio 100% kao zahvala za sve sto je u Madridu stekao u 16 tak godina provedeni

a kako klub RM nepustuje igrace svoje pokazuje samo odnos Zidane-Real, Mijatovic-Real, Valdano-Real, Carlos-Real, Suker-Real, Hiero-Real, Micheal-Real itdd ima ih puno koji nakon zavrst.karijere treniraju mladje uzraste RM o su u upravi..
De la Red koji nije stekao slavu, ali je bio u usponu napustio je nogomet zbog zdrv.problema ako znas o cemu pricam dovoljan ti je primijer sta je sada on u RM i nepostuju

postuju one koji su postovali Real, a igraci tipa Makalele, Robinho koji su poletili za novcem RM normalno da se nepostuju..ma sta ja ovdje imam ovom d..treba mu crtati

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu