FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma Azmir sad moze da radi sve sto nije mogao u Slobodi od pritiska "javnosti" i sve ono sto misli da treba da se radi.
imas igraca koji da 40 i kusur golova na kantonu, normalno da ces ga dovesti na 6 mjeseci da proba.Ne mozes nista izgubiti, pokaze se dobio si igraca za bagatelu, propadne nikom nista
ps nama i treba lijevo krilo, jos jedan vezni pravi te spic ili stoper ako bude na trzistu sta dostupno. Ali krilo i vezni prije svega. I to bas lijevo krilo koje zna dati go kao Kasalica, Mujagic sto je u Zrinjski otisao ili Toni Jovic
sa pravim igracem na krilu i sa pravim Saidom/ili pojacanjem u veznom redu mi smo 40% jaci
imas igraca koji da 40 i kusur golova na kantonu, normalno da ces ga dovesti na 6 mjeseci da proba.Ne mozes nista izgubiti, pokaze se dobio si igraca za bagatelu, propadne nikom nista
ps nama i treba lijevo krilo, jos jedan vezni pravi te spic ili stoper ako bude na trzistu sta dostupno. Ali krilo i vezni prije svega. I to bas lijevo krilo koje zna dati go kao Kasalica, Mujagic sto je u Zrinjski otisao ili Toni Jovic
sa pravim igracem na krilu i sa pravim Saidom/ili pojacanjem u veznom redu mi smo 40% jaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
De ba manite se glupe prica za Mujkanovica sad tipa ako se pokaze to je dobitak i slicno, a prije mjesec ste htjeli glavu Senadu skinuti sa ramena jer se povezivao s nama.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Toliko o tome da su Senad i Azem u losim odnosima, a mi se lozimo ovde 
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
U ponedeljak 21.januara sa Meljom a druga 23.januara valjda Igmanom.
Dovodi snagatore , treneri moraju da Smajica u prvih 11 da stave , Karica za sportskoga direktora , sa savezom u svadji , sa igracima svadje ........ STA JE SLJEDECETHCF je napisao/la:Mujkanovic u Tuzla cityu
Normalno da moraju, nece ga sa tribina prodat.. isto sto su Todorovica isforsirali pa ubacili u Slobodu paremirza24 je napisao/la:Dovodi snagatore , treneri moraju da Smajica u prvih 11 da stave , Karica za sportskoga direktora , sa savezom u svadji , sa igracima svadje ........ STA JE SLJEDECETHCF je napisao/la:Mujkanovic u Tuzla cityu
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Maksimovic i Hodzic su veci potencijal od Smajica,pa se ne guraju toliko.klasik je napisao/la:Normalno da moraju, nece ga sa tribina prodat.. isto sto su Todorovica isforsirali pa ubacili u Slobodu paremirza24 je napisao/la:Dovodi snagatore , treneri moraju da Smajica u prvih 11 da stave , Karica za sportskoga direktora , sa savezom u svadji , sa igracima svadje ........ STA JE SLJEDECETHCF je napisao/la:Mujkanovic u Tuzla cityu
Ne poricem da momak ima potencijal ali je opasno zakovao.
Da su ova dvojica imali toliku minutazu siguran sam da bi doprinijeli ekipi daleko vise.
Smajicu bi maksimum bio sada do ljeta ako ne pokaze nesto vise prebaciti ga na klupu.
Ako se odlucili za mlade igrace i prodaju onda svima dati istu minutazu i gurati ih istrpiti...Nije samo Smajic "talenat "valjda.
Nece se ni ostali prodati sa klupe jbg.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakav Hodzic, ako mislite na onog krilnog taj nece van PL. U glavu nije za nesto vise.
DRUZE samo kvalitet mozes prodati u zap Evropu to Smajic nije i D, Hodzic . Maksimovic i Omerovic su bolji od Smajica . Ja govorim o kvalitetu ne ko mi je drag ili rodbina a taj kvalitet je odveo Todorovica u Salzburg i da je trener stavio Terzica da igra aTodorovica na klupu svako bih rekao ovaj trener je lud a sada imamo situaciju da bolji sjede na klupi a los igra i svi SUTIMOklasik je napisao/la:Normalno da moraju, nece ga sa tribina prodat.. isto sto su Todorovica isforsirali pa ubacili u Slobodu paremirza24 je napisao/la:Dovodi snagatore , treneri moraju da Smajica u prvih 11 da stave , Karica za sportskoga direktora , sa savezom u svadji , sa igracima svadje ........ STA JE SLJEDECETHCF je napisao/la:Mujkanovic u Tuzla cityu
Azmir opet pokazao koliko voli SloboduTHCF je napisao/la:Mujkanovic u Tuzla cityu
Hvala mu..
Ima li sanse da se otjeraju ove dvije rupe od golmana??
Zvijezda Gradacac ima par solidnih igraca, trebalo bi tu sta potraziti
mosa zlatu mosa bodaslo
smijem se kladit da neće odigrat ni 90 minuta za poluszonu. Ovo je garant uradio da ga prikuje za klupu i tako kara krijeru i nastavi se svetiti bundoglavu. PS i ovaj junior je mašala glavat, samo malo manje, mora da mu je specijalnost davanje golova glavom, jbg ne može ga lopta promašit kod ubačajaultrasstyle_tz je napisao/la:ma Azmir sad moze da radi sve sto nije mogao u Slobodi od pritiska "javnosti" i sve ono sto misli da treba da se radi.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hahaha čuj Morte našeg da ga prikuje za klupu. Moj Morteme to je samo prelaznih pola godine eto juniora na ljeto kod nas
Možda ga je trebalo odmah dovesti kod nas da igra bez plate šta fali, ako proradi dobro i jeste
Možda ga je trebalo odmah dovesti kod nas da igra bez plate šta fali, ako proradi dobro i jeste
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 18 jan 2019, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
pozz , nova godina nova nafaka, pa me interesira , ako vec necemo dovodit provjerena imena, tj pojacanja, ko su ninkovic i topuzovic?
-
WestSideTz
- Kontakt:
Treba pokusat dovest Adukora iz Sarajeva, mislim da bi nam dobro lego
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Hoce momak da ide u jacu ligu...Nece sa Sarajevom koji imaju bolje finansije od nas da produzi ugovor et sa nama ceWestSideTz je napisao/la:Treba pokusat dovest Adukora iz Sarajeva, mislim da bi nam dobro lego
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
WestSideTz
- Kontakt:
Nek mu je sa srecom ondaDamirT je napisao/la:Hoce momak da ide u jacu ligu...Nece sa Sarajevom koji imaju bolje finansije od nas da produzi ugovor et sa nama ceWestSideTz je napisao/la:Treba pokusat dovest Adukora iz Sarajeva, mislim da bi nam dobro lego
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sad pregledam slike naših i Željezničara dole, pa ono su obične blatnjave njive, ne razumijem kako su ono sjajni uslovi. Ko god pregleda one slike ne može reći da su ono ikakvi uslovi, a kamoli sjajni.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Makar nisu zaleđene njive ybg.bhpremierliga12 je napisao/la:Sad pregledam slike naših i Željezničara dole, pa ono su obične blatnjave njive, ne razumijem kako su ono sjajni uslovi. Ko god pregleda one slike ne može reći da su ono ikakvi uslovi, a kamoli sjajni.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hare u etno selu. Sretno da mu bude i da igra jos puno godina.
Veliki minus za naš UO. Haretu su morali dati dobre uslove zbog svega i vratiti ga kod nas. Po meni je zasluzio to vise i od Ivetica.
Veliki minus za naš UO. Haretu su morali dati dobre uslove zbog svega i vratiti ga kod nas. Po meni je zasluzio to vise i od Ivetica.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 19 jan 2019, 10:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.