Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
semcho WroteColonKoliko je ucinkovit onaj L- karnitin, da li to ima ikakvog smisla uzimat, ako ima, koliko treba proci da bi se ocekivali neki rezultati, naravno pitam za mrsanje, definicije itd me plaho ne interesuju, prestao sam pusit prije 4-5 mjeseci dobio par kg viska, pa sam sad poveo racuna o ishrani, doduse prije par dana hehe a eto i to je pocetak, volio bi dok treniram na traci i malo vjezbanja uzet neki dodatak tipa l-karnitin, pa bi volio da mi neko objasni sta i kako se uzima, ima li ucinka, ima li neki bolji dodatak za burning fat
iskreno, treba mi i neka motivacija, sekunde mi fale da se odreknem i treninga i cilja... sad je bas idealno vrijeme za teretanu, za vjezbanje u globalu...
semcho WroteColonKoliko je ucinkovit onaj L- karnitin, da li to ima ikakvog smisla uzimat, ako ima, koliko treba proci da bi se ocekivali neki rezultati, naravno pitam za mrsanje, definicije itd me plaho ne interesuju, prestao sam pusit prije 4-5 mjeseci dobio par kg viska, pa sam sad poveo racuna o ishrani, doduse prije par dana hehe a eto i to je pocetak, volio bi dok treniram na traci i malo vjezbanja uzet neki dodatak tipa l-karnitin, pa bi volio da mi neko objasni sta i kako se uzima, ima li ucinka, ima li neki bolji dodatak za burning fat
iskreno, treba mi i neka motivacija, sekunde mi fale da se odreknem i treninga i cilja... sad je bas idealno vrijeme za teretanu, za vjezbanje u globalu...
NadalRafa WroteColonPozdrav za sve forumase na ovoj temi. Eh trebala bi mi vasa pomoc. Trenirao sam nekad nogomet i kosarku i bio normalne gradje. Kada sam prestao poceo sam se normalno vise debljati a onda sam imao neke privatne i zdravstvene probleme pa onda kontra - poceo sam naglo mrsaviti. Sada imam 78kg, 22 godine. Volio bih poceti nesto piti jer nisam nikada prije. Sad ne znam sta je najbolje uz dobru ishranu, proteini, kreatin, il sta vec. Nemam pojma o tome. Cilj mi je do ljeta nabacit koju kilu uz trening trcanje i teretana. Hvala unaprijed.
Lord44 WroteColonNadalRafa WroteColonPozdrav za sve forumase na ovoj temi. Eh trebala bi mi vasa pomoc. Trenirao sam nekad nogomet i kosarku i bio normalne gradje. Kada sam prestao poceo sam se normalno vise debljati a onda sam imao neke privatne i zdravstvene probleme pa onda kontra - poceo sam naglo mrsaviti. Sada imam 78kg, 22 godine. Volio bih poceti nesto piti jer nisam nikada prije. Sad ne znam sta je najbolje uz dobru ishranu, proteini, kreatin, il sta vec. Nemam pojma o tome. Cilj mi je do ljeta nabacit koju kilu uz trening trcanje i teretana. Hvala unaprijed.
Pozdrav,
vidi, ako si totalni pocetnik u teretani brzo ces ti nabaciti fine mase ,tj kvalitetnih kilograma.Od suplemenata ti kao pocetniku ne treba nista, mozda neki dobar multivitamin cisto da ti radi stresa (trening je stres) ne bi imunitet opadao.Kasnije, kad vec udjes u tu pricu mozes razmisljati o ostalim suplementima, mada i tada ti nisu potrebni-hrana je glavna uz dobar trening.
NadalRafa WroteColonPozdrav za sve forumase na ovoj temi. Eh trebala bi mi vasa pomoc. Trenirao sam nekad nogomet i kosarku i bio normalne gradje. Kada sam prestao poceo sam se normalno vise debljati a onda sam imao neke privatne i zdravstvene probleme pa onda kontra - poceo sam naglo mrsaviti. Sada imam 78kg, 22 godine. Volio bih poceti nesto piti jer nisam nikada prije. Sad ne znam sta je najbolje uz dobru ishranu, proteini, kreatin, il sta vec. Nemam pojma o tome. Cilj mi je do ljeta nabacit koju kilu uz trening trcanje i teretana. Hvala unaprijed.
zizu1991 WroteColonharden WroteColonIma li neko iz Mostara da mi preporuci teretanu kakvu? Jedini uvjet je da nema guzve stalno i da nije preskupa
Tek sad vidjeh. Ovisi o tvome slobodnom vremenu, o tome šta tebi znači preskupo. Ako hoćeš javi mi se na pp, pa ti pošaljem njih par.. pa proberi.
Rooney88 WroteColonRame je zeznut misic, naizgled manji ali tek kada ga povrijedis skontas koliko je zeznuta stvar. Bukvalno sa vecinom funkcionalnih vjezbi se mozes pozdraviti dok ne zalijecis.
A ovaj sa athlean x-a je najozbiljniji sto se YTa tice. Daleko najkorisniji savjeti. I od mene preporuka svima, pogotovo raji koja tek pocinje trenirati.
Natrag na “Fitness & Bodybuilding”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.