moras meni poslati kredita pa cu ti ja proslijeditiFrancescoTotti je napisao/la:Panto kad ce meni sms doc?
I nije pojacanje nego prinova, vidi ga kako se ne smije pored emira to je odma los znak
dat cu ti broj u iMbox
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moras meni poslati kredita pa cu ti ja proslijeditiFrancescoTotti je napisao/la:Panto kad ce meni sms doc?
I nije pojacanje nego prinova, vidi ga kako se ne smije pored emira to je odma los znak
Na pripreme otišli svi osim Adukora i Pavlovića na koje se ne računa. Na probi dvojica, Ado Jahić s onog kampa u Americi i neki Brazilac Crepaldi. Valjda si vidio za Lazića, potpisao prije par dana, štoper/bek/zadnji vezni. Eto, ukratko.socrates je napisao/la:Vozdra drustvo
Nisam bio u prilici pratiti da li mi neko moze reci ima li kakvih pojacanja na pomolu,i uopste desavanja u i oko kluba??
Poslace ga taksijem. I izbacit na zvanicnu novog sponzora, samir i emir taxiKamuflazn je napisao/la:Brazilac radi ljekarske, bit ce dole danas.
Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:
Dobra zaebancija moram priznati, još malo prakse u PS i biće to dobro. Garant je zaebancija oko ovog famoznog igrača, Pantelija naložio. Pakšu jedan, umalo me ne presjeće..
Ne vidim ovog Brazilca na ovoj zajedničkoj slici. Garant utrčao brzo u bus da se zagrije.
Daj ba..Pantelija je napisao/la:Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:
Dobra zaebancija moram priznati, još malo prakse u PS i biće to dobro. Garant je zaebancija oko ovog famoznog igrača, Pantelija naložio. Pakšu jedan, umalo me ne presjeće..
Ne vidim ovog Brazilca na ovoj zajedničkoj slici. Garant utrčao brzo u bus da se zagrije.
Roko trazi 200 000 e a hadzija skontao 20 000 e ...jesna nula nas dijeli samo ....hajde vincente, isprsi seeeee
On već ima u Olimpiji 200k, i neće da produži, kako sam čuo Mandarić daje manju platu zbog rezultata, a možda ima neku bolji ponudu za više od tog.Pantelija je napisao/la:Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:
Roko trazi 200 000 e a hadzija skontao 20 000 e ...jesna nula nas dijeli samo ....hajde vincente, isprsi seeeee
Bolje vec da sjedi, a to bi fkt moglo osigurati titulu.MortemHz je napisao/la:Bio bi to dobar posao
Kako bi to osiguralo titulu svega tiprisonbreak je napisao/la:Bolje vec da sjedi, a to bi fkt moglo osigurati titulu.MortemHz je napisao/la:Bio bi to dobar posao
Pa gledaj ovako, ako planira da nadje klub vani nakon isteka ugovora bolje mu je da ode u taj klub u formi nakon igranja u Celiku nego nakon 6 mjeseci turizma u SarajevuAlfredNobel je napisao/la:Garant bi on pristao da ide u Čelik..
Znam ja to, ali u kakvom su stanju, bolje mu je tabanati po Sarajevu.FrancescoTotti je napisao/la:Pa gledaj ovako, ako planira da nadje klub vani nakon isteka ugovora bolje mu je da ode u taj klub u formi nakon igranja u Celiku nego nakon 6 mjeseci turizma u SarajevuAlfredNobel je napisao/la:Garant bi on pristao da ide u Čelik..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.