Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 okt 2010, 00:44

Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije. :|
tik-tak je napisao/la:ja sam najčjepsi stvor na dunjaluku
Valjda ćeš iz trećeg puta pravilno napisati.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 21 okt 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 okt 2010, 00:45

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 21 okt 2010, 00:45

ja sam najvetci hfuckeer u gradu brezni
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 okt 2010, 00:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije. :|
nisam iso dole, al znam da u prosjeku ljudi cekaju oko 8 sati, moja nana ide svaki dan, ne znam kako moze
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 okt 2010, 00:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije. :|
Valjda ćeš iz trećeg puta pravilno napisati.
pa jbt 4 sata proveo džaba :( jel' ti makar bilo bolje kad si stig'o kući :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 00:47

@NoName

hvala za Misketa, ne dirajte Ajle :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 21 okt 2010, 00:47

jeste zagrizli :mrgreen: dodje jedna cura i posjecenost foruma veca za 80% :mrgreen: polako, pun joj inbox vec :P
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 00:47

NoName je napisao/la:ovo mi liči na moje radnike iz proizvodnje :lol: Nikad nema nikoga da utovari robu a kad žensko dođe, skupi ih se odmah po 20 da utovara.

Ajla, nedaj se!
u pravu si ,u ovo doba nikog nema na forumu a vidi sad šta ih je ,budu u ovo doba ,Brazoo,nevjernik i OTNYS_YNWA i još po neko ,haj te postavite kakvo pitanje na sportsko znanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 okt 2010, 00:47

Bezveze se razbolih u redu. Navuko` s noga. :lol:

@brazzo Sada mi je baš potrebno liječenje. :mrgreen:

@legendo Ima postavljeno. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 00:49

Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično :lol: :mrgreen:
Eh da promjenim temu evo otjerali smo je.Šta da radim sutra test iz matematike di je onaj najpametniji čojk na svijetu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 21 okt 2010, 00:50

LBJ MVP je napisao/la:Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično :lol: :mrgreen:
Eh da promjenim temu evo otjerali smo je.Šta da radim sutra test iz matematike di je onaj najpametniji čojk na svijetu :lol:
pa radi test iz matematike :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 00:50

nevjernik je napisao/la:
nisam iso dole, al znam da u prosjeku ljudi cekaju oko 8 sati, moja nana ide svaki dan, ne znam kako moze
ma išla u mene tetka i donjela one vode ja pio i ništa

prepiši zadatke ,predaj test i idi napolje tako sam ja radio ,ima nešto dobro u tome nemaš časa

otnys ynwa ,đeš ono odgovoriti ,postavite vi šta drugo
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 okt 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 okt 2010, 00:50

legenda reala je napisao/la:
NoName je napisao/la:ovo mi liči na moje radnike iz proizvodnje :lol: Nikad nema nikoga da utovari robu a kad žensko dođe, skupi ih se odmah po 20 da utovara.

Ajla, nedaj se!
u pravu si ,u ovo doba nikog nema na forumu a vidi sad šta ih je ,budu u ovo doba ,Brazoo,nevjernik i OTNYS_YNWA i još po neko ,haj te postavite kakvo pitanje na sportsko znanje
Ma izgubiše se i ona i hodža, meni je tu sumnjivo, ipak je odlučila da joj se prouči šta. Nije mala stvar navijati za Real, to su šejtanska posla, treba to podhitno rješavati :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 00:51

adnan_nanda je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično :lol: :mrgreen:
pa radi test iz matematike :mrgreen:
E ja se ponadao sada ćeš reć pobjegni i kako to da kulturno odradim :lol:
EDIT:Sada i ja stavljam Misketa na avatar da an karju jednog dana svi budemo klonovi :lol:
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 21 okt 2010, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 okt 2010, 00:51

@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način. :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 00:51

Vidi nas koji smo cim se neka cura pojavila,ili nas neki od forumasa levati posteno :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 00:52

ma stvarno sam nova tu,al' vidim da je bolje da nisam ni dolazila :mrgreen:
salim se naravno,lagano momci pa nisam ja jedina cura na forumu sta ste odmah se uzrujali ;) :lol:
@brazzo
hvala za to,sutra cu pogledat da stavim tu animaciju ronaldovo,sad odoh spavat,zz svima :!:
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 okt 2010, 00:54

Voli Cristiana i Fabregasa. Ima simptoma da je cura a ne @Magpies. :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 00:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način. :roll:
Ma meni je problem do sada sam bio najbolji iz matematike,ali uvijem mi bilo mrsko da radim.No sada radimo neke gluposti po pola sata jedan zadatak ja to znam,ali mrsko mi pisat tako kad sam na tabli odgovarao radio sam 90 minuta jedan zadatak i nisam ga završio znam ja njega,ali sporo radim :mrgreen:
Ajla-CR7 je napisao/la:ma stvarno sam nova tu,al' vidim da je bolje da nisam ni dolazila :mrgreen:
salim se naravno,lagano momci pa nisam ja jedina cura na forumu sta ste odmah se uzrujali ;) :lol:
@brazzo
hvala za to,sutra cu pogledat da stavim tu animaciju ronaldovo,sad odoh spavat,zz svima :!:
Mislim da si prva pametna koja za Real navija najviše ima Liverpool ženskih fanova :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 00:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način. :roll:
ma ja sam mu dao najbolji savjet

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.