Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Sad vam moram čitati nickove prije sam raspoznavao po avataru.
NE MOŽEMO OVAKO !
NE MOŽEMO OVAKO !
@NoName nadam se da nije problem za avatar,ako jest reci da mijenjam,a sada idem spavat imam nekih obaveza pa moram ranije ustat
LN svima i ne dirajte magpiesa

Jok već kako ćemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad vam moram čitati nickove prije sam raspoznavao po avataru.
NE MOŽEMO OVAKO !
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 21 okt 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ti si onaj sto svaka 3 dana mjenja avatareOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad vam moram čitati nickove prije sam raspoznavao po avataru.
NE MOŽEMO OVAKO !
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A dobro, to je već tradicija postala. 
I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
- NoName
- Kontakt:
Nikakav problem.LBJ MVP je napisao/la:@NoName nadam se da nije problem za avatar,ako jest reci da mijenjam,a sada idem spavat imam nekih obaveza pa moram ranije ustat
Jok već kako ćemoOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad vam moram čitati nickove prije sam raspoznavao po avataru.
NE MOŽEMO OVAKO !
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
jaki su, medju top 3 kandidata su sigurno za naslov, najveca prednost MourinhoAjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
NE MOZEMO OVAKO prema Ajli,moramo biti dzentlmeni
i ne dodje do finala ili polufinala ..
Ako Barca ispadne u nokaut faziAjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 21 okt 2010, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
koji god kreten napravi ovaj profil zaboravio je onu crticuAjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
btw.naravno da nece
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta ti bi, što novi profil ?AjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Sigurno je da su prvi favoriti da osvoje no vidjećemo.
- legenda reala
- Kontakt:
pa drži se parole nemože jedan avatar stojati više od tri dana ,ja svoj neću nikad promjeniti koga drugog da stavim nemam nikoganevjernik je napisao/la:ti si onaj sto svaka 3 dana mjenja avatareOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad vam moram čitati nickove prije sam raspoznavao po avataru.
NE MOŽEMO OVAKO !
pa stekli su se preduslovi za desetu LP a to su dva dobra zadnja vezna koje imamo i dobar trener što takođe imamo sve je moguće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja samo ne volim Higuaina, ostali su mi svi super posebnooo ronnnaaallldddooooonevjernik je napisao/la:jaki su, medju top 3 kandidata su sigurno za naslov, najveca prednost MourinhoAjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
ma ja sam 2 puta registrovala, nije mi odmah stigao email pa sam ponovila. ovaj sam prvi registrovala.
Zadnja izmjena: AjlaCR7, dana/u 21 okt 2010, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sto neko iskoristi foru,vidio ode ova(ako je i ona prava) na spavanje,on odma drugi profil slozi samo bez crtice,sad ce vam malo kost baciti klanje pocinje 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahaha. Koji li je šef napravio ovaj profil. 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
dajte ba ljudi ja se sad s njom dop na faceu kaze da ste joj prikipili...a ovaj levat sto napravi ovaj profil da nas zeza...ccccccccc....vicete da ce vec sutra biti opet tu ona..sad joj se pajki 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
ja sumnjam na harry-ja, jer nije online 
AjlaCR7 je napisao/la:Ja samo ne volim Higuaina, ostali su mi svi super posebnooo ronnnaaallldddooooonevjernik je napisao/la:jaki su, medju top 3 kandidata su sigurno za naslov, najveca prednost MourinhoAjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
ma ja sam 2 puta registrovala, nije mi odmah stigao email pa sam ponovila. ovaj sam prvi registrovala.
Jao šta je Ajli večeras
Čuj Higuain mrzak ova ide na ignore
Ma neko misli da je ovdje neki totalni levat da nasjedne na ovoSexmachineboy je napisao/la:dajte ba ljudi ja se sad s njom dop na faceu kaze da ste joj prikipili...a ovaj levat sto napravi ovaj profil da nas zeza...ccccccccc....vicete da ce vec sutra biti opet tu ona..sad joj se pajki![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aaaaa dečki kako ste nepovjerljiviiiiiiiii
dobro, idem onda na spavanje a kuckamo se neki drugi put!!!
dobro, idem onda na spavanje a kuckamo se neki drugi put!!!
na mene jelnevjernik je napisao/la:ja sumnjam na harry-ja, jer nije online
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
joj sto se ovaj sto napravi ovaj profil isprovaljiva svaka mu cast..de ko god da je to uradio nek ode na svoj profil i nek nam javi,da znamo ko je ...pa cemo m uoprostiti.. 
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 100 gostiju.