Postao/la Samozdravlje » 19 jan 2019, 17:53
Ono sto mene raduje je sljedece:
- 10 momaka iz Akademije , jedan nam je vec donio 1 mil.E . Halal vjera.
- Da nasi ljudi od struke posjecuju ovakve seminare i usavrsavaju se.
- Da svi fudbaleri u rosteru imaju ugovore na min. 1,5 god. I to ne bilo kakvi,nego tu bas ima kvaliteta.
- Adukor.Grmili smo za Dulju i Sarica(a realno tad su nam trebali-nismo se trebali dovoditi u tu situaciju,kriva je tadasnja uprava).Sada smo hvala Bogu u situaciji da po misljenju SS mozemo i bez ponajboljeg i ponajkorisnijeg ici u prvenstvo.Ako Adukor bude igrao posumnjacu da mu je menadzer kupio.
Ono sto je moja dilema:
- Da li bi Mujakic dobio sansu da je Sofranc bio zdrav ili da je bio Dupovac,Lazic ili neko cetvrti ? Da li bi Kovacevic dobio sansu da nije bilo "prsta" ? Da li bi Pidro dobio sansu da je Bekic bio fit ? Da li bi Sabanovic(1 gol i 4 asis.)dobio sansu da se Hebib nije povrijedio ? Da li bi Kurdic i Mustafic dobili priliku da nije falilo pola tima ? Zasto Resic(talenat) dobija priliku na kapaljku.
- Svima puna usta da trebamo nasu mladost istrpiti. Pa koga smo mi istrpili ? Samo silom prilika dobili sansu i pokazali kvalitet . Ne kritikujem , ne dao Bog,pa gdje bih to radio , a tabela i br. golova sve govore. Istrpiti , znaci nesto drugo , oprastati greske mladima kad im dadnes priliku (Resic ,Mustafic ,Kurdic sutra Salcin ,Djokanovic..).
- Svi kazete i ja Vam vjerujem ,da imamo vrh kondicionog trenenera,evo i nutricionistkinju. Imamo i trening kamp, vjerovatno dostupne teretane i sve ono sto imaju solidni(prosjecni) klubovi u Evropi. Da li to znaci da ce nasi momci iz Akademije moci trcati i sprintati kao i Evropljani. Po meni samo to nam treba da budemo konkurentni u Evropi.Tehnicko-takticki i ne zaostajemo.Razumijem da je tesko motoriku popraviti kod onih sa 24+ god.
- Neko iz sale,neko iz neznanja ,a neko i zlonamjerno spominje nekog Roka(32 god). Ko moze garantovati bi li bio Benko ili Stepanov.
- Nek nam je sretno u nastavku prvenstva.Dobre pripreme i da sto spremniji udjemo u sezonu, da nas povrede zaobidju.Bit ce poturanja i pakosti , zato moramo biti spremni od prve utakmice.da smo na -5 nadali bi se,zasto onda sa +5 ne bi bili optimisti.JAKO JE BITNA PRVA U TUZLI, 50% TITULE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.