Od sutra pocinje dosta dosta zanimljivih meceva.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nego u 1/6 za sada samo 2 igraca da nisu nosioci to su Berdih i Tiofe,barem su favoriti opravdali svoje uloge 
S Nadalom iz tog meca bi i ja egal bio.Belmin6 je napisao/la:ta pobjeda na AO 3:0 tomasaNadalRafa je napisao/la:Međusobni omjer Nadal-Berdih 18:1.
jel ovo nole ospova sudiji mater?
Izgleda da jest
-
jolicnikola
- Kontakt:
jadna Jastrebka, izgorjela od želje da se pokaže protiv Serene, pa zaplakala na kraju
Nije bas 18:1 h2h, Berdych ima 4 pobijede protiv Nadala i jos dvije na ovim uradnim exbicijama ako se i to racuna, ali istina da su 3 pobijede jos iz 2005/06NadalRafa je napisao/la:S Nadalom iz tog meca bi i ja egal bio.Belmin6 je napisao/la:ta pobjeda na AO 3:0 tomasaNadalRafa je napisao/la:Međusobni omjer Nadal-Berdih 18:1.
jel ovo nole ospova sudiji mater?
Izgleda da jest
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Bilo kako bilo Rafica povecava skor protiv vjecne musterije Tomasa. Prva dva seta ga pocistio ovaj nije znao gdje se nalazi. U trecem se Ceh budi ali nije bilo sumnje na ciju stranu odlazi i taj set. Dobro igra za sada stize najteze loptice i podsjeca na starog Nadala. Ne bi trebalo bit problema protiv Tiafoea koji je izbacio chokera Dimitrova. I onda ako Fedex ispostuje gledat cemo klasik u polufinalu.
Pa sto bi ovo?? Nadal kao brzi voz, Berdychu ostavi se reketa. On kad je vidio da je Rafa slijedeci protiv vec je izgubio u glavi, takav je to mentalni patuljak
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Deff sam ocekivao vise od Berdiha ali....
Rafa je naspanovan max, grize za svaki poen i deff je ovdje se promovisao meni sad u prvog favorita za naslov. Roger igra dobro ali sa Rafom nzm da ce moci ako dodje do tog duela u 1/2
Sa druge strane Novaku je zrijeb nesto tezi, izg je vec jedan set, a vcra ili sutra ujutro igra tezak mec sa Medvedevom, onda ide na Keia pa recimo na Bornu ili Zvereva. Kako god ocekuje nas dosta zanimljivih meceva.
I da od iduceg ponedjeljka Zverev je novi No3, Roger ne moze bolje od 4 mjesta i da odbrani titulu.
Rafa je naspanovan max, grize za svaki poen i deff je ovdje se promovisao meni sad u prvog favorita za naslov. Roger igra dobro ali sa Rafom nzm da ce moci ako dodje do tog duela u 1/2
Sa druge strane Novaku je zrijeb nesto tezi, izg je vec jedan set, a vcra ili sutra ujutro igra tezak mec sa Medvedevom, onda ide na Keia pa recimo na Bornu ili Zvereva. Kako god ocekuje nas dosta zanimljivih meceva.
I da od iduceg ponedjeljka Zverev je novi No3, Roger ne moze bolje od 4 mjesta i da odbrani titulu.
Rodjo malo siba lopte u out 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Koji su krkani ovi sa ES hebalo ih skijanje, nmz covjek gledati odlican mec Cilic Agut, kad ce neko drugi otkupiti tenis od njih
I ovim se Federer popiso na bilo kakvu sansu na ovogodisnjem AO.10 brejk sansi,na svaku pasivan i ceka gresku protivnika,njegov protivnik bez ijedne brejk sanse uze set,a igra se vec preko 2 sata.
- LlullSergio
- Kontakt:
Joj idiota sa ES tacno,ovamo se igra haos mec oni meni skijanje ubacuju,**** vam skijanje tetku.
Berdych jos jednom mentalni midget, igra odlicno citav turnir i prva 2 seta izgubi u svlacionici.
Ciciban
Prvo onako izgubio tie break,pa onda milion spasenih break lopti u drugom setu i onda osvaja na kraju tie break
Berdych jos jednom mentalni midget, igra odlicno citav turnir i prva 2 seta izgubi u svlacionici.
Ciciban
Prvo onako izgubio tie break,pa onda milion spasenih break lopti u drugom setu i onda osvaja na kraju tie break
Federer na poen do break lopte igra sasvim ok i agresivniji je. Cim je tu break lopta ide najbesmisleniji udarac u historiji tenisa slice return i nakon toga samo cekanje da protivnik pogrijesi.
10 break lopti jebote. Jos je na svom servisu bio suveren i ovaj ga rutinira u TB.
10 break lopti jebote. Jos je na svom servisu bio suveren i ovaj ga rutinira u TB.
Previse,previse propustenih sansi.
Ja glrdam na njemackom ES Becker je co komentator i obadva su slozna da Federer igra bolje i da jr bolji igrac, ali kad dodje do break lopte jednostavno stane
nije da i mi nemamo oci svi pa da to vidimo..ronaldo99 je napisao/la:Ja glrdam na njemackom ES Becker je co komentator i obadva su slozna da Federer igra bolje i da jr bolji igrac, ali kad dodje do break lopte jednostavno stane
nije mene strah za ovo, trebao bi nekako izvuci na iskustvo...ocekujem da ce grk napraviti neku glupost koja ce ga odvesti u ponor....a mozda i ne
belaj je sto on ovom igrom nema sta traziti protiv nadala/djokovica...cak i agut je upitan.
Tsitsipas 
"Sam sebe dobija."
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
2-1 ibogami.
Problem Aguta je 3 meca u 5 setova zasada.
Problem Aguta je 3 meca u 5 setova zasada.
****, nekome ne treba 40 break lopti da uzme break.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.